Goodreads Librarians Group discussion

Uusi Atlantis (Jeremy Logan, #1)
This topic is about Uusi Atlantis
19 views
Language & Translation Issues > Please change description to Finnish

Comments Showing 1-3 of 3 (3 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Teresa Savolainen (tessa82) | 6 comments Hi! This is Finnish edition (MM paperback) of the book (Lincoln Child - Uusi Atlantis), but its description is in English. Could You change it? Also, the Finnish hardcover edition of this book has only English description, could you change it too. Below are the correct descritions from their back covers (they differ a little).

Thank You!

-Teresa


MM paperback description:

Suurimmat salaisuudet ovat pinnan alla

Pohjois-Atlantilla tapahtuu kummia. Syrjäisen öljynporauslautta Storm Kingin miehistö löytää merenpohjasta rakennelman, joka ei ole luonnon muovaama. Vaikuttaa siltä, että Atlantiksen kadonnut manner on viimein löytynyt.

Kaksi vuotta myöhemmin entinen laivaston lääkäri Peter Crane lennätetään porauslautalle hoitamaan painetaudista kärsiviä sukeltajia. Tai niin hänelle uskotellaan.

Kauhistuttava totuus on haudattu syvälle pinnan alle, säkkipimeän ja hyytävän kylmän merenpohjan tuolle puolen, paikkaan jossa ihminen ei ole koskaan käynyt. Ennen kuin nyt.

Hardcover edition description:

Suurimmat salaisuudet ovat pinnan alla

Pohjois-Atlantilla tapahtuu kummia. Syrjäisen öljynporauslautta Storm Kingin miehistö löytää syvältä merenpohjan alta rakennelman, joka ei ole luonnon muovaama. Vaikuttaa siltä, että Atlantiksen kadonnut manner on viimein löytynyt.

Kaksi vuotta myöhemmin entinen laivaston lääkäri Peter Crane lennätetään porauslautalle hoitamaan painetaudista kärsiviä sukeltajia. Tai niin hänelle uskotellaan. Cranen todellisia potilaita ovat yli kolmen kilometrin syvyyteen rakennetun jättimäisen merenalaisen tutkimuslaitoksen työntekijät. Heidän tehtävänään on porautua merenpohjan läpi maan uumeniin ja selvittää oudon sähköisen signaalin alkuperä.

Crane tajuaa pian, että henkilökunnan alati pahenevat psykoottiset kohtaukset eivät johdu sukeltajantaudista. Eikö kaivutyöt kannattaisi keskeyttää, kunnes signaalin alkulähteestä tiedetään enemmän? Tarujen Atlantis alkaa paljastua paljon vaarallisemmaksi paikaksi kuin ihmiskunta on konsanaan uskaltanut kuvitellakaan.


message 2: by Sandra (new)

Sandra | 23173 comments Done


Teresa Savolainen (tessa82) | 6 comments Thank You! :)


back to top