It All Sounds Greek To Me discussion

116 views
Λέσχη Ανάγνωσης > Οκτώβριος 2012

Comments Showing 1-50 of 59 (59 new)    post a comment »
« previous 1

message 1: by Roseta (last edited Sep 08, 2012 11:17PM) (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Έχω δει να είναι πολύ της μόδας σε ξένα groups και ομολογώ ότι έχω ζηλέψει (πολύ!). Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα, να φτιάχναμε ένα poll με 5-6 βιβλία-συμμετέχοντες και κατόπιν ψηφοφορίας (δίκαια πράγματα!) να διαβάζαμε το νικητήριο όλοι μαζί; Θα μπορούμε έτσι να συντονιστούμε και να μιλάμε για αυτό!
Ακούω υποψηφιότητες..! :)


message 2: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Πολύ καλή η πρότασή σου! Για να δούμε, μπορούμε να μαζευτούμε; όσο για την πρότασή μου, δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ!


message 3: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Να προτείνω λοιπόν το "Η λέσχη Δουμάς" του Ρεβέρτε.

Θα πρότεινα το "Prisoner of Heaven" του Θαφόν αλλά νομίζω δεν έχει μεταφραστεί ακόμη και μπορεί κάποιοι να αποθαρρυνθούν.


message 4: by Angeliki (new)

Angeliki (jelojelo) | 85 comments Mod
Πολύ ωραία πρόταση!! Το σκεφτόμουν κι εγώ! Θα μπορούσαμε να το διοργανώνουμε μια φορά το μήνα η το δίμηνο ή όπως συμφωνήσουμε... Ας πει τη γνώμη του όποιος θέλει να συμμετέχει!


message 5: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Όμορφα, αρχίσαμε να μαζευόμαστε λοιπόν!


message 6: by Roseta (last edited Sep 09, 2012 08:07AM) (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Πω πω!! Διάβασα την περίληψή του και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον !!!!!!! Ευχαριστούμε Michael!

Ωραία λοιπόν! Αφού έκανες την αρχή ας προσανατολιστούμε σε βιβλία της ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Προτείνω λοιπόν το "Η καθημερινή μαγεία των ασήμαντων πραγμάτων" του Φρανσεσκ Μιράλιες :)


message 7: by Roseta (last edited Sep 09, 2012 08:11AM) (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Angeliki wrote: "Πολύ ωραία πρόταση!! Το σκεφτόμουν κι εγώ! Θα μπορούσαμε να το διοργανώνουμε μια φορά το μήνα η το δίμηνο ή όπως συμφωνήσουμε... Ας πει τη γνώμη του όποιος θέλει να συμμετέχει!"

Νομίζω 1 φορά το μήνα είναι καλά! Από την αρχή του μήνα μέχρι τις 15 θα ψάχνουμε τις επόμενες υποψηφιότητες και τις υπόλοιπες 2 εβδομάδες ψηφοφορία! :) Αυτή τη φορά, μιας και η ιδέα κατέβηκε στις 8 θα έχουμε λιγότερες μέρες, αλλά από την επόμενη φορά θα έχουμε περισσότερο καιρό να προτείνουμε! Mέχρι τις 16 Αυγούστου επομένως επιλέγουμε υποψηφίους και τις επόμενες 2 βδομάδες ψηφίζουμε! :)


message 8: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Να δανειστώ τη χρονομηχανή σου; Γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσω μέχρι τις 16 Αυγούστου! :p

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα!


message 9: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
χαχαχαχα΄...Σεπτεμβρίου ήθελα να πω!!
Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς!!! Σεπτεμβρίου! Σεπτεμβρίου!


message 10: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Επειδή είμαι ξανθιά, ψάχνουμε βιβλία ισπανικής λογοτεχνίας για να τα διαβάσουμε και να τα "συζητήσουμε" after ? Να επιβεβαιώσω ισπανικής λογοτεχνίας ή ισπανόφωνης ;


message 11: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Ισπανικής ή ισπανόφωνης , νομίζω δεν πειράζει στην πρώτη μας προσπάθεια! Το ενδιαφέρον είναι κυρίως στη συζήτηση που γίνεται "κατά" αλλά θέλει λίγο προσοχή για spoilers. Βέβαια επειδή είμαστε μεγαλόθυμοι δεν θα τιμωρήσουμε όποιον πει "μετά" τη γνώμη του! :p (σήμερα έχω μια τάση πρός τον αστεϊσμό)


