Atomic Fez Publishing discussion

Sleepless Knights
This topic is about Sleepless Knights
5 views
Atomic Fez Author Interviews > An interview with Mark H Williams, author of “Sleepless Knights”

Comments (showing 1-1 of 1) (1 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Ian, Tiny Proprietor (new) - rated it 5 stars

Ian (AtomicFez) | 12 comments Mod
GENERAL QUESTIONS

1 Tea or coffee?
Answer: Coffee first thing and into the morning. Then tea in the afternoon.

2 City mouse or country mouse?
Answer: City mouse by trade; country mouse at heart.

3 Wine or beer?
Answer: Beer, malty or dark.

4 Jazz or blues?
Answer: Jazz; Chet Baker-esque.

5 Cats or dogs?
Answer: Dogs (sorry Ian)

Bonus Q: How do you feel about snails?
Answer: Eating: never. In the wild: all power to their shells.

AUTHORIAL QUESTIONS

1 How old were you when you got your first library card?
Answer: Around 10 I think. I used to scour Pembrokeshire libraries for the Doctor Who Target novelisations.

2 What's the first book you remember reading on your own?
Answer: Probably Enid Blyton books like The Magic Faraway Tree and The Wishing Chair series.

3 What's the book you've reread most often (and why do you keep rereading it)?
Answer: The Hobbit. It never loses its charm.

4 Who's the author / what's the book / to whom / with which you'd most like Sleepless Knights to be compared?
Answer: Either Good Omens by Terry Pratchett & Neil Gaiman, or The Princess Bride by William Goldman.

5 What's the one thing you'd like to say to say to someone reading Sleepless Knights?
Answer: Thank you!

Bonus Q: Why do you write?
Answer: A love of stories and storytelling. And to try and replicate the feeling I get as a reader when I find a book I love, with something I’ve created, for other readers. The hope of achieving that is a constant inspiration.


back to top

unread topics | mark unread


Books mentioned in this topic

Sleepless Knights (other topics)