Cartepidemia (activitatea s-a mutat pe Facebook) discussion

Wonder (Wonder, #1)
This topic is about Wonder
11 views

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Aici putem discuta tot ce s-a intamplat in carte pana la partea 4 inclusiv. Daca nu ati terminat de citit inca primele 4 parti, nu cititi comentariile de mai jos. Ar putea contine spoilere. De asemenea, va rog, nu dati spoilere din cele ce se intampla in urmatoarele capitole, insa sunteti liberi sa va dati cu presupusul in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample. :)


Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Ha! Stiam eu ca Jack Will nu a vorbit serios cand a spus rautatile alea. :D


Simona (secretelesimonei) | 15 comments Mod
Nu ştiu de de dar cred că Jack Will (sună mai bine Jack Will decât Jack simplu :D) dar cred că este personajul meu preferat din carte. Îmi place mult relaţia dintre el şi August şi simţeam şi eu că JW este un copil de treabă şi că nu este răutăcios cu intenţie. :D

A fost o parte drăguţă în care am aflat că este uşor să îi răneşti pe cei din jur chiar dacă nu o faci cu intenţie însă dacă spui adevărul îţi poţi recăpăta prietenii. :D Cred că partea 4 a fost o parte în care am aflat că orice acţiune are şi urmări şi că trebuie să ne asumăm ceea ce facem.


Diana (dreamslink) | 19 comments Mod
În sfârșit s-au lămurit lucrurile. Jack Will nu avea cum să fie personajul negativ, este prea drăguț pentru a fi un prefăcut cum este Julian. El a devenit unul din personajele preferate.


back to top