Tular Video Syamsul Yusof & Kazar Berada Di Kedai Emas , Langsung Tak Jaga Hati Puteri Sarah

Setelah Puteri Sarah mengemukakan saman dan Ira Kazar kini mendapat perintah makhamah untuk menjahui Puteri Sarah kini berita lain pula menjadi pendebatan antara netizen.

Walaupun sedar bahawa hubungannya dengan istert menjadi perbualan di media sosial namun Syamsul nampaknya sengaja membuat konten sambil memegang beberapa perhiasan emas di sebuah kedai emas terkemuka.

 

 

Kini tular video di aplikasi TikTok memaparkan Syamsul Yusof dan bapa Ira iaitu Kazar di sebuah kedai emas yang mana kedua pelakon popular itu sedang memilih barang kemas tetapi tiada apa – apa kenyataan dikeluarkan oleh mereka,

Walaupun tidak menidakkan atau mengiyakan tindakannya itu hanya sekadar konten atau sememangnya berada disitu untuk membeli barangan untuk Ira tetapi iainya tetap mendapat kritikan pedas daripada netizen yang melihat video tersebut.

Perkongsian video itu menimbulkan rasa kurang senang netizen yang mengecam tindakan Syamsul dan Kazar kerana merasakan mereka memang sengaja untuk memanaskan lagi suasana yang sedang berlaku.

Terdapat netizen yang mengecam Syamsul kerana tidak menjaga hati isterinya serta keluarga kedua belah pihak namun tetap mendoakan agar Syamsul cepat sedar dan tidak melakukan perkara yang boleh merosakkan reputasinya dan hubungannya dengan keluarga .

Malah para netizen sempat mendoakan agar Puteri Sarah terus kuat dan tabah untuk menghadapi ujian rumah tangga dan bersabar dengan dugaan yang mendatang agar tetap mempertahankan haknya sebagai isteri yang sah.

Syamsul yang hanya mendiamkan diri sejak dari mula perdebatan ini berlaku langsung tidak membela mana- mana pihak dan hanya memerikan komen berkenaan filemnya sahaja .

Malah tiada pembelaan daripada Syamsul buat isterinya itu dan Sarah semakin memanas dengan memuat naik caption berkenaan Istidraj dan dirinya yang bertahan untuk haknya dan tidak akan berganjak.

 

Terdahulu , sejak April lalu, Puteri Sarah telah mengejutkan orang ramai apabila mendedahkan isu rumah tangganya yang diganggu oleh pihak pihak ketiga selama empat tahun dan sudah tidak mampu mendiamkan diri lagi.

Puteri Sarah yang sering diganggu sehingga menyebabkan tekanan kepada dirinya dan minggu lalu Sarah akhirnya mengambil tindakan undang-undang selepas beberapa kali diprovok oleh pihak ketiga tersebut.

 •  0 comments  •  flag
Share on Twitter
Published on July 04, 2022 19:35
No comments have been added yet.


Mohd. Asri Zainul Abidin's Blog

Mohd. Asri Zainul Abidin
Mohd. Asri Zainul Abidin isn't a Goodreads Author (yet), but they do have a blog, so here are some recent posts imported from their feed.
Follow Mohd. Asri Zainul Abidin's blog with rss.