Stsh

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Stsh.

http://stshbook.blogspot.com/
https://www.goodreads.com/stsh

Loading...
“What if I fall?"
Oh but my darling,
What if you fly?”
Erin Hanson

Terry Pratchett
“Inside every sane person there's a madman struggling to get out," said the shopkeeper. "That's what I've always thought. No one goes mad quicker than a totally sane person.”
Terry Pratchett, The Light Fantastic

Nick Hornby
“The plain state of being human is dramatic enough for anyone; you don't need to be a heroin addict or a performance poet to experience extremity. You just have to love someone.”
Nick Hornby, How to Be Good

“What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?”
Erin Hanson

Alessandro Baricco
“Uvijek me fascinirao taj fenomen sa slikama. Stoje na zidu godinama, a onda, bez ikakvog povoda, ama baš ikakvog padnu, tras, padnu dole. Vise okačene o ekser, niko ih i ne pipne, ali one u jednom trenutku, tras, padnu dole, kao kamen. U savršenoj tišini, dok je sve oko njih nepomično, ni muha da proleti, a one, tras. Ne postoji nikakav razlog.Zašto baš u tom momentu? Niko ne zna. Tras. Šta se to dogodilo jednom ekseru te on zaključi da mu je svega dosta? Ima li i on dušu, jadnik? Donosi li odluke? Dugo je razgovarao sa slikom, nisu mogli da se dogovore šta da rade, pričali su o tome svake večeri, godinama, a onda su odredili datum, sat, minutu, tren, upravo sada, tras. Ili su za to znali već od samog početka, njih dvoje, sve je već bilo ugovoreno, znaš ja ću da popustim za sedam godina, što se mene tiče nema problema, ok., onda smo se dogovorili za 13. maj, ok., oko šest, neka bude petnaest do šest, važi, onda laku noć, ‘ku noć. Sedam godina kasnije, 13. maj, petnaest do šest: tras. Nikom nije jasno. To je jedna od onih stvari o kojima je bolje ne misliti, u protivnom možeš da poludiš. Kada padne slika. Kada se probudiš, jednog jutra, i više je ne voliš. Kad otvoriš novine i vidiš da je počeo rat. Kad vidiš neki voz i pomisliš ja moram da odem odavde. Kad se pogledaš u ogledalo i shvatiš da si ostario...”
Alessandro Baricco, Novecento. Un monologo

46870 Blogger Lift — 4206 members — last activity Jan 25, 2023 09:04AM
Welcome to Blogger Lift, the largest community of Bloggers on Goodreads. Want a little lift for your blog? You have come to the right place. Meet Blo ...more
152458 Ultimate Popsugar Reading Challenge — 40426 members — last activity 1 hour, 12 min ago
This group is for people participating in the Popsugar reading challenge for 2022 & 2023. The Popsugar website posted a reading challenge that include ...more
year in books
Fingon
556 books | 94 friends

Sesili
891 books | 167 friends

Goran
587 books | 164 friends

Lexy
629 books | 91 friends

Dayle (...
1,963 books | 940 friends

Jasmina...
753 books | 266 friends

Sanja_S...
1,495 books | 95 friends

Prerazm...
1,750 books | 317 friends

More friends…Polls voted on by Stsh

Lists liked by Stsh