Thriller fans discussion

Freaks (Jane Rizzoli & Maura Isles, #8.5)
This topic is about Freaks
13 views
Augustus 2018 > Jaarreeks - Rizzoli & Isles 8.5

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Deze maand lezen we ook het extra boekje Freaks van Tess Gerritsen! Dit is een boek van 25 pagina's.

In dit korte verhaal van Tess Gerritsen, bestsellerauteur van Het stille meisje, worden rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles met een bizarre misdaad geconfronteerd. De dood van Kimberly Rayner mag onmenselijk worden genoemd. Wanneer het lijk van het broodmagere zeventienjarige meisje naast een lege doodkist in een verlaten kerk wordt gevonden, lijken blauwe plekken erop te wijzen dat ze is vermoord. Haar vriend Lucas, net zo'n uitgemergelde bleke tiener als Kimberly, wordt gearresteerd als hij op de vlucht slaat. Hij beweert dat hij onschuldig is en dat hij een onbedwingbare bloeddorst heeft. Maar de wanhopige vader van het slachtoffer gelooft niet in vampiers, alleen in wraak…

De volgorde van de reeks is:
1. De chirurg (het topic voor dit boek vind je hier)
2. De leerling (het topic voor dit boek vind je hier)
3. De zondares (het topic voor dit boek vind je hier)
4. Zustermoord (het topic voor dit boek vind je hier)
5. Verdwijn (het topic voor dit boek vind je hier)
6. De Mefisto Club (het topic voor dit boek vind je hier)
7. Het aandenken (het topic voor dit boek vind je hier)
8. Sneeuwval (het topic voor dit boek vind je hier) + 8.5 Freaks
9. Het stille meisje
10. De laatste sterft
11. Sterf twee keer + John Doe
12. Ik weet een geheim


Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments Ik lees mee.


Tamara (tamaraaaaa) | 573 comments Tja wat moet ik hier van zeggen. Dit boek zal van mij geen 5 sterren krijgen (volgens mij de eerste Tess Gerritsen die dit niet van mij krijgt!). In erg korte tijd gebeurt er erg veel in dit boek. Daardoor gaat het voor mijn gevoel erg van de hak op de tak en is het voor mij niet zo'n sterk boek als haar andere boeken. Ik vond de moordenaar trouwens wel origineel bedacht.


message 4: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Is het een must om deze voor deel 9 te lezen? Is het een vervolg op sneeuwval?


Hannie (hannieblokzijl) | 790 comments @Angelique, Het is een losstaand verhaal, dus je kunt het lezen wanneer je wil. Het is wel grappig, maar je mist niets belangrijks als je het overslaat.


message 6: by Angelique (new)

Angelique - Lettergrafique (lettergrafique) | 485 comments Heb het gelezen. Het is maar heel kort. Vond er niet zo veel aan.


message 7: by Janneke (new)

Janneke | 289 comments Ik sla deze over, merk dat ik die korte verhalen tussen de series door nooit leuk vind. Dus ik heb mezelf dit keer de teleurstelling bespaard... 😉


back to top