گياهان دارويي discussion

351 views
در مورد صمغ درخت کندر توضیح می دم

Comments Showing 1-15 of 15 (15 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Morteza (last edited Aug 25, 2016 11:36AM) (new)

Morteza | 13 comments Mod
باید بگم که وقتی اسم این گیاه رو می شنوم، حس اسرارآمیزی دارم، انگار اگر کمی از آن را زیر دندان هایم مانند آدامس های اوربیت که قبلا از جویدن آنها احساس خوبی به دست می آوردم، بجوم انرژی و احساس تحرک و غرور خاصی در درونم جاری می شود، کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی 2 متر است که در نواحی نسبتا گرم زمن رشد می می کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص و تازه و نرم باید، ظاهرش سفید و خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن رو می شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلائی رنگ باشد، و اگر باز هم نتوانستید با این خواص کندر خوب و خالص را شناسایی کنید، می توانید با بردن کبریت یا فندک به داخل مغازه ی عطاری کمی از آن را آتش بزنید، اگر خوب سوخت یعنی اینکه کندر خالصی است، ولی اگر آن هنگام آتش زدن، به خوبی نسوخت و فقط دود کرد، می توان گفت که کندر واقعی نیست و فقط ترکیبی از صمغ عربی است که هیچ گاه نمی سوزد، و صمغ صنوبر که فقط هنگام آتش زدن دود می کند، و این یعنی مغازه دار می خواهد به شما کندر من درآوردی بدهد که از لحاظ ساختاری و درمانی هیچ شباهتی به کندر مرغوب و خالص ندارد. طبیعت کندر گرم و خشک است پس توصیه می کنم اگر آدمی هستید که بدنتان با گرمی هیچ رابطه ی خوبی ندارد سعی کنید زیاد از آن استفاده نکنید.
اگر خواننده هستید و صدای خوبی دارید و دوست دارید که اطرافیانتان از صدایتان لذت ببرند و بعد از خواندنتان بگن " عجب صدایی داره!" حتما از کندر استفاده کنید، چون که من خودم شخصا بعد از استفاده ی آن دوست دارم فقط بخونم! یک روزی هم تصمیم داشتم آن را با پست سفارشی به خانه های اعضای گروه مادرن تاکین بفرستم تا به جای جویدن آدامس از کندر استفاده کنند تا پول بیشتری از کنسرت هایشان بدست آورند و بلکه این طوری برای سپاسگزاری پولی هم برای من حواله کنند. اگر کندر را به همان صورت مانند آدامس در دهانتان بجوید برای لثه و دندان بسیار مفید خواهد بود و سبب تقویت می شود، اگر دوست ندارید هنگام جویدن، تکه های آن لابه لای دندان هایتان گیر نکند، سعی نکنید هنگام جویدن، آب سر بنوشید، چون بعد از نوشیدن آب سرد کندر به شدت در دهانتان بر اثر سرما منقبض و شکننده می شود و بعد از پایین آوردن فکتان چنان خرد و ریز ریز می شود که در تمام دهانتان پخش می شود و به نظر من که این حالت خوشایندی نیست چون اصلا دوست ندارم هنگام جویدن چیز نرمی که منعطف پذیر است، یک دفعه ای تبدیل به تکه ی های ریز و درشتی در دهانم بشوند تا من زمان زیادی را برای جمع آوری آنها به وسیله زبانم از لابه لای دندان هایم صرف کنم. ولی اگر افرادیکه اسهال و استفراغ دارند آن را به همین صورتی که گفتم با آب سرد بخورند، اسهال را بند و استفراغ را قطع می کند.
و یکی از مهمترین خواص دیگری که برای من بسیار مفید و جالب توجه بود، این است که براستی مقوی حافظه و مرتفع کننده ی فراموشی و ضعف حافظه است که باید بگم براستی تاثیر بسزایی دارد، چون قبل از استفاده ی کندر، در طرز افکارم مشکلات خاصی را داشتم، طوری که تصمیم های منطقی نمی گرفتم و در حرف زدن نمی توانستم، حرف های خیلی منسجم و واضحی بزنم، در زبان انگلیسی نمی توانستم، به خوبی ارائه کنم و همیشه هنگام صحبت کردم حرف های قبلیم را نقض می کردم که همین هم باعث دستپاچه شدنم، ولی حالا بعد از مصرف کندر کمتر از یک ماه دیگر چنین مشکلاتی را ندارم وهنگام صحبت کردن از اعتماد به نفس خوبی برخوردارم، البته باید بگم که اصلی ترین روش مصرف چیز دیگری است، مقداری کندر را باید در یک لیوان آب حل کرده و هر روز صبح ناشتا بخورند، ولی من به این صورت استفاده نکردم، فقط هر موقع که چشمم به کیسه ی کندر بر روی میز کارم می افتد، از آن تکه ای را آدامس گونه برای مدت زیادی در دهانم می جوم. و به دیگر خواص درمانی آن می توان به درمان بیماری مرمیقیا ( بیماری است که شخص تصور می کند بر روی پوستش مورچه یا حشره ای در حال حرکت است)، طرفه ی چشم را برطرف می سازد، بعضی وقتها بروی سفیدی چشم نقطه ای سرخ و یا کود رنگ پیدا می شود که آن را طرفه می گویند، اگر دود کندر را به چشم دهند آن را برطرف می کند. و دو بیت شعری درباره ی این خاصیت کندر دیدم و برایم جالب و جذاب بود این بود که این خاصیت را در دو بیت شعر برای درمان طرفه به طور زیبا خلاصه کرده، با اینکه از اشعار و شعر زیاد سر در نمی آورم، ولی باهال بود:
در چشم توایکه طُرفه ظاهر باشد زین نقطه ترا غبار خاطر باشد
چون دیده خود بدود کندر دادی گردفع نگردد از تو نادر باشد


