Out of Reality discussion

Вечна (Безсмъртните, #1)
This topic is about Вечна
156 views
Books, books, books!!! > "Безсмъртните: Вечна" - Алисън Ноел

Comments Showing 1-8 of 8 (8 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Debs ❀ (taralin_debs) | 105 comments Вечна/Безсмъртните/ - Алисън Ноел

description


Заглавие: Вечна
Автор: Алисън Ноел
Тема: Художествена литература
Поредица: Други
Страници: 288
Български издател: СофтПрес
Дата на издаване: 15-03-2010
ISBN: 9789546858702
Размер: 130x200
Цена: 12лв

След трагична катастрофа, при която загива цялото ѝ семейство, 16-годишната Евър получава дарбата да чете мислите и да вижда аурата на хората. Но дарбата ѝ е и нейно проклятие. Главата ѝ бучи от мислите на всички, до които се докосне, знае с подробности най-съкровените тайни и мнението им за нея. Тя ненавижда дарбата си, защото я превръща в аутсайдера на училището.

Животът ѝ е достатъчно объркан и преди да срещне новия си съученик – Деймън Огъст. Той е потаен, изкусително красив и нечовешки талантлив. Евър е привлечена и същевременно ужасена от него, защото за пръв път среща човек, чиито мисли и аура са недостъпни за нея. А присъствието и докосването му карат целият хаос от чужди мисли в главата на Евър да стихне.

Светът на своенравния и енигматичен Деймън е изпълнен с тайни и загадки, а когато Евър решава да го последва, се оказва въвлечена в опасно приключение, което може да ѝ струва живота, но и да разкрие невероятната истина за това каква е дарбата ѝ и как да я използва.Алисън Ноел е родена в квартала на богатите Ориндж Каунти. Автор е на десет романа, а сега се е посветила изцяло на станалата култова поредица „Безсмъртните”, продадена в над 2 000 000 тираж!


Бестселър на Ню Йорк Таймс в продължение на една година!


Очаквайте на 15-03-2010!!!


Angela | 40 comments Мии тъпа книга като цяло но българската корица е хубава.


Ralitsa  Koleva (bloodyrosered) Това беше най-тъпата книга, която някога съм чела...


message 4: by Polina ♆ , ...just another soul... (new) - rated it 1 star

Polina ♆  (linfreakable) | 170 comments Mod
Не знам кое е по-тъпо...книгата или превода и!


Ralitsa  Koleva (bloodyrosered) Бе не знам да ти кажа, знам само, че това е единствената поредица, която така и не продължих...


Denis S.N. (denissn) | 77 comments Книгата е много зле и не само тя. Цялата поредица е така. Все още не мога да повярвам, че заради нея СофтПрес отхвърлиха Shifters на Rachel Vincent.


Jenny | 4 comments Аз бях много позитивно настроена при издаването на първа книга. Но когато започнах да я чета имах чувството, че чета фрагменти и сцени от куп други поредици. Чета някоя сцена и - о, я виж, това е като от Здрач, о, а тази сцена е като от... Май цялата книга бе процес на разпознаване на други книги и поредици. Всъщност дори не знам защо я дочетох до края. Но определено нямам намерение да чета другите книги от поредицата.

Леко ме заинтригува спин оф книгата към поредицата - за сестрата на главната, но нещо не съм в еуфория да чета за живота на вечно дванадесет или там колкото годишно момиче.


Denis S.N. (denissn) | 77 comments На мен първото нещо, което ми направи впечатление, беше стилът на Алисън Ноел. Не ми допадна, а и това сегашно време... Но свикнах. Но историята си беше копирка от всякъде. Аз дори прочетох и "Синя луна". И това беше краят за мен. Алисън Ноел каквото и да напише, повече не започвам нищо нейно.


back to top