Books Ever After discussion

Zeven perfecte dagen
This topic is about Zeven perfecte dagen
67 views
Juni 2020 > Readalong 1 t/m 10 juni - 7 perfecte dagen - Rosie Walsh

Comments Showing 1-50 of 61 (61 new)    post a comment »
« previous 1

message 1: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Het tweede readalongboek is Zeven perfecte dagen van Rowie Walsh geworden!

Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zes dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…


Planning:
1 juni: tot hoofdstuk 4
2 juni: tot hoofdstuk 9
3 juni: tot hoofdstuk 14
4 juni: tot hoofdstuk 19
5 juni: tot hoofdstuk 26
6 juni: tot hoofdstuk 32
7 juni: tot hoofdstuk 38
8 juni: tot hoofdstuk 42
9 juni: tot hoofdstuk 46
10 juni: UIT!
Dit betekent een kleine 30 bladzijden per dag. De planning is zo opgesteld dat je kan stoppen met lezen wanneer je het hoofdstuknummer ziet van die dag.


Lees je mee?


shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments Ik denk niet dat ik deze mee ga lezen.


message 3: by Ilona (last edited May 11, 2020 02:07AM) (new) - rated it 3 stars

Ilona | 145 comments Ik lees deze mee!


Nienke | 332 comments Ik lees ook mee!


message 5: by Sofie (new) - added it

Sofie Ik lees mee!


message 6: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Ik ga deze proberen mee te lezen :D


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Ik ben van plan mee te lezen. Het hangt er vanaf of ik het op tijd binnen heb van de bieb. Mijn bieb heeft zeven exemplaren, maar die zijn allemaal uitgeleend en op dit moment mag je alleen boeken terugbrengen als je een reservering ophaalt. Verder is de bibliotheek sowieso deze week nog niet open.


Mary | 758 comments ik ben ook van plan mee te lezen, maar goed ligt ook een beetje aan hoe de maand nog verder gaat.


message 9: by Ilse (new)

Ilse (blondamsterdam) | 187 comments Ik ben van plan om mee te lezen!


message 10: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Ik lees mee!


Jooke veel leesplezier! ik heb hem al gelezen en benieuwd wat jullie er van vinden. Verhaallijn verliep anders dan ik door de korte inhoud verwacht had...


message 12: by Laura (new)

Laura (laurameijberg) | 531 comments Ik ga nog even kijken of ik deze mee ga lezen ivm tentamens rondom die tijd (mochten deze überhaupt doorgaan), het boek lijkt me wel leuk!


message 13: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Jooke wrote: "veel leesplezier! ik heb hem al gelezen en benieuwd wat jullie er van vinden. Verhaallijn verliep anders dan ik door de korte inhoud verwacht had..."

En 4 sterren, dus ben benieuwd!


Eline | 198 comments Ik wil deze ook graag proberen mee te lezen.


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Mijn boek is al op transport bij de bibliotheek, dus met een beetje geluk heb ik ‘m op tijd binnen.


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Zojuist even naar de bibliotheek gefietst om het boek op te halen. Anders kan ik niet tegelijk met jullie meelezen. Gisteren was ik al bij de bibliotheek, omdat ik boodschappen moest doen. Ik was echter vergeten dat hij momenteel alleen ‘s ochtends geopend is op werkdagen. Ik vond het niet erg om nu even heen te gaan. Ik heb nog vakantie en het is mooi weer om even op en neer te fietsen.

Ik heb het schema al op een briefje gezet. Hopelijk lukt het mij om me er aan te houden. Dat lukt me niet altijd. Soms is een verhaal zo spannend dat het uit moet.


message 17: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3683 comments @Hannie ik plak wel eens post-its tot waar ik mag lezen. Goede visuele reminder.

Daarom gaat het bij mij vaak mis als ik meelees met een readalong en ik heb de epub XD


shannon✨ (xshannoon) | 1336 comments Ik heb het boek klaar staan op mijn e-reader, dus ik denk dat ik toch maar wel ga meelezen haha :)


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Bij eboeken kun je ook bladwijzers toevoegen. Dat doe ik altijd als ik digitaal lees en vind ik wel handig. Ik ben nu van plan om mijn papiertje met het schema bij het hoofdstuk te leggen tot waar ik mag lezen. Dan moet het goed komen.


Nienke | 332 comments Ik lees hem als ebook, en voeg dan bladwijzers toe, anders kan ik echt niet onthouden tot waar ik mag lezen haha
Bij een fysiek boek gebruik ik altijd mijn boekenleggers, zo worden die nog een keer allemaal gebruikt ipv alleen mijn favorieten xD


Jessica | 198 comments Hier staat hij ook klaar op de e-reader!


Eline | 198 comments Vandaag al begonnen in het boek. Het leest als een trein en eerlijk gezegd moet ik me inhouden om niet onmiddellijk verder te lezen. :D


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Het begin maakt me nieuwsgierig, maar ik had wat moeite om de personages in hoofdstuk twee uit elkaar te houden. Hopelijk wordt dat nog beter gaandeweg het verhaal.


message 24: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Vandaag begint de readalong!!

Ben benieuwd of het beter wordt idd Hannie!
Ik ga denk ik morgen beginnen en dan bijlezen, wil nog een ander boek eerst uitlezen vandaag :)


message 25: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Ik ben gisteravond begonnen met luisteren, of beter gezegd vannacht om 01.00 vlak voor het slapen gaan. Ik denk dat ik niet hoef te zeggen hoe dat is gegaan…. Moet ff uitvogelen waar ik gebleven ben.
Net als met ieder luisterboek moet ik even inkomen: wie is wie zoals Hannie zegt en wat is er überhaupt gaande.


