Eslem’s Reviews > Ödünç Alınmış Bir Şey > Status Update
Eslem
is 30% done
“Seninle uzun uzun sohbet etmek isterdim. İnan, hiç sesimi çıkarmaz sadece seni dinlerdim. Bana nasihat vermeni ve en sevdiğin meyve çayını yapmanı dilerdim.”
— May 10, 2026 11:00AM
Like flag
Eslem’s Previous Updates
Eslem
is 25% done
Uçmaya hazır kuş gibi, yeni tomurcuklanmış; açmak üzere olan bir çiçek ya da bisiklet üzerindeki çocuklar gibi… Yeniden. Sadece nefes almak değil, yaşamak… Her anı, her hissi, her günü… Yeni bir hevesle yaşamak istiyorum.
— Apr 30, 2026 02:52PM
Eslem
is 10% done
O gün göz göze gelmiştik ve gözlerini benden ayırmamıştın. Sen belki hatırlamazsın. Ben o anı, küçükken doğum günümü beklerkenki heyecanımla ve ilk kez fındıklı çikolatanın tadına baktığımda yanaklarımda oluşan tebessümle saklıyorum içimde hâlâ.
— Apr 25, 2026 02:33PM
Eslem
is starting
Elise, yazmadığım yazamadığım, yapmadığım yapamayacağım ve söylemediğim sözler de hissetmediğim anlamına gelmez.
— Apr 25, 2026 02:32PM

