Cartepidemia (activitatea s-a mutat pe Facebook) discussion

Wonder (Wonder, #1)
This topic is about Wonder
24 views
Minunea de R.J. Palacio > Partea 8 (FINAL) + impresii generale

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Si iata ca am ajuns la final. V-a placut?

Aici putem discuta tot ce s-a intamplat in carte de la inceput, pana la final. Daca nu ati terminat de citit inca aceasta carte, nu cititi comentariile de mai jos. Ar putea contine spoilere.


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Tocmai am terminat de citit cartea. Overall, a fost o lectura placuta, draguta, simpatica, mi-a captat atentia, mi-a placut faptul ca a fost scrisa din mai multe perspective si nu prea a lasat intrebari neraspunse la final. Am gasit pe internet un desen care arata cam cum ar arata baiatul conform descrierii, intr-adevar, not really cute, saracul, dar este exact ca in faza aia...si cea mai frumoasa fata in cel mai frumos corp daca este acra, ii va pali frumusetea in schimb ce o fata urata cu un suflet de aur va deveni mai frumoasa. Interiorul conteaza in egala masura cu exteriorul iar aceasta carte pune accentul pe acest aspect. :)
M-am bucurat ca s-a terminat intr-o maniera optimista, pozitiva, cu baiatul castigand medalia si toata lumea fiind fericita la final - deci happy end. Sunt curioasa sa va urmaresc live show-ul (probabil o sa il vad dupa ce va fi live, ca si luna trecuta, pe youtube, da e ok ) si sa vad care va fi cartea lunii decembrie. Chiar imi place evenimentul vostru lunar, ma motiveaza sa mai citesc ceva, de mult imi propusesem sa mai citesc insa nu cu prea mult succes si uite ca deja sunt la a doua luna in care citesc si am reusit sa imi fac timp. Good job! :)


back to top