“ آقا گوش کنید. من سه سال در پاریس بلیط فروش اتوبوس خط 91 بودم و آن را در ساعات شلوغی به شما توصیه می کنم. این امر سبب شد که از سرنوشت بشر آگاهی یابم که تا حدودی خود را در آنجا نشان می دهد و طبعا مرا به جانب جانوران راند. امیدوارم که این مختصر توضیح برایتان کافی باشد. " صفحه ی 159”
― The Roots of Heaven
― The Roots of Heaven
“عادت بدترین بیماریه. کاری می کنه که آدم به هر بدبختی و هر دردی سر خم کنه و بتونه کنار آدمای نفرت انگیز دووم بیاره”
― A Man
― A Man
“أنا لست قادرا علي قتل رجل , لكن الطاغية ليس رجلا إنما هو طاغية”
― A Man
― A Man
“ فهم مطلب آسان است : آنچه به چشم خود دیده اند از حد و اندازه بیرون بوده است. در نتیجه مردم طوری احساس تنهایی و بی کسی می کنند که به چیزی نیرومند نیاز دارند چیزی که واقعا بتوانند ضربه گیر باشد. زمان سگ ها گذشته است، انسان ها به فیل ها محتاجند. من مسائل را اینطور می بینم". صفحه ی 154”
― The Roots of Heaven
― The Roots of Heaven
Darya’s 2025 Year in Books
Take a look at Darya’s Year in Books, including some fun facts about their reading.
More friends…
Favorite Genres
Art, Biography, Chick-lit, Children's, Classics, Contemporary, Crime, Ebooks, Fantasy, Fiction, Historical fiction, History, Horror, Memoir, Mystery, Non-fiction, Philosophy, Poetry, Psychology, Religion, Romance, Science, Science fiction, Young-adult, and War
Polls voted on by Darya
Lists liked by Darya




