message 12: by AnaΣtaΣia (last edited Sep 10, 2012 04:30PM) (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments Ναί βρε παιδιά!! Συμμετέχω σε ξένα γκρούπ τόσο καιρό και θα ήθελα πολύ να ξεκινούσαμε και εδώ την ομαδική ανάγνωση!!!
Προτείνω λοιπόν το The Invention of Morel(Η εφεύρεση του Μορέλ) του Adolfo Bioy Casares.(οκ, όχι ακριβώς Ισπανός, αλλά ισπανόφωνος)


message 13: by AnaΣtaΣia (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments Να τι είναι γράμμενο στο οπισθόφυλλο αυτού του βιβλίου:
Γραμμένο από έναν απαράμιλλο στιλίστα, φίλο και συνοδοιπόρο του Μπόρχες στις μαγικές περιπλανήσεις στα πιο εκθαμβωτικά τοπία του φανταστικού, αυτό το κλασικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 20ού αιώνα επανακυκλοφορεί σε νέα μετάφραση, πάντα σφριγηλό και ερεθιστικό, πάντα ανήσυχο και ανησυχητικό, πάντα διερευνητικό και αξιοπερίεργο. Συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνικές της αγγλοσαξονικής παράδοσης της λογοτεχνίας μυστηρίου και του φανταστικού (Χ. Τζ. Ουέλς, Τσέστερτον κ.ά.), ο Κασάρες δημιουργεί ένα μυθιστόρημα όπου η υπαρξιακή αγωνία του αφηγητή μετακυλίεται έντεχνα στον αναγνώστη, με μια επιδέξια, "διαβρωτική" γραφή που ξέρει πώς να κλιμακώνει την ένταση, πώς να πυκνώνει το μυστήριο για να το διαλύσει καλύτερα, και, κυρίως, πώς να βυθίσει τον αναγνώστη σε μια σειρά συλλογισμούς για την υπόσταση και τη μοίρα του ανθρώπου. Γραμμένη το 1940, "Η εφεύρεση του Μορέλ" μπορεί να διαβαστεί σαν ένα συναρπαστικό θρίλερ, αλλά και σαν χρησμός: προφητεύει με δραματική διορατικότητα τη σημερινή κυριαρχία του οπτικοακουστικού, την υποταγή των ιδεών στην παντοδυναμία της εικόνας.


message 14: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Πολύ ενδιαφέρον και αυτό! Κατοχυρώνεται! 2 μέρες απέμειναν, 3 υποψήφιοι μέχρι στιγμής..! :)


message 15: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Ελάτε παιδιά, μην ντρέπεστε!


message 16: by Angeliki (new)

Angeliki (jelojelo) | 85 comments Mod
Εγώ θα προτείνω ένα πιο κλασικό που όμως θέλω καιρό τώρα να το διαβάσω! Το φθινόπωρο του Πατριάρχη του Μάρκες

Το Φθινόπωρο του Πατριάρχη είναι μια οργισμένη μαρτυρία για τη μάστιγα που βασανίζει ως τις μέρες μας αυτούς τους λαούς με τις φρικαλεότητες που διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης, τις ξεδιάντροπες δολοφονίες, τις καταχρήσεις και τις κτηνωδίες που γίνονται σχεδόν πάντα με την ανοχή κάποιων ξένων συμφερόντων.
Ο Πατριάρχης, ένας "παραδοσιακός" Λατινοαμερικανικής προέλευσης δικτάτορας, είναι ένας γέρος στρατηγός ακαθόριστης ηλικίας "μεταξύ 107 και 232 χρόνων", σε κάποια ανώνυμη Λατινοαμερικάνικη χώρα. Μέσα από τα καθημερινά γεγονότα της ζωής του αναγνωρίζουμε χαρακτηριστικά από στυγνούς δικτάτορες, παλαιούς και σύγχρονους, που συνθέτουν την εικόνα του, αυτή όμως η μυθική, αινιγματική, τρομερή και παντοδύναμη φιγούρα μεταμορφώνεται από την πένα του συγγραφέα σε ήρωα φαρσοκωμωδίας.


