Books Ever After discussion

48 views
Mei 2018 > Jaarserie: Mei - De IJzeren Prins - Cassandra Clare

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Lisa (new)

Lisa In april hebben we het eerste deel van de Helse Creaties trilogie gelezen, in mei gaan we verder met deel twee: De IJzeren Prins.

Ware liefde is bedolven onder geheimen en leugens in dit vervolg op Clockwork Angel. In de magische onderwereld van Victoriaans Londen voelt Tessa zich meer en meer aangetrokken tot Jem, maar haar blijvende verlangen naar Will, ondanks zijn slechte buien, maakt haar verward. Toch lijkt Will te veranderen: de muur om hem heen breekt langzaam maar zeker af. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden uit het verleden, maar hun zoektocht naar de waarheid is extreem gevaarlijk. Tessa's hart wordt zwaar op de proef gesteld, vooral wanneer het verraad uit eigen kring komt.

Lees jij mee?


message 2: by Amy (new)

Amy (amy-073) Ik lees mee!:) Heb stiekem al 1 hoofdstuk gelezen haha


message 3: by Mary (new)

Mary | 758 comments Ik ga zeker weer meelezen. Beetje druk eerste weken met de buddyreads en boekenclubboek maar in de 2e helft van mei staat hij op de planning


message 4: by Jelka (new)

Jelka | 77 comments Ik moet het vorige boek nog lezen, maar misschien dat ik aan deze ook toe kom in mei. Ik zal nog zien, ik wil mezelf ook niet verplichten om een bepaald boek te lezen binnen een bepaalde tijd.


message 5: by Mary (new)

Mary | 758 comments Ik heb hem gisteren uitgelezen. Op de een of andere manier pakte deze mij minder als de vorige. Kan er aan liggen dat dat ik een leesdip heb hoor maar toch.
Het voelde ook wel op sommige boeken alsof er veel verdriet is in de levens van de hoofdrollen. Hadden jullie dat ook?


message 6: by Amy (new)

Amy (amy-073) Ik heb hem uit. In het begin had ik moeiten om er doorheen te komen maar toen ik er eenmaal inzat had ik het boek zo uit!


back to top