Neda

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Neda.


Loading...
محمود دولت‌آبادی
“برخی افراد از حالت من دچار تعجب می‌شوند و می‌پرسند "تو چه کم داری؟" و اشاره‌شان مثلاً به توفیق‌های هنری-ادبی، و احمقانه این‌که اشاره‌شان به حُسن شهرت من است؛ و من از این پرسش آن‌ها دچار تعجب می‌شوم که فکر می‌کنند انسان در حالتی حق دارد دچار باشد که شخصاً چیزی کم داشته باشد! غافل از این‌که یکی از علل اساسی چنین حالتی در من این است که حس می‌کنم و می‌بینم تک به تک مردم، هرکس فقط به مشکل خودش و راه‌حل فردی مشکل خودش فکر می‌کند؛ و لابد نمی‌داند که فاجعهٔ اجتماعی از همین ناشی می‌شود که هر کس فکر می‌کند باید گوش و گلیم خود را از آب به‌در کشد. چه انبوه‌اند مشکلات زندگی ما، و چه اندک‌اند کسانی که آن‌را مشکل خود بدانند.”
محمود دولت‌آبادی, نون نوشتن

Julian Barnes
“ادبیات بهترین راه گفتن حقیقت است؛ فرآیند تولید دروغ های بزرگ، زیبا و بسامان است که از هر مجموعه واقعیتی بیشتر حقیقت می گوید. از این که بگذریم، ادبیات بسیاری چیزهاست، از قبیل لذت بردن از زبان، بازی کردن با زبان و نیز شیوه صمیمانه شگفتی برای برقراری ارتباط با مردمی که آنها را هیچ گاه نخواهی دید.”
Julian Barnes

Friedrich Nietzsche
“ناامیدی بهایی است که فرد برای خودآگاهی می پردازد”
Friedrich Nietzsche

محمود دولت‌آبادی
“اندیشیدن را جدّی بگیریم. اندیشیدن . آن‌چه که ما کم داریم، مردان و زنانی هستند که اندیشیدن را جدی گرفته باشند. اندیشیدن باید به مثابه یک کار مهم تلقی بشود. اندیشه ورزیدن. بند زبان را ببندیم و بال اندیشه را بگشاییم. نویسنده نباید فقط در بند گفتن باشد. برای گفتن همیشه وقت هست، اما برای اندیشیدن ممکن است دیر بشود. چرا یک نویسنده نباید مغز خود را برای اندیشیدن و برای تخیل تربیت کند؟”
محمود دولت‌آبادی, نون نوشتن

“فکر سایه ای از احساس ماست:تیره تر تهی تر و ساده تر”
سپیده حبیب

year in books
Sogol K...
487 books | 36 friends

Mohamad...
10,689 books | 432 friends

Mohsen ...
100 books | 211 friends

Kianoos...
83 books | 12 friends

Keyhan ...
357 books | 933 friends

sadra jan
449 books | 832 friends

Soroor
443 books | 152 friends

Mahdi
1,952 books | 569 friends

More friends…


Polls voted on by Neda

Lists liked by Neda