Nienke | 332 comments Ik ben ook van plan dit boek als luisterboek op te pakken, maar daardoor ga ik het niet redden om me aan het schema te houden


message 27: by Sofie (new) - added it

Sofie Ik ga helaas niet kunnen meelezen :-( Ik heb afgelopen weekend een huis gekocht en zal het de komende dagen heel druk hebben met de administratieve rompslomp die daarop volgt.

Ik vind het heel erg jammer en ook vervelend omdat ik het boek zelf genomineerd had. Ik wens jullie alvast heel veel plezier, hopelijk wordt het een 5 sterren boek!


Amber (ginnekenamber) Ik heb deze al gelezen en vond het zeker de moeite waard! Maar wel een beetje vergezocht.


message 29: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Amber wrote: "Ik heb deze al gelezen en vond het zeker de moeite waard! Maar wel een beetje vergezocht."

Hmm, dat maakt me nieuwsgierig! :)


message 30: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Sofie wrote: "Ik ga helaas niet kunnen meelezen :-( Ik heb afgelopen weekend een huis gekocht en zal het de komende dagen heel druk hebben met de administratieve rompslomp die daarop volgt.

Ik vind het heel erg..."


Succes Sofie!


message 31: by Sofie (new) - added it

Sofie Dankjewel Susy!


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Succes Sofie. Je kunt het altijd later nog lezen.

Ik vind het een leuk verhaal. Het maakt je echt nieuwsgierig. Vanmorgen heb ik het deel van gisteren gelezen en zojuist het deel van vandaag. Tot nu toe heb ik me nog in kunnen houden om niet verder te lezen. Ik weet niet of me dat op het eind ook nog lukt, maar ik ga het proberen.


Jessica | 198 comments Ik lees netjes volgens het schema want ik ben nog niet 100% overtuigd. Maar ik blijf wel nog gewoon doorlezen voorlopig.


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments @Jessica, Waarom ben je nog niet 100 procent overtuigd?

Ik vind het verhaal leuker dan verwacht. Daarom ben ik blij dat we dit boek ook lezen met de groep. Anders had ik dat waarschijnlijk niet gedaan.


Jessica | 198 comments @Hannie Ik kan me niet echt inleven in een 40-jarige vrouw die gelooft in liefde op het eerste gezicht.

Maar ik ben wel benieuwd hoe het verhaal zich ontwikkelt dus ik blijf mee verder lezen.


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments @Jessica, Ik geloof daar ook niet in. Maar omdat ik erg benieuwd ben naar wat er nu speelt, ben ik toch geboeid door het verhaal.


message 37: by Mary (new) - rated it 4 stars

Mary | 758 comments oeps totaal vergeten mee te lezen. straks even een inhaalslag maken!


Nienke | 332 comments Ik heb nu t/m H12 geluisterd, kwam er wel wat moeilijk in en kan me net als Jessica niet goed inleven in Sarah. Maar ik ben wel benieuwd naar wat er nou precies aan de hand is dus ik ga wel verder met het boek


message 39: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Ahhh ik wilde deze graag meelezen, maar ben ook bezig in andere boeken, loop ontzettend achter en nu jullie niet heel enthousiast zijn... Houd het topic nog wel in de gaten, als ie beter wordt lees ik hem misschien later nog :p


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Ik vind het wel een leuk boek hoor Priss. Het heeft iets mysterieus, waardoor ik nieuwsgierig blijf wat er nu speelt. Maar ik snap het ook wel dat als je nog veel andere boeken te lezen hebt, je deze even laat liggen.


message 41: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Ik vind het tot zover ook wel leuk/mysterieus. Heb minder moeite om me in te leven in Sarah. Heb meer moeite met de metaforen/vergelijkingen (gelukkig zijn het er niet héél veel) en de stem van degene die het voorleest (weinig intonatie en als ze eens een stem doet dan slaat ze echt de plank mis).


message 42: by Priss (new)

Priss (lisz) | 1383 comments Mod
Ahhhhh dus hij is wel leuk? Mannnnn hahaha okay misschien dat ik hem dan binnenkort alsnog ga lezen... Twijfels twijfels haha ik wacht jullie oordeel nog even af :D


message 43: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Lol


message 44: by Mary (new) - rated it 4 stars

Mary | 758 comments Ik ben echt slecht in readalongs, eerst liep ik achter en nu loop ik weer voor. Maar goed, 1e deel duurde wat lang en pakte me niet echt. Halverwege werd het wel beter, hopelijk valt het einde dadelijk niet tegen...


Jessica | 198 comments Nu, halverwege het boek, vind ik het ook al beter geworden. Dus ik kijk tegenwoordig uit naar de volgende dag zodat ik verder kan lezen.


Jooke het detail dat het vrouwelijk hoofdpersonage op 40-jarige leeftijd nog in liefde op het eerste gezicht geloofde, is duidelijk niet wat mij is bijgebleven van dit boek ;)


message 47: by Mary (new) - rated it 4 stars

Mary | 758 comments ik heb hem net uitgelezen aangezien ik de komende avonden na het werk geen tijd ga hebben.
ik moet zeggen ik werd verrast dus ik ben blij dat ik even doorgezet had. wil niet teveel zeggen want weet niet precies waar iedereen is.


Hannie (hannieblokzijl) | 1430 comments Het stuk van vandaag heeft veel duidelijk gemaakt. Ik ben benieuwd of alles goed is met Sarah.


message 49: by Susy (new) - rated it 3 stars

Susy (susysstories) | 833 comments Ik loop vreselijk achter, ga het ook niet op tijd uit lezen....


Ilona | 145 comments @t Hannie daar ben ik ook naar benieuwd


« previous 1
back to top