Cartepidemia (activitatea s-a mutat pe Facebook) discussion

Wonder (Wonder, #1)
This topic is about Wonder
23 views

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Adela Cacovean  (vanillamoon) | 39 comments Mod
Cum vi se pare pana acum? Haideti sa discutam prima parte. Daca nu ati terminat-o de citit inca, nu cititi comentariile de mai jos. Ar putea contine spoilere. De asemenea, va rog, nu dati spoilere din cele ce se intampla in urmatoarele capitole, insa sunteti liberi sa va dati cu presupusul in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample. :)


Maura (MauraBarbulescu) | 19 comments Prima parte este destul de interesanta, mi-a captat atentia, insa in acelasi timp imi era efectiv mila de bietul copil si de faptul ca suferea de acea malformatie intr-o lume in care cei diferiti sunt ostracizati.


Simona (secretelesimonei) | 15 comments Mod
Mi s-a părut interesantă prima parte a cărţii. Am făcut cunoştinţă cu August şi am aflat de problema sa pe care o are încă de la naştere. A fost frumos să văd cum reuşeşte încă de la început să evolueze un pic, el trecând la un alt stadiu al vieţii sale: începerea şcolii adevărate! A fost frumos să citesc despre trăirile pe care acesta le are în momentul când trebuie să facă cunoştinţă cu noi copii şi m-am bucurat că încet încet şi-a făcut nişte prieteni. Însă la fel de repede mi s-au spulberat momentele fericite atunci când am aflat că nu totul este atât de roz pe cât părea să fie. :)

Per total, mi se pare o carte frumoasă până în acest moment şi sunt curioasă ce voi afla în următoarele părţi şi cum va evolua protagonistul.


Diana (dreamslink) | 19 comments Mod
Mi-a plăcut introducerea lui August (la început), povestea lui mi-a atins sufletul și m-a impresionat. Cred că este extrem de perspicace pentru vârsta lui și curajos fiindcă dorește să fie normal și să meargă la școală ca toți ceilalți copii. De asemenea, îl admir mult pentru gândirea lui pozitivă. Este un personaj foarte interesant, de care te atașezi ușor.


back to top