message 2: by Nasim (last edited Aug 25, 2016 11:37AM) (new)

Nasim | 2 comments مرتضي جان با اجازتون چند تا مطلب در اين مورد، توي اين تاپيك قرار ميدم:

باقلا داراي ماده اي به نام فيتين (Phytine ) است كه بسيار مغذي و تقويت كننده بدن است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مرکزي، باقلا كلسيم بدن را تامين كرده و غذاي خوبي براي دوران نقاهت است.

باقلا از نظر طب قديم ايران سرد و گل آن گرم است. دم كرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است. همچنين سنگ كليه را دفع مي كند و براي قولنج هاي كليوي مفيد است.

جوشانده باقلا براي ورم مثانه مفيد بوده و اثر خوبي در رفع رماتيسم دارد . همچنين جوشانده آن را براي درمان نقرس مي‌توان استفاده كرد.

براي رفع گرفتگي صدا، باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط كرده و بخوريد.

گفتني است، باقلا در بعضي از اشخاص توليد نفخ مي كند. براي جلوگيري از اين عوارض بايد ابتدا باقلا را پوست كنده و بجوشانيد و آب آنرا دور بريزيد، سپس به آن مقداري آب اضافه كرده و بعد از پختن با روغن بادام و ادويه گرم مانند دارچين و فلفل بخوريد.

همچنين مصرف باقلاي تازه ممكن است توليد مسموميت و حساسيت شديد بكند كه گاهي موجب مرگ مي شود بنابراين بايد در خوردن باقلاي تازه و خام احتياط كنيد . معمولا اشخاصي كه به باقلاي تازه حساسيت دارند فاقد يك آنزيم مخصوص هستند.


message 3: by Nasim (last edited Aug 25, 2016 11:37AM) (new)

Nasim | 2 comments خوردن ميوه‌هاي خشک تاثير بسيار زيادي بر سلامت قلب دارد


محققين دريافته‌اند که خوردن ميوه‌هاي خشک حداقل دو بار در هفته تاثير بسيار زيادي بر سلامت قلب انسان دارد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه مرکزي، بر اساس اظهار نظر کنگره جهاني بيماري‌هاي قلب و عروق مصرف ميوه‌هاي خشک به اندازه هشت گرم در هفته خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را تا حدود 11 درصد کاهش مي دهد.

