Βαλάντης Δοξάκιερ

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Βαλάντης.

https://www.goodreads.com/zairan93dragonheart

Οι κακοί
Rate this book
Clear rating

 
Νήματα που ενώνουν
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 120 of 448)
Feb 15, 2025 01:06AM

 
Α΄ στον έρωτα
Rate this book
Clear rating

 
See all 64 books that Βαλάντης is reading…
Loading...
Brian Selznick
“I address you all tonight for who you truly are: wizards, mermaids, travelers, adventurers, and magicians. You are the true dreamers.”
Brian Selznick, The Invention of Hugo Cabret

John W. Campbell Jr.
“History does not always repeat itself. Sometimes it just yells, 'Can't you remember anything I told you?' and lets fly with a club.”
John W. Campbell Jr.

Roy T. Bennett
“Believe in Your Heart

Believe in your heart that you're meant to live a life full of passion, purpose, magic and miracles.”
Roy T. Bennett, The Light in the Heart

Irvin D. Yalom
“Δεν με παρηγορούσε όμως και πολύ το να κατηγορώ τη Θέλμα και τον Χάρρυ ή να θρηνώ την αδυναμία του ανθρώπινου πλάσματος - αυτού του αδύναμου φασματικού πλάσματος που είναι αδύνατο να επιζήσει χωρίς την αυταπάτη, χωρίς τη μαγεία, χωρίς τα απλοϊκά όνειρα και τα ζωτικά ψεύδη. Είχε έρθει η ώρα να δω την αλήθεια: τα 'χα κάνει θάλασσα μ' αυτό το περιστατικό, πέρα από κάθε προσδοκία, κι αυτό δεν μπορούσα να το προσάψω στην ασθενή, ούτε στον άντρα της ή στην ανθρώπινη μοίρα.”
Irvin D. Yalom, Love's Executioner and Other Tales of Psychotherapy

Julian Barnes
“Ζούμε στην επιφάνεια, στη γη, κι όμως -γι' αυτό- οι βλέψεις μας είναι υψιπετείς. Ενώ σερνόμαστε στο έδαφος, απλώνουμε καμιά φορά το χέρι ψηλά φτάνοντας μέχρι τους θεούς. Μερικοί πετούν στον ουρανό με την τέχνη, άλλοι με τη θρησκεία, οι περισσότεροι με τον έρωτα. Όταν όμως πετάς ψηλά, μπορεί και να τσακιστείς. Λίγες είναι οι ομαλές προσγειώσεις. Μπορεί να βρεθείς να σκας στο έδαφος με ορμή που τσακίζει κόκαλα ή να σε παρασύρει ο σιδηρόδρομος σε ράγες ξένης χώρας. Κάθε ερωτική ιστορία είναι εν δυνάμει μια ιστορία ψυχικής οδύνης. Κι αν όχι στην αρχή, τότε αργότερα. Κι αν όχι για τον ένα, τότε για τον άλλο. Μερικές φορές και για τους δυο. Γιατί λοιπόν προσβλέπουμε μονίμως στον έρωτα; Διότι ο έρωτας είναι το σημείο συνάντησης της αλήθειας με τη μαγεία. Της αλήθειας, όπως αυτή της φωτογραφίας, με τη μαγεία, όπως αυτή της πτήσης με αερόστατο.”
Julian Barnes, Τα τρία επίπεδα της ζωής

178905 Harry Potter Fans — 2326 members — last activity Sep 24, 2025 07:12AM
This group is all about having discussions and getting to spread the word of your opinion on Harry Potter and find people who share your way of thinki ...more
105402 Βιβλιοσκώληκες — 1652 members — last activity Sep 04, 2025 10:45AM
Μία λέσχη για όλους τους Βιβλιοσκώληκες του κόσμου, με video reviews για βιβλία που αγαπάμε.
108 Horror Aficionados — 29635 members — last activity 1 hour, 5 min ago
If you love horror literature, movies, and culture, you're in the right place. Whether it's vampires, werewolves, zombies, serial killers, plagues, or ...more
223399 Readathons- Μαραθώνιοι διαβάσματος — 106 members — last activity Jul 02, 2024 05:41AM
Αυτό είναι ένα γκρουπ για readathons (μαραθώνιους διαβάσματος). Σκοπός είναι να περάσουμε ωραία τη μέρα/μέρες και να μοιραστούμε με άλλους την αγάπη γ ...more
130884 Λέσχη Ανάγνωσης Κατερίνης — 48 members — last activity Jan 29, 2018 12:47AM
Μια λέσχη ανάγνωσης στην Κατερίνη, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε βιβλία και όχι μόνο. Ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να συμμετάσχει!
More of Βαλάντης’s groups…
year in books
Kevin Xu
7,406 books | 4,628 friends

Mogsy
6,465 books | 1,277 friends

Μαρία Α...
619 books | 677 friends


Dimitris
4,977 books | 312 friends

Giannis
407 books | 535 friends

Kyriako...
916 books | 1,077 friends

Kyriako...
1,083 books | 240 friends

More friends…



Polls voted on by Βαλάντης

Lists liked by Βαλάντης