Bookerdiskusjon discussion

8 views
Bookerprisen 2016 > David Means - Hystopia

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Ann Helen (new)

Ann Helen (bergenslabb) | 178 comments Mod
Her kan vi diskutere David Means' Hystopia


message 2: by Marianne (new)

Marianne Barron | 52 comments Nå er jeg nysgjerrig på hva dere vil synes om denne. 1/3 inn, og jeg må si...humm... dette er noe seigt, forståelig med oppbygning, men er det interessant? fornøyelig? tankevekkende? engasjerende?...naahhh... kan jo fort ta seg opp, men allerede nå så er jeg usikker på om jeg liker boka - premisset ja, løsningen so far? Not so much..


message 3: by Marianne (last edited Aug 26, 2016 09:02AM) (new)

Marianne Barron | 52 comments Forsåvidt velskrevet, interessant tema, sparker igang nysgjerrigheten. Men så var det dette da, at denne kjedet meg en smule også... Er det bare meg, eller er ikke denne boka engasjerende? Inni-hodet-manipulerte krigsveteraner burde være rett opp mi gate nemlig, men jeg tar meg i å sammenlikne boka med australske Nathan Farrugia som har skrevet en serie om manipulerte soldater. Han holder meg lys våken. Means syns jeg har skrevet ei bok som prøver å være spennende og engasjerende, men såpass ryddig velskrevet at den ender opp med å være littegranne kjedelig istedenfor. Pluss for språk. Minus for manglende driv gitt tema.


message 4: by Ann Helen (new)

Ann Helen (bergenslabb) | 178 comments Mod
Jeg kjøpte denne, men har ikke lest den da det virker som om minst 90 prosent av de som leser den har blitt skuffet. Veldig kjedelig, for jeg synes den høres spennende ut, men du bekrefter det inntrykket jeg har fått ved å lese om boken. Tror jeg leseren den hvis den kommer med på kortlisten, men tviler på at det skjer.


back to top