اين ميوه‌هاي خشک شامل گردو، بادام، پسته شامي و از اين قبيل مي باشند.

تحقيقات نشان داده است كه خوردن مقدار کمي از اين ميوه‌ها پنج بار در هفته تاثير بسيار اندکي در افزايش وزن دارد.

آزمايشات نشان داده‌اند که مصرف خشکبار براي جلوگيري و کاهش گرفتگي رگ‌ها و عروق تا چه اندازه اهميت دارد.

از آنجايي که خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد چاق و يا سيگاري بسيار زياد است، با مصرف خشکبار ميزان بيمارهاي قلبي عروقي در ميان اين افراد به مراتب کمتر از افرادي است كه خشکبار در رژيم غذايي آنها گنجانده نشده است.

همچنين مصرف مقدار متعادل از خشکبار، ريسک سکته مغزي را نيز کاهش مي دهد. اما تصور نکنيد که مي توانيد چاق باشيد، فشار خون داشته، جلوي تلويزيون بنشينيد و انتظار داشته باشيد که خوردن خشکبار شما را از ابتلا به بيماريهاي قلبي و يا سکته محافظت کند.

تحقيقات ديگري که در مورد مصرف خشکبار به عمل آمده نشان مي دهد که بعد از مدت شش ماه استفاده پي در پي از خشکبار تنها حدود يک پوند (نيم کيلو) به وزن افراد اضافه شده است که با توجه به ميزان کالري موجود در اين مواد خوراکي انتظار مي‌رفت اين مقدار حدود 10 پوند (5 کيلو) باشد که اين مطلب بيانگر مفيد بودن استفاده از اين نوع مواد خوراکي نيز هست.


message 4: by laila (last edited Aug 25, 2016 11:39AM) (new)

laila | 6 comments راستش منم مدتيه دنبال صمغ كندر هستم ولي اون چيزي كه از عطاري گير آوردم يه ماده ي سخت و تلخ بود كه مجبور شدم آسيابش كنم و توش شكر بريزم ولي بازم قابل خوردن نيست. هر كدوم از شما دوستان كه صمغ كندر اصل رو گير آوردين ميشه به منم بگين كه از عطاري كدوم خيابون خريدينش؟ البته اگه ساكن تهران هستسن.. ممنون ميشم.


message 5: by Morteza (last edited Aug 25, 2016 11:39AM) (new)

Morteza | 13 comments Mod
البته اون کندري که من استفاده مي کنم، خيلي هم شکننده نيست، ولي تقريبا همون طوري که شما گفتيد ميشه آسيابش کرد، ولي بعد از آسياب کافيه در مجاورت کمترين رطوبت قرار بگيره تا تبديل به آدامس بشه، رنگ کندر مورد استفاده ي من، زر طلايي مايل به سفيد هست که اونطور که شما مي گيد تلخ نيست، شما اگر دنبال افزايش حافظه و هوش خودتون هستيد، بهتره صبح ها ناشتا تکه اي از کندر رو با شير ميل کنيد. اما براي خريدن اون، اگر يه سري به بازارچه مکان مقدس شهرري بزنيد، تو اونجا عطاري هاي زيادي رو پيدا مي کنيد که کندر خوب دارن. ولي براي اطميان بيشتر به خواص کندري که کندر خوب رو از بد جدا مي کنه توجه کنيد نتيجه ي بهتري مي گيريد


message 6: by laila (last edited Aug 25, 2016 11:39AM) (new)

laila | 6 comments خيلي ممنون آقا مرتضي


message 7: by Morteza (last edited Aug 25, 2016 11:40AM) (new)

