Suomalainen lukupiiri discussion

30 views
Popsugar 2019 > 5. A book with at least one million ratings on Goodreads

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments -


message 2: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1745 comments Tähän löytyy onneksi Listopia avuksi. Vaihtoehtoja on 66, joista olen näemmä lukenut jo 48... Pari niistä jäljellä olevista odottaa vielä omassa hyllyssä lukemista, joten tämä kohta ei onneksi tuota vaikeuksia.

Onko se nyt sitten hyvä vai huono juttu, että olen selvästi lukenut ihan samoja kirjoja kuin kaikki muutkin? :D


message 3: by Desertorum (new)

Desertorum | 1123 comments Annamariah wrote: "Tähän löytyy onneksi Listopia avuksi. Vaihtoehtoja on 66, joista olen näemmä lukenut jo 48... Pari niistä jäljellä olevista odottaa vielä omassa hyllyssä lukemista, joten tämä kohta ei onneksi tuot..."

Oli pakko käydä itsekin katsomassa kuinka monta noista on lukenut (vaikka en edes tätä haastetta tee) ja vain 11 oli lukematta. Eli massan mukana on menty ;)


message 4: by Lumissa (new)

Lumissa | 787 comments Jotenkin ajattelin, että noita vaihtoehtoja olisi ollut paljon enemmän... Ja aika pitkälti tyyliä Harry Potter, Outolintu ja Nälkäpeli. Ehkä pieni pettymys. Onneksi tuolta löytyy muutama lukematon klassikkokin, jos Potterit alkaa tulla korvista ulos.


message 5: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments Tästä haastekohdasta sai hyvän kannustimen lukea vihdoin omassa kirjahyllyssä vuosia majaillut Piin elämä


back to top