Nureesh Vhalega


#31 best reviewers
#32 top reviewers
alis
1,532 books | 248 friends

Rezza Dwi
537 books | 496 friends

Afy
Afy
592 books | 119 friends

Ina Lin
19 books | 370 friends

ies
ies
931 books | 295 friends

Lievadiar
431 books | 141 friends

Chriztp...
45 books | 156 friends

Dian
54 books | 127 friends

More friends…

Nureesh Vhalega

Goodreads Author


Born
in Jakarta, Indonesia
Member Since
May 2014


Author of Unbroken Series, Revenge Series, Eternity Series, also Lost Series.

Find me on
- Facebook: Nureesh Vhalega
- Instagram: @nureesh_vhalega
- Wattpad and Storial: @Nureesh

Average rating: 3.82 · 146 ratings · 53 reviews · 9 distinct works
Take Me for Granted

3.56 avg rating — 62 ratings — published 2018
Rate this book
Clear rating
Song for Unbroken Soul (Unb...

3.86 avg rating — 21 ratings
Rate this book
Clear rating
Love Lies (Revenge, #1)

really liked it 4.00 avg rating — 18 ratings
Rate this book
Clear rating
Memories of Love (Unbroken,...

4.17 avg rating — 12 ratings
Rate this book
Clear rating
The Sky is Blue

4.44 avg rating — 9 ratings
Rate this book
Clear rating
Imperfect Angel (Unbroken, #2)

3.90 avg rating — 10 ratings
Rate this book
Clear rating
If I were You

4.33 avg rating — 6 ratings2 editions
Rate this book
Clear rating
Lost Girl (Lost, #2)

3.50 avg rating — 4 ratings
Rate this book
Clear rating
Lost Soul (Lost, #1)

3.50 avg rating — 4 ratings
Rate this book
Clear rating
More books by Nureesh Vhalega…

Upcoming Events

No scheduled events. Add an event.

UnWholly
Nureesh Vhalega is currently reading
by Neal Shusterman (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
Rotasi & Revolusi
Nureesh Vhalega is currently reading
by Crowdstroia (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 

Nureesh’s Recent Updates

Nureesh Vhalega rated a book liked it
Kenya by Kincirmainan
Kenya
by Kincirmainan (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Actual rating 3.5
Take Me for Granted by Nureesh Vhalega
"Buku ini saya baca bersamaan dengan Reminisensi karya Luthfinta Sudar, dan mereka punya pembuka yang sama (bedanya di Reminisensi pakai Bahasa Inggris, "Marry me, will you?"). Namun saya putuskan untuk membaca yang ini dulu. Syukurnya itu keputusa..." Read more of this review »
Take Me for Granted by Nureesh Vhalega
"3,5 🌟 sebenarnya.

Baca di Ipusnas

Oke, aku suka novel ini. Penulis bis ngaduk2 emosiku sedemikian rupa. Asli sih aku bete banget sama Ell, tapi pas tahu alasannya aku ngerti.

Karakterisasinya tuh menurutku bagus. Karena lebih showing daripada telli..." Read more of this review »
Rotasi & Revolusi by Crowdstroia
"Wajib baca! "
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Baby, Oh Baby! - Permohonan Rachel by Teresa Southwick
Rate this book
Clear rating
Yah, ceritanya so-so sih. Tapi lumayan mengobati kekeringan dalam hati LOL
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Dikatakan atau Tidak Dikatakan, Itu Tetap Cinta by Tere Liye
Rate this book
Clear rating
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Dikatakan atau Tidak Dikatakan, Itu Tetap Cinta by Tere Liye
Rate this book
Clear rating
Nureesh Vhalega rated a book liked it
148 Tips for Life by Desi Anwar
Rate this book
Clear rating
Actual rating: 3.5
Aku cukup suka, apalagi ilustrasinya cantik.
Nureesh Vhalega rated a book liked it
148 Tips for Life by Desi Anwar
Rate this book
Clear rating
Actual rating: 3.5
Aku cukup suka, apalagi ilustrasinya cantik.
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Generasi 90an by Marchella FP
Rate this book
Clear rating
More of Nureesh's books…
“Kamu dilamar aku, El. Aku. Aku pacar kamu selama tujuh tahun. Apa yang sudah aku lakuin sampai kamu ragu?”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Ellya, laki-laki yang bisa jaga perempuannya kayak pacar lo adalah laki-laki yang baik. Laki-laki yang eksistensinya hampir punah. Gue berani jamin.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Jangan sampai terlambat. Karena waktu nggak bisa diputar lagi dan hal paling menyakitkan selain lihat orang yang kita cintai mati adalah lihat dia bahagia sama orang lain.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Kamu dilamar aku, El. Aku. Aku pacar kamu selama tujuh tahun. Apa yang sudah aku lakuin sampai kamu ragu?”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Ellya, laki-laki yang bisa jaga perempuannya kayak pacar lo adalah laki-laki yang baik. Laki-laki yang eksistensinya hampir punah. Gue berani jamin.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Jangan sampai terlambat. Karena waktu nggak bisa diputar lagi dan hal paling menyakitkan selain lihat orang yang kita cintai mati adalah lihat dia bahagia sama orang lain.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Hidup bahagia selamanya itu nggak ada, tapi bukan berarti kita nggak bisa ngerasa bahagia.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Bersyukur untuk orang-orang yang masih ada di samping kita. Orang-orang yang milih buat tetap tinggal juga tetap menemani kita, bahkan di hari-hari tergelap dan keadaan maksa mereka buat nyerah.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

837583 Bookish Indonesia — 170 members — last activity Apr 28, 2019 10:15PM
Bookish Indonesia is a book club community opens to public. Place to meet friends who passionate about books and literature. Feel free to share anythi ...more



No comments have been added yet.