message 17: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Μην ξεχάσετε ψηφίζουμε τις επόμενες μέρες! Για να βλέπω κόσμο!


message 18: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Να πω Ιζαμπέλ Αλιέντε ή θα θεωρηθώ γραφική ;

Μην ρωτήσετε ποιο βιβλίο..για μένα σχεδόν όλα είναι must...


message 19: by AnaΣtaΣia (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments ek twn proterwn sorry gia ta greeklish alla mou xalase to koumpi tou tonou sto pliktologio tou laptop(grrr) kai den mporw na grafw atona ellinika!!!
Gia na ''doume kosmo'' opws leei kai o Michael, prepei enas apo tous moderators na eidopoiisei ola ta meli tou group gia to ti simvainei. Den elenxoun oloi tis drastiriotites tou group, etsi nomizw oti ena poli megalo pososto tha agnoei afti tin lesxi.


message 20: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments @Anastasia Χμ, ναι αυτό δεν το είχα λάβει υπ' όψιν μου μπορώ να πω.

@Biondatina Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή αλλά χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω οι υποψηφιότητες "έκλεισαν" την Κυριακή. Τώρα ψηφίζουμε. Επίσης για τους σκοπούς της Λέσχης πρέπει να προτείνεις συγκεκριμένο βιβλίο και όχι μόνο συγγραφέα.


message 21: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Κανένα πρόβλημα.

Next time, τότε...

Ποια βιβλία τελικά έχουν λάβει συμμετοχή ;


message 22: by Angeliki (new)

Angeliki (jelojelo) | 85 comments Mod
Δημιουργήθηκε αυτό το poll ώστε να μπορούν όλοι να δουν τα βιβλία και να ψηφίσουν!
http://www.goodreads.com/poll/show/71681


message 23: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Μπράβο Αγγελική!


message 24: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments Καλησπέρα και από μένα ,πολύ καλή ιδέα Λυδία και προτείνω για βιβλίο με την σειρά μου ΟΧΤΩ-ΝΕΒΙΛ ΚΑΘΡΙΝ :)


message 25: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Eri wrote: "Καλησπέρα και από μένα ,πολύ καλή ιδέα Λυδία και προτείνω για βιβλίο με την σειρά μου ΟΧΤΩ-ΝΕΒΙΛ ΚΑΘΡΙΝ :)"

Εράκι δυστυχώς οι προτάσεις έληξαν χθες! Ψηφίζουμε μέχρι τέλος του μήνα. Από 1/10 μέχρι 15/10 θα μπουν οι επόμενες υποψηφιότητες, οπότε μπορείς να το ξαναβάλεις εκεί. ;)


message 26: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments Ψήφισα και εγώ με την σειρά μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το ομαδικό διάβασμα-σχολιασμό!


message 27: by AnaΣtaΣia (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments tha ithela episis na episimanw kai to eksis, gia na leitourgisei kalitera i lesxi tha prepei na dinetai ena xroniko diastima stous simmetexontes wste na mporoun na psaksoun kai na agorasoun to ekastote vivlio giati iparxoun polloi pou akolouthoun ton paradosiako tropo (vivliopolio>vivlio) akoma. Opote apo tin stigmi pou tha exoume to apotelesma gia to ''nikitirio'' vivlio, nomizw prepei na exoume kai ena mina perithorio (alla ws ekei) gia na to vroume kai na to diavasoume.
Wstoso,tis teleftees 15 meres tou kathe mina, na thetontai oi ipopsifiotites kai na ginetai i psifoforia gia to epomeno. An to ''dimopsifisma'' ginetai stin arxi tou kathe mina opws leei i Roseta, tote ousiastika tha exoume mono 15 meres na to vroume kai na to diavasoume!!(ektos an danizomaste kai 15 apo ton epomeno) :P


message 28: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Ναι σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να ελέγχουμε κάπως και τη διαθεσιμότητα των βιβλίων και να δούμε λίγο και τα χρονικά περιθώρια. Θα ήταν κρίμα μετά από την επιτυχημένη ψηφοφορία οι μισοί (αυθαίτερο νούμερο) να μην συμμετάσχουν επειδή δεν θα έχουν το βιβλίο.


message 29: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Anastasia wrote: "tha ithela episis na episimanw kai to eksis, gia na leitