ijul (yuliyono)
485 ratings (3.14 avg)
375 reviews
Goodreads librarian
more photos (4)

#37 best reviewers
#141 top reviewers
#13 most followed

ijul (yuliyono)

Sign in to Goodreads to learn more about ijul (yuliyono).

http://www.fiksimetropop.com
https://www.goodreads.com/ijul

Hold Me Closer: T...
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 13 of 208)
Jan 04, 2018 04:17PM

 
They Both Die at ...
ijul (yuliyono) is currently reading
by Adam Silvera (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (15%)
Jan 04, 2018 04:17PM

 

ijul (yuliyono)’s Recent Updates

ijul (yuliyono) rated a book really liked it
The Hating Game by Sally  Thorne
Rate this book
Clear rating
Saya memang aneh. Beberapa teman mengiakan, bahwa saya aneh. Katanya saya tak masuk akal. Menyukai pengarang atau novel karangannya, meskipun belum pernah sekali pun membacanya. Well, kalau dipikir-pikir aneh juga, ya. Atau lucu. Hahaha.

Namun, sebena
...more
ijul (yuliyono) rated a book liked it
Susah Sinyal by Ika Natassa
Susah Sinyal
by Ika Natassa (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Galau mau ngasih berapa bintang, akhirnya mentok di tiga.

Baca udah dari awal Maret, tapi mau bikin reviu kok ya maju-mundur, jadinya gak bikin. Ya sudahlah. Dibanding buku Kak Ika yang lain, ini kurang nendang aja. For me, saya ngehindarin baca buku
...more
Raden Mandasia si Pencuri Daging Sapi by Yusi Avianto Pareanom
"Buku #11 di tahun 2018.

Buku ini menunjukkan bahwa anda bisa membuat karya sastra yang serius tapi sekaligus seru dan menyenangkan. :-) Dengan membaca buku ini anda mendapat sebuah kisah dongeng yang seru, lucu, kadang bikin air liur menetes (denga..." Read more of this review »
If You Don't Have Anything Nice to Say by Leila Sales
"
Before we go any further, I want to make sure you understand this: I am not a good person. If that’s important to you, to only read things by good people and about good people, where all their conflicts are unfair things that happened to them des...
" Read more of this review »
When I Met You by Dindin Thabita
"Mengambil setting USA, Sdyney dan Inggris, WIMY berkisah ttg Adam dan Kim yang dimulai dengan pertemuan di sebuah klub mewah saat tengah malam. Saat itu, Kim yang patah hati setelah ditinggal tunangan yg berkhianat mendengarkan saran Julia, room m..." Read more of this review »
ijul (yuliyono) rated a book really liked it
Lion - A Long Way Home by Saroo Brierley
Rate this book
Clear rating
Tidak sebrutal Slumdog Milionaire (versi film), tapi saya tetap terenyuh dan mbrebes mili waktu baca memoar ini.
ijul (yuliyono) rated a book liked it
Relationship Goals by Nurilla Iryani
Relationship Goals
by Nurilla Iryani (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
actual rating: 2,5 bintang

Sejak menikmati Dear Friend with Love, saya selalu nyaman membaca karya tulis Nurilla, tak terkecuali novel ini. Ditambah ceritanya yang (agak) relate sama kehidupan sendiri--baru menikah dan memiliki anak serta segala tetek
...more
ijul (yuliyono) rated a book it was amazing
Aroma Karsa by Dee Lestari
Aroma Karsa
by Dee Lestari (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Luar biasa.
ijul (yuliyono) is finished with Aroma Karsa: Luar biasa menyihir. Sebuah epik fantasi yang menggugah hasrat mencari tahu: Wong Banaspati, seluk beluk Gunung Lawu, dan Puspa Karsa. Mungkinkah ini fiksi yang tidak fiktif? Hmm...
Aroma Karsa by Dee Lestari
Aroma Karsa
by Dee Lestari (Goodreads Author)
progress: 
 
Rate this book
Clear rating
Rainbirds by Clarissa Goenawan
" *juga (2) "
More of ijul (yuliyono)'s books…
Erich Segal
“True love comes quietly, without banners or flashing lights. If you hear bells, get your ears checked.”
Erich Segal

Neil Gaiman
“You're always you, and that don't change, and you're always changing, and there's nothing you can do about it.”
Neil Gaiman, The Graveyard Book

Umberto Eco
“To survive, you must tell stories.”
Umberto Eco, The Island of the Day Before

Syahmedi Dean
“sejak bekerja di majalah, kami mengerti Valentine adalah momen dagang....Korbannya tentu remaja-remaja naif, orang-orang melankolis, yang tidak sadar uangnya dirampok siang-siang.”
Syahmedi Dean

345 Goodreads Indonesia — 21483 members — last activity 1 hour, 10 min ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
56077 Pembaca Novel Metropop — 741 members — last activity Jan 03, 2017 01:40AM
Buat yang suka novel-novel metropop dan sejenisnya...yukkk ngobrol di sini...
37322 Indonesians Who Love English Books — 2838 members — last activity Jun 09, 2018 01:32AM
This group is created for Indonesians who love to read English books. Anyone is welcomed here. Books to be discussed are English books that can be fou ...more
4291 Bandung — 872 members — last activity Nov 29, 2016 09:25PM
Grup ini adalah grup pencinta, pembaca buku, kuliner dan jalan-jalan untuk umum, tidak terbatas pada warga kota Bandung saja atau berdarah Sunda saja. ...more
3551 Young Adult Book Reading Challenges — 8520 members — last activity Jun 18, 2018 06:37AM
Welcome to the Young Adult Book Reading Challenges! Welcome everyone who is interested in YA books! We have amazing reading challenges going on all th ...more
More of ijul (yuliyono)’s groups…
See your year in books badge
Emily May
5,042 books | 5,000 friends

Sinta N...
2,264 books | 1,033 friends

Nike
1,059 books | 705 friends

Kristia...
1,949 books | 604 friends

Irwan
764 books | 646 friends

Ayu Yudha
967 books | 354 friends

Silvana
1,735 books | 380 friends

Daniel
765 books | 425 friends

More friends…
The Fault in Our Stars by John Green
Best Young Adult Realistic Novels
2,008 books — 11,466 voters
P.S. I Still Love You by Jenny HanI Was Here by Gayle FormanAll Fall Down by Ally CarterAnother Day by David Levithan
YA Novels of 2015
1,468 books — 8,812 voters

More…

Quizzes and Trivia

questions answered:
114 (0.0%)

correct:
105 (92.1%)

skipped:
14 (10.9%)

126492 out of 2416915

streak:
76

best streak:
76

questions added:
0



Polls voted on by ijul (yuliyono)

Lists liked by ijul (yuliyono)