Morteza | 13 comments Mod
خواهش داريم


message 8: by laila (last edited Aug 25, 2016 11:44AM) (new)

laila | 6 comments hala ke inja dustani hastan ke inqadr tu darmanhaye giahi sar reshte daran mishe be in soale dirineye man javab bedin?
اگه كسي طبعش فووووووق العاده به گرمي جات حساس باشه به طوريكه تو كوتاهترين زمان ممكن با خوردن كمترين مقدار خوراكي گرمي جوش ميزنه آيا راهي سراغ داريد كه خودتون امتحانش كرده باشيد تا از جوش زدن جلوگيري كنه؟ چون من تقريبا به همه ي اين موادي كه دوستان نام بردن (كندر؛ گردو، كنجد و...) حساسيت دارم و نميتونم بخورمشون (


message 9: by Pooriya (last edited Aug 25, 2016 11:44AM) (new)

Pooriya | 6 comments كلاً براي جوش چه درماني دارين؟؟؟


message 10: by Kiarash (last edited Aug 25, 2016 11:45AM) (new)

Kiarash gh | 6 comments salam khobi azizam beben josh va akeneh darmane kheyli ghateey nadareh u bayad rooayat koni ama ye pishnahad ,,,,,
u mituni az har kodom az inaye ke gofti tazasho bokhori yani in maghza mese gerduu fandogh ya ..... tazash khobeh
ye chize digeh ,,,konjed e taze na tanha vase post zarar nadareh balke bar ax khobeh yani konjede taze baess misheh josh va akeneh az bein bereh ,,,anyway ,,, man 2 ta maske mokhtalef baladam ke khodam kashfeshun kardam :d
yekish ineh ke shoma sedro mikhari to havan powdresh mikoni bad ba mast ghatish mikoni badesh ba mast be sorate khamir daresh miari bad ye ghashoghe chaye khori abe limon mirizi tosh va badesh 20 min mizari ro soratet bemoneh badesh miri hamum ba ye sabone bedune charbi ke az atari mituni taheyeh koni mishorish hesabi badesh ke az hamum umadi mituni hamun deghegheh tasiresho bebeni albateh age sefede tokhme morgham behesh ezafeh koni bad nist ...


message 11: by سمسار (last edited Aug 25, 2016 11:45AM) (new)

سمسار | 9 comments سلام
خواهش می کنم اگر امکانش هست مطالب را با خظ فارسی بنویسید
البته تا آنجا که من اطلاع دارم این روز ها مشکلی از این بابت ( نوشتن به خط فارسی ) وجود ندارد


message 12: by سمسار (last edited Aug 25, 2016 11:45AM) (new)

سمسار | 9 comments بسیار مفید بود
به توصیه شما عمل می کنم و نتیجه اش را برایتان می نویسم


message 13: by laila (last edited Aug 25, 2016 11:45AM) (new)

laila | 6 comments من تاثير سدر و ماست روي جوش رو تجربه كردم. خيلي اثر قابل ملاحظه اي نداره. البته من تا به حال نتونستم به مدت طولاني ادامه ش بدم. چون خيلي وقت گيره. به نظر من درمان بوسيله ي خوردن بعضي غذاها و يا پرهيز از بعضي ديگه بهترين راهه.
در مورد صابون بدون چربي هم كه دوستمون آقا كيارش گفتن منم معتقدم كه خيلي تو از بين بردن جوش موثره مخصوصا براي كساني كه پوست چرب دارن. چون يكي از عوامل تشكيل جوش تجمع چربي زير پوست هست


message 14: by ♀☻ஆ(¸.•'´Pal2aSt0o `'•.¸) (last edited Aug 25, 2016 11:51AM) (new)

♀☻ஆ(¸.•'´Pal2aSt0o `'•.¸) | 1 comments kheily mofid bod merc ...


message 15: by [deleted user] (new)

Salam

matlab ghashangi bood.. dar mored baghala moshgel yek noee naghs Enzyme hastes Be nam G6PD deficiency ke kasani ke in enzyme ra nadaran ba tamas ba baghala dochar HEMOLYSIS shadid mishan badesh ham be rahmat khoda miran...


back to top

unread topics | mark unread


Books mentioned in this topic

The Master and Margarita (other topics)

Authors mentioned in this topic

Mikhail Bulgakov (other topics)