Books Ever After discussion

50 views
Extra zomerboek juli + augustus > The Summer I Turned Pretty 3: We'll Always Have Summer

Comments Showing 1-7 of 7 (7 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3649 comments Hier kun je praten over het derde boek uit de The Summer I Turned Pretty-trilogie: We'll Always Have Summer.


message 2: by Eva (new)

Eva (bookworm_eve) | 297 comments Nou, deze heb ik ook uitgelezen. Ik heb gewoon geen geduld :P Deze boeken lezen zo snel weg en ik weet nu ook weer waarom ik ze 4 jaar geleden zo ontzettend leuk vond.

Belly kan soms echt irritant zijn, maar de stukjes liefde in dit boek zijn zo leuk en mooi geschreven. Ik voel helemaal met ze mee, zeker met Conrad! Hij wordt echt één van mijn favoriete mannelijke karakters in een boek.


message 3: by Lisa (new)

Lisa | 694 comments Ik had alle drie de boeken in 1 week uitgelezen haha. Conrad is absoluut mijn favoriet van deze serie <3


message 4: by Arjan (new)

Arjan Tongerlo Ik heb deze serie vorig jaar gelezen maar ik ben denk op 75% van dit boek blijven haken, ik kwam er niet doorheen op de 1 of andere manier. De andere boeken zijn gewoon 4 sterren voor mij, dus geen idee wat hier het probleem was, misschien niet genoeg interessante gebeurtenissen, dat de hoofdpersoon in 6 jaar tijd amper volwassen is geworden, geen idee.


message 5: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3649 comments Ik ben nog niet zo ver maar vind dit deel wel leuker dan t vorige gelukkig!


message 6: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) | 3649 comments UIT! (view spoiler)


message 7: by Anne (new)

Anne (ladieda) | 813 comments Ik heb het ook uittt! Wat een heerlijk makkelijke boeken om tussen alle drukte en hectiek door te lezen ^^ En oehhh the feels haha. Ik ben het wel een beetje eens met Odette over het einde (al is dit ook wel weer mooi vond ik)


back to top