Goodreads Librarians Group discussion

25 views
Serieses! > Request

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Judit (new)

Judit (juditreads) | 7 comments Hello! So I'm not sure if this is the best folder to post this under because there are multiple things to be added but eventually they're a series that should be made.

So the series name is: Nagy Krónikáskönyv

here's this already existing book: https://www.goodreads.com/book/show/3...
ISBN: 9633707708
page number is actually 304
format: Hardcover
this is the 2nd book in the series
Description:
"Ismét utazásra hív a Nagy Krónikáskönyv, hogy még fantasztikusabb kalandokra vezesse olvasóit.


Az Utolsó Völgy az a hely, ahol minden elkezdődött. A béke és harmónia kicsinyke szigete, valahol a határvidéken innen és a mezsgyén túl. Innen száműzték Mooth-ot, mert háborút szított a világok között, kis híján romlásba döntve szülőföldjét.
A kamasszá érett David Cunningham és Abigael Brighton ismét komoly kihívással néz szembe. Mooth, a gonosz nagyúr, egy titokzatos idegen segítségével kiszabadult börtönéből, s így Davidnek ismét Álomhon védelmére kell kelnie. Ráadásul feltűnik a színen egy ifjú, jóképű fiatalember, aki zavarba hozza Abigaelt, és feltűnik egy lány, aki kedvességével megérinti David szívét. Oly kalandok elindítói ők, amelyek megváltoztatják hőseink életét, és ezzel együtt saját életük is meglepetések sorozatává válik.

Kalandok egész sora vár a szereplőkre, varázslatos világok és szövevényes rejtélyek teszik még izgalmasabbá a történetet az olvasók számára."
Book link: https://alexandra.hu/konyv/az-utolso-...


The first book of the series:
Title: Álomlabirintus
Author: https://www.goodreads.com/author/show...
ISBN: 9633705001
Publisher: Alexandra
Publication date: 2007
Format: hardcover
Page count: 304
Description:
"David Cunninghammel furcsa dolgok történnek - az iskolában és otthon is. Tomboló tornádó tör a városra, titokzatos rekeszre lel a kandallóban, s egy beszélő egér is felbukkan... Hamarosan fény derül a családi titokra: a fiú az Őrizők nemzetségéből származik. Az ő feladatuk, hogy védelmezzék az álomvilág és az emberi világ vágyait, és megóvják mindkét világot a gonoszságtól.

Davidre tehát komoly feladat hárul. Barátai és családja segítségével meg kell akadályoznia egy démoni terv megvalósulását, és vissza kell zárnia fogságába a minden álmot könyörtelenül elnyelő Labirintust, mely önálló életre kel. És hogy ki mozgatja a háttérből a szálakat? A történet végére ez is kiderül."
Book link: https://alexandra.hu/konyv/alomlabiri...


the 3rd book in the series:
Title: Boszorkánytánc
Author: https://www.goodreads.com/author/show...
ISBN: 9633709900
Publisher: Alexandra
Publication date: 2009
Format: hardcover
Page count: 248
Description:
"Ismét kalandra hív a Nagy Krónikáskönyv!

Ősi szertartásra készül a mágusvilág! Valaki ismét életre kelti a hajdan volt csodás várost, Gragmitáriát, hogy a varázslók és a boszorkányok méltó helyen vívhassák meg a legendás Boszorkánytáncot.
Mindeközben egy titokzatos jótevő, valamint egy váratlanul felbukkanó, nem mindennapi tanárnő megjelenése borzolja fel Chelmsford városában a kedélyeket. Az előző kötetekből már jól ismert három kamasz - Abigael, Emma és David - mit sem sejt a rájuk váró megpróbáltatásokról, hiszen minden idejüket leköti a megyei színjátszó versenyre való készülődés és egyre kuszábbá váló érzelmeik kibogozása.
A Nagy Krónikáskönyv újabb fejezete elevenedik meg e könyv lapjain. Olyan izgalmas történet bontakozik ki a szemünk előtt, amely talán minden eddiginél veszélyesebb kalandok során át vezeti el az olvasót a nem mindennapi végkifejletig."
Book link: https://alexandra.hu/konyv/boszorkany...


message 2: by Alex (last edited May 28, 2020 03:14AM) (new)

Alex | 2739 comments Working on this... Done. Series: https://www.goodreads.com/series/2907...


message 3: by Alex (new)

Alex | 2739 comments For book 2, worldcat has 302 pages and for book 3 it has 246. What's on the last 2 pages of these 2 books? Also, please confirm the page count on your edition of the 1st book, if possible.


message 4: by Judit (new)

Judit (juditreads) | 7 comments Alex wrote: "Working on this... Done. Series: https://www.goodreads.com/series/2907..."

thanks!


message 5: by Judit (new)

Judit (juditreads) | 7 comments Alex wrote: "For book 2, worldcat has 302 pages and for book 3 it has 246. What's on the last 2 pages of these 2 books? Also, please confirm the page count on your edition of the 1st book, if possible."

Sorry, I can't, I currently don't have them.


message 6: by Alex (new)

Alex | 2739 comments No problem, thank you for reporting! :)


back to top