Darya

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Darya.


ریشه‌های آسمان
Darya is currently reading
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 250 of 608)
Jul 14, 2013 02:13AM

 
Beloved
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 50 of 325)
Mar 31, 2015 11:32AM

 
The Dance of Ange...
Rate this book
Clear rating

 
See all 5 books that Darya is reading…
Loading...
Romain Gary
“ او حقیقتا خیال می کرد در روزگارانی که ما زندگی می کنیم، مردم هنوز آن قدر ایثار دارند که نه تنها به خودشان بپردازند، بلکه مراقب فیل ها نیز باشند. خیال می کرد هنوز در قلب آنان خیلی جا هست، جای های های گریه بود. من آنجا ساکت به نظاره ی او، بهتر بگویم به تحسین او ایستاده بودم، با آن قیافه ی گرفته، سمج و کثیف، انباشته از انواع عریضه ها و اقسام بیانیه های مصور که می شد گفت مضحک بود اما در عین حال انسان را به تساهل وا می داشت، زیرا احساس می شدکه او به همه چیزهای قشنگی که انسان در لحظات شوق و شور پنهانی، درباره خودش حکایت کرده است اعتماد کامل دارد و علاوه بر این لجوج بود. با پشتکار عنادانگیز مدیر مدرسه ای که لجوجانه از بشریت انجام تکالیفش را می خواست و ا گر بشریت بد رفتار می کرد، در تنیبه او تردید نشان نمی داد. ملاحظه می کنید که او به طور خطرناکی بیماری خود را به دیگران سرایت می داد. " صفحه ی 153”
Romain Gary, The Roots of Heaven

David Hockney
“I think I’m greedy, but I’m not greedy for money - I think that can be a burden - I’m greedy for an exciting life.”
David Hockney

Romain Gary
“ آقا گوش کنید. من سه سال در پاریس بلیط فروش اتوبوس خط 91 بودم و آن را در ساعات شلوغی به شما توصیه می کنم. این امر سبب شد که از سرنوشت بشر آگاهی یابم که تا حدودی خود را در آنجا نشان می دهد و طبعا مرا به جانب جانوران راند. امیدوارم که این مختصر توضیح برایتان کافی باشد. " صفحه ی 159”
Romain Gary, The Roots of Heaven

Oriana Fallaci
“برات نوشتم دیگه طاقت ندارم بشنوم که همه چیز تقصیر ژنرالا و مایه دارا و صاحبای قدرته! پس ما چه کاره ایم؟ اسم و رسم و شماره شناسنامه هایی که فقط به درد انتخابات و جنگا می خورن؟ یه ابزار تو دست مذهبیا و ایسما و ایدئولوژیا؟”
Oriana Fallaci, A Man

Oriana Fallaci
“ زنده گی یعنی خسته گی!کوچولو!
زنده گی یه جنگه که هر روز تکرار میشه وُ عَوضِ شادیهاش –که تنها قدِ یه پِلک به هم زَدَن دَووم دارن – باید بَهای زیادی بِدی!

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد -
Oriana Fallaci]

Oriana Fallaci

year in books
Roozbeh...
487 books | 284 friends

Mehdi Z...
348 books | 217 friends

Anita K...
401 books | 243 friends

Elham
247 books | 33 friends

Fezzeh
187 books | 94 friends

شادی
463 books | 126 friends

Saba Ma...
13 books | 73 friends

Nasrin
146 books | 112 friends

More friends…



Polls voted on by Darya

Lists liked by Darya