Nureesh Vhalega


#34 best reviewers
#31 top reviewers
year in books
Stefani...
1,935 books | 419 friends

Nurul
735 books | 357 friends

Aini Ai...
786 books | 241 friends

Karina
189 books | 97 friends

Rezza Dwi
813 books | 534 friends

Autmn R...
518 books | 127 friends

Muli
790 books | 68 friends

Seffi S...
931 books | 242 friends

More friends…

Nureesh Vhalega

Goodreads Author


Born
in Jakarta, Indonesia
Member Since
May 2014


Author of Unbroken Series, Revenge Series, Eternity Series, also Lost Series.

Find me on
- Facebook: Nureesh Vhalega
- Instagram: @nureesh_vhalega
- Wattpad and Storial: @Nureesh

Average rating: 3.8 · 265 ratings · 101 reviews · 14 distinct worksSimilar authors
Take Me for Granted

3.54 avg rating — 84 ratings — published 2018
Rate this book
Clear rating
As Always, I Love....

3.77 avg rating — 70 ratings
Rate this book
Clear rating
Song for Unbroken Soul (Unb...

3.83 avg rating — 24 ratings
Rate this book
Clear rating
Love Lies (Revenge, #1)

really liked it 4.00 avg rating — 18 ratings
Rate this book
Clear rating
Memories of Love (Unbroken,...

4.31 avg rating — 16 ratings
Rate this book
Clear rating
Imperfect Angel (Unbroken, #2)

4.13 avg rating — 16 ratings
Rate this book
Clear rating
The Sky is Blue

4.40 avg rating — 10 ratings
Rate this book
Clear rating
If I were You

4.33 avg rating — 6 ratings2 editions
Rate this book
Clear rating
Painting Flowers (PAIN, #1)

3.80 avg rating — 5 ratings
Rate this book
Clear rating
Don't Say I Love You

4.25 avg rating — 4 ratings
Rate this book
Clear rating
More books by Nureesh Vhalega…

Upcoming Events

No scheduled events. Add an event.

The Iron King
Nureesh Vhalega is currently reading
by Julie Kagawa (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
If Only
Nureesh Vhalega is currently reading
by Innayah Putri (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
The Fourth Monkey
Nureesh Vhalega is currently reading
by J.D. Barker (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 

Nureesh’s Recent Updates

Nureesh Vhalega wants to read
Rule of Wolves by Leigh Bardugo
Rate this book
Clear rating
Yunia Damayanti
Yunia Damayanti is on page 76 of 344 of The Star and I: Bosen😢
Nureesh Vhalega rated a book really liked it
The Hunger Games by Suzanne Collins
Rate this book
Clear rating
Reread 2021:
Kyaaaa Peeta, my love 😭 baca ini nostalgia banget. Bagiku THG masih buku distopia terbaik. Nggak sabar lanjut ke Catching Fire!
Nureesh Vhalega is on page 70 of 464 of The Hunger Games
The Hunger Games by Suzanne Collins
Rate this book
Clear rating
Nureesh Vhalega is currently reading
The Hunger Games by Suzanne Collins
Rate this book
Clear rating
Nureesh Vhalega rated a book really liked it
A Court of Frost and Starlight by Sarah J. Maas
Rate this book
Clear rating
Reread 2021:
Ngakak so hard bagian perang bola salju 🤣🤣🤣 dan ya ampun, aku sebel banget sama Nesta di sini wkwkwk
Nureesh Vhalega rated a book it was amazing
A Court of Wings and Ruin by Sarah J. Maas
Rate this book
Clear rating
Reread 2021:
Menyambut A Court of Silver Flames, baca ulang ACOWAR karena ... aku lupa 70% detailnya 😂 oh, jadi begini.... Ah, masih tetap nangis di bagian you-know-what heuuuh. Mari baca ulang ACOFAS 🙌
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Jadi Kita Ini Apa? by Christian Simamora
Jadi Kita Ini Apa?
by Christian Simamora (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Nureesh Vhalega wants to read 60 books in the 2021 Reading Challenge
11650
Nureesh Vhalega has read 4 books toward their goal of 60 books.
 
Create your own 2021 Reading Challenge »
Nureesh Vhalega rated a book liked it
Campus Player by Jennifer Sucevic
Campus Player
by Jennifer Sucevic (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Tadinya aku berharap vibe-nya bakal kayak The Deal dari Elle Kennedy. Rowan oke sih, cuma secara keseluruhan nggak seoke itu. POV Rowan sama Demi nggak terasa bedanya 😅

Eh, tapi aku kepo sama ceritanya Sydney & Brayden.
More of Nureesh's books…
“Kamu dilamar aku, El. Aku. Aku pacar kamu selama tujuh tahun. Apa yang sudah aku lakuin sampai kamu ragu?”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Ellya, laki-laki yang bisa jaga perempuannya kayak pacar lo adalah laki-laki yang baik. Laki-laki yang eksistensinya hampir punah. Gue berani jamin.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Jangan sampai terlambat. Karena waktu nggak bisa diputar lagi dan hal paling menyakitkan selain lihat orang yang kita cintai mati adalah lihat dia bahagia sama orang lain.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Kamu dilamar aku, El. Aku. Aku pacar kamu selama tujuh tahun. Apa yang sudah aku lakuin sampai kamu ragu?”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Ellya, laki-laki yang bisa jaga perempuannya kayak pacar lo adalah laki-laki yang baik. Laki-laki yang eksistensinya hampir punah. Gue berani jamin.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Jangan sampai terlambat. Karena waktu nggak bisa diputar lagi dan hal paling menyakitkan selain lihat orang yang kita cintai mati adalah lihat dia bahagia sama orang lain.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Hidup bahagia selamanya itu nggak ada, tapi bukan berarti kita nggak bisa ngerasa bahagia.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

“Bersyukur untuk orang-orang yang masih ada di samping kita. Orang-orang yang milih buat tetap tinggal juga tetap menemani kita, bahkan di hari-hari tergelap dan keadaan maksa mereka buat nyerah.”
Nureesh Vhalega, Take Me for Granted

837583 Bookish Indonesia — 290 members — last activity Mar 29, 2020 05:31AM
Bookish Indonesia is a book club community opens to public. Place to meet friends who passionate about books and literature. Feel free to share anythi ...more



No comments have been added yet.