#readathon18 discussion
ιδέες/βοήθεια για το 2017
>
Ένα βιβλίο που έγινε σειρά
date
newest »
newest »
message 1:
by
somuchreading
(new)
Dec 30, 2016 07:49AM
Mod
reply
|
flag
Εδώ πάω μάλλον για το Οι μάγισσες της Σμύρνης, που είναι στη βιβλιοθήκη μου αδιάβαστο χρόνια ολόκληρα! Νομίζω έχει έρθει η ώρα...
Εγώ θέλω Outlander το καινούριο βιβλίο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο Anubis δεν θα την κάνει τη χάρη... και άντε να το διαβάσεις στα αγγλικά με όλα τα γαελικά που έχει μέσα :(
Renya wrote: "Ο αγαπημένος Σέρλοκ Χολμς κάνει ή να βρούμε τίποτα άλλο;"Εγώ θεωρώ ότι μια χαρά είναι! Βέβαια έχω και μια λατρεία στον Σέρλοκ που μπορεί να επηρεάζει την κρίση μου :P
Η σειρά A Song of Ice and Fire του George RR Martin που έγιναν γνωστά χάρη στο Game of Thrones.Και, δεν ξέρω,μπορούμε να βάλουμε και τα βιβλία Red Dragon και Hannibal; Υπάρχουν χαρακτήρες και στοιχεία απ' αυτά στη σειρά Hannibal,αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν εδώ,μιας και δεν βασίζεται η σειρά απόλυτα σε κάποιο από τα βιβλία.
Foteini wrote: "μπορούμε να βάλουμε και τα βιβλία Red Dragon και Hannibal;"
ναι, ιδιαίτερη περίπτωση αυτή. το αφήνω πάνω σας, αν πείτε πως ταιριάζουν, ταιριάζουν!
ναι, ιδιαίτερη περίπτωση αυτή. το αφήνω πάνω σας, αν πείτε πως ταιριάζουν, ταιριάζουν!
Εγώ εδώ μάλλον θα βάλω το The Handmaid's Tale το οποίο θέλω καιρό να το διαβάσω και η σειρά βγαίνει την άνοιξη.
Προτείνω "Η πόλη" (wayward pines) του Blake Crouch. Αλλά μη δείτε τη σειρά μετά θα ξενερώσετε, τα βιβλία είναι τέλεια!
Από πιο "ανάλαφρες" σειρές υπάρχουν και τα Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Gossip Girl, The 100, True Blood (Sookie Stackhouse series) και φέτος θα γίνει σειρά και το Big Little Lies. Δεν έχω διαβάσει κανένα απ' αυτά, οπότε μη με δείρετε αν είναι μάπα. :P
Α, και το The Man in the High Castle έχει γίνει σειρά, αν και δεν ξέρω κατά πόσο βασίζεται στο βιβλίο.Edit: Και το Poldark.
Επίσης το The Magicians έγινε περυσι σειρά. Η σειρά δεν με ξετρέλανε αλλά τα βιβλία είναι πολύ καλά.
Στην κατηγορία αυτή λέω να διαβάσω το Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας το οποίο είχε γίνει μίνι τηλεοπτική σειρά.
Α,θα μπορούσε να μπεί εδώ και ο-κάτι σαν Σουηδός Sherlock Holmes-Kurt Wallander. Είναι πρωταγωνιστής μιας σειράς βιβλίων του Henning Mankell,που μόλις τώρα έμαθα την ύπαρξή τους που κατεβάζω τη σειρά του BBC "Wallander"
....όλα πλέον έχουν γυριστεί σέ σειρά τό Outlander, επειδή είναι γραμμένο από γυναίκα ..αλλά μέ κερδίσουν τελικά τα GOT καί American Gods.
Alexandra wrote: "Οί μάγισσες τής Σμύρνης έχει γυριστεί σέ σειρά;"Ναί, είχε γίνει σειρά πρίν χρόνια.
Αντίστοιχα με το Σέρλοκ Χολμς, και ο Πουαρό δεν πιάνεται σε αυτή την κατηγορία? Πειράζει που είναι αυτοτελείς οι ιστοριες?
Purple wrote: "Από πιο "ανάλαφρες" σειρές υπάρχουν και τα Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Gossip Girl, The 100, True Blood (Sookie Stackhouse series) και φέτος θα γίνει σειρά και το [book:Big Little Lies|19..."Πήρα το Big Little Lies με αυτή την προοπτική, ότι είναι ανάλαφρο.
Αλλά παιδιά, Φ_Ο_Β_Ε_Ρ_Ο. Δηλαδή έχοντας σαν πρόσωπα τη Celeste (a.k.a. Nicole Kidman) και την Madeleine (a.k.a. Reese Witherspoon), κάνεις και visualization τη παγωμάρα της μίας και το bubbliness της άλλης. Διαβάστε το (στα αγγλικά εννοείται), μην το σνομπάρετε.
Η Βαλκανική Τριλογία (Η μεγάλη τύχη, Τύχες πολέμου, Φίλοι και Ηρωες) και η Τριλογία του Λεβάντε, της Olivia Manning. Ένα νέο ζευγάρι στη δίνη του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Έχει γίνει σειρά του BBC, το 1980 με Έμα Τόμσον, Κένεθ Μπράναγκ.







