Fanatieke Nederlandse Lezers discussion

Outlander (Outlander, #1)
This topic is about Outlander
note: This topic has been closed to new comments.
57 views
Archief 2019 en ouder > Juli - Outlander

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

Isabelle (the Book Dutchesses) (isabelle_thebookdutchesses) Er was een gelijke uitslag in de poll voor overige genres. We hebben met de moderators overlegd en besloten voor Outlander te gaan aangezien de moderators die mee willen lezen en we zo hopelijk een actief topic krijgen deze maand! Wie leest er gezellig mee met deze dikke pil?


Elke (elkeeea) | 1310 comments Ik ga zeker een poging doen om dit boek mee te lezen. Ik ben ook nog steeds bezig in de dikke pil van april: The name of the wind. Maar ik hoop ze beide deze maand te kunnen uitlezen (altijd positief zin hahaha).


Yasmijn | 871 comments Iedereen die met mij wil kletsen over Norwegian Wood: stuur me een berichtje!! Kunnen we samen huilen! Jippie!!


message 4: by Carola (new)

Carola (carolavanniftrik) | 163 comments @Jasmijn ik ga denk ik inderdaad Norwegian Wood lezen :) In Outlander ben ik ooit begonnen, maar kwam er niet echt doorheen.


message 5: by Carola (new)

Carola (carolavanniftrik) | 163 comments @Yasmijn ik zie nu dat ik je naam verkeerd heb geschreven... stomme autocorrect :')


Elke (elkeeea) | 1310 comments Voor dit boek is het vrij lastig om een leesschema te maken. 800+ pagina's in de maand vergt heel veel doorzettingsvermogen en toewijding. Daarom hebben we de keuze gemaakt om het boek onder te verdelen in 6 losse topics. Op de homepage is een speciale Outlander map gemaakt. In deze map staan 6 topics. In ieder topic is er ruimte om een 'part' van het boek te discussiëren. Dit zijn de 'parts' zoals ze in het boek staan beschreven. Zo kunnen we op eigen tempo lezen en toch vrij praten over bepaalde delen van het boek. De map blijft gewoon op de homepage staan, dus ook als je het boek bijvoorbeeld over een jaar gaat lezen, kun je alsnog reageren in de topics.

Wij wensen iedereen veel leesplezier!


Nathalie Ik heb Outlander vorig jaar gelezen en ik raad hem sindsdien aan iedereen aan. Al ga ik hem nu niet herlezen omdat ik graag verder wil met het tweede boek van de serie. Maar op zich is Outlander prima als enige boek te lezen zonder dat je verder moet met de overige boeken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan zullen vinden.
De tv-serie is trouwens ook echt een aanrader!


Elke (elkeeea) | 1310 comments Ik ben gisteren net begonnen. Het begint goed. Heb je het boek in het Engels gelezen of in het Nederlands?


Nathalie Elke wrote: "Ik ben gisteren net begonnen. Het begint goed. Heb je het boek in het Engels gelezen of in het Nederlands?"

In het Engels maar ik ga denk ik de tweede toch in het Nederlands lezen. Alvast veel leesplezier en kijk zeker ook de serie als je fan bent van het boek.


message 10: by Elke (new) - rated it 3 stars

Elke (elkeeea) | 1310 comments Dankje!


back to top
This topic has been frozen by the moderator. No new comments can be posted.