Cartepidemia (activitatea s-a mutat pe Facebook) discussion

Wonder (Wonder, #1)
This topic is about Wonder
12 views
Minunea de R.J. Palacio > Partile 2-3

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Aici putem discuta tot ce s-a intamplat in carte pana la partea 3 inclusiv. Daca nu ati terminat de citit inca primele 3 parti, nu cititi comentariile de mai jos. Ar putea contine spoilere. De asemenea, va rog, nu dati spoilere din cele ce se intampla in urmatoarele capitole, insa sunteti liberi sa va dati cu presupusul in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample. :)


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Partea a 2-a, adica cea din perspectiva surorii sale si partea a 3-a, din perspectiva lui Summer (sunt pe la jumatatea partii a 3-a, poate voi avansa in seara aceasta) zugravesc cu totul alte fatete ale personajului principal. Este interesant faptul ca atunci cand ai probleme de comunicare, esti perceput in tot felul de moduri de cei din jur, si mai ales faptul ca si ei se intreaba ce se intampla in mintea ta. Dar este frumos faptul ca are alaturi oameni carora le pasa de el si faptul ca devine mai optimista povestea :) Am vazut pe goodreads ca exista si o parte cu un capitol despre ce a spus antagonistul, the bully, cu perspectiva lui, o sa o caut pentru ca sunt chiar curioasa :)


Simona (secretelesimonei) | 15 comments Mod
Aceste două părți m-au făcut să mă adâncesc în lectură și mai mult întrucât eram foarte curioasă să aflu care este părerea celor din jurul lui Auggie. Perspectiva surorii sale este foarte interesantă și faptul că ea se simte oarecum neglijată spune multe despre greutatea de a avea o persoană cu probleme în familie.

Mi-a plăcut faptul că Auggie are parte și de prieteni adevărați și reușește să aibă momente hazlii, normale alături de aceștia.

Sunt tare curioasă care este povestea adevărată despre Jack Will. Simt că ascunde mai multe lucruri decât am crezut până acum. :D


Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Eu am impresia ca Jack Will se face doar ca nu il place pe August de fata cu baietii ca sa para cool. Sunt curioasa da a am dreptate :D
Ma regasesc foarte bine in ce simte Via. Am trecut printr-o situatie oarecum similara cu un verisor mai mic care a suferit o operatie.


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Da, si eu sunt curioasa de acelasi aspect. :)


Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Maura, dar tu ai terminat cartea. Sa inteleg ca nu ne lamureste mai departe de ce s-a purtat Jack Will asa?


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Ah, scuze, my bad. Credeam ca este vorba despre tipul acela bataios. Nu prea retin numele personajelor. Este si un capitol extra din perspectiva lui pe care nu l-am gasit nicaieri :)


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Explica de ce Jack Will s-a purtat asa. Pretty much situatia e complet diferita din ochii lui si se revanseaza ulterior si raman prieteni :)


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments https://www.goodreads.com/book/show/2...

Despre acest capitol extra era vorba :D


Diana (dreamslink) | 19 comments Mod
Au adus atât de multe informații aceste două părți! Ideea autorului de a spune povestea din mai multe perspective este perfectă, deoarece afli totul, nu numai frânturi, ceea ce ajută enorm să înțelegem relația lui Auggie cu cei din jurul lui. Mi se pare simpatică Olivia și înțeleg ft bine ce înseamnă să ai un frate sau o soră mai mică ce are dese probleme de sănătate. Poate fi dificil uneori. Summer este o fată foarte drăguță și m-a impresionat prin faptul că îi este prietenă lui Auggie. El merită cu adevărat să fie fericit.


back to top