Suomalainen lukupiiri discussion

20 views
Popsugar 2019 > 33. A book with a zodiac sign or astrology term in title

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Terhi, Apukäsi (new)

Terhi Naukkarinen  | 681 comments -


message 2: by Tytti, The Head Honcho (new)

Tytti | 2539 comments Minä ajattelin kääntyä kiinalaisen astrologian puoleen, sillä omasta hyllystä löytyy Kukko on kuollut.


message 3: by Annamariah, Lukupiirinpyörittäjä (new)

Annamariah | 1745 comments Jos Täällä Pohjantähden alla 1–3 jäi tänä vuonna lukematta, se sopisi tähän. "Tähti" tai "star" löytyy kyllä tosi monen kirjan nimestä.


message 4: by Tytti, The Head Honcho (last edited Dec 07, 2018 02:16PM) (new)

Tytti | 2539 comments Ja ilmeisesti myös Aurinko, Kuu, kai talokin jne, mutta sitten taas tuntuu, että menee liian helpoksi. Tosin hyllystä löytyisi (yritän taas lukea omia kirjojani, joita voin sitten taas pistää kiertoon ja tyhjentää hyllyjäni) myös Talo Kuujärven rannalla.

Myös Vaaka, Vesimies, kaksosia löytyy useampiakin, härkiäkin, Vihreä jousimies kuulostaa ihan hauskalta ja siinä on kummituskin (pitäisi yhdistää alkuperäiseen, mutta kirjoja on niin paljon).


message 5: by Riina - huono_lukija (last edited Dec 07, 2018 02:22PM) (new)

Riina - huono_lukija | 17 comments Minä yritän myös (jälleen kerran) täyttää haasteita oman hyllyn kirjoilla ja siellähän on lukemattomana muun muassa Kauriin kääntöpiiri.


message 6: by Elina (new)

Elina (elluetut) | 64 comments Annamariah wrote: "Jos Täällä Pohjantähden alla 1–3 jäi tänä vuonna lukematta, se sopisi tähän. "Tähti" tai "star" löytyy kyllä tosi monen kirjan nimestä."

No niinpä tietty! Miksi en tätä itse tajunnut?


back to top