Goodreads Librarians Group discussion

Leve, for å fortelle
This topic is about Leve, for å fortelle
14 views
Book Issues > Add information

Comments Showing 1-9 of 9 (9 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Halvor (Raknes) (last edited May 11, 2018 11:05AM) (new) - added it

Halvor (Raknes) | 4770 comments add Translators: Kjell Risvik / Kari Risvik

add ISBN-10: 8205313059

add reciprocal ISBN info as librarian's note from last paragraph of the following description

also add description:

Gabriel García Márquez forteller i denne boka om sitt liv, en roman av et liv. Boka åpner med en reise som den unge Gabriel, eller Gabo, som han kalles i sitt hjemland, foretar sammen med sin mor i 1950, mens han er en ung student. Reisens formål er å selge familiehuset i Aracataca. Det er det samme huset som millioner av lesere verden over kjenner fra romanen Hundre års ensomhet. I Aracataca fins røttene hans, han vil skrive om dette varme og støvete landskapet. Til foreldrenes store sorg vil han nemlig ikke gjøre seg ferdig med studiene, men bli forfatter. Ingenting annet enn å bli forfatter.I fargerike vendinger forteller han i disse memoarene både om bestefaren, den pensjonerte obersten, om bestemorens spøkelsesverden. Her er den dramatiske historien om foreldrene, som han brukte i Kjærlighet i koleraens tid,og her er eventyrene fra egen barndom og ungdom. Her er det snakk om stor fattigdom og om voldsomme kjærlighetseventyr, om venner som varer livet ut, og om besettelsen ved å kunne fortelle. Og den blodige historien om landet, Colombia, henger sammen med hans egen historie. I 1955 blir han sendt til Europa, som fremgangsrik journalist. I tankene og i hjertet har han med seg den hemmelighetsfulle og vakre Mercedes Barcha, som han senere kommer til å gifte seg med. En stor bok, som ikke bare begeistrer og beveger, men som også fører til at man får lyst til å lese .; eller gjenlese .; denne forfatteren som allerede i levende live er blitt en klassiker.

<i>This is a dual ISBN first (Norwegian) edition. This page has thepublisher, Gyldendal's ISBN. The book club ISBN is 8252550150 / 9788252550153.</i>


message 2: by Abcdarian (new)

Abcdarian | 23411 comments Done.


Halvor (Raknes) | 4770 comments Sorry, this has happoened before. I added to the order while you did the request!


message 4: by Abcdarian (new)

Abcdarian | 23411 comments Added the last bit to the description.


message 5: by Halvor (Raknes) (last edited May 11, 2018 11:37AM) (new) - added it

Halvor (Raknes) | 4770 comments Good! I hope you added it as a librarian's note as well. I have been told that that is even more important. (there's a minor contraction error, do you see it?)

Then only adding the translators is left!


message 6: by Abcdarian (new)

Abcdarian | 23411 comments Done. I hope.


Halvor (Raknes) | 4770 comments Not quite :-)

One translator missing. One minor contraction error missed ("thepublisher").


message 8: by Abcdarian (new)

Abcdarian | 23411 comments There's something going on with my saves. I'm sure I added both translators. Had something like that earlier.

Oh well. Done. Maybe.


Halvor (Raknes) | 4770 comments It looks good. Thank you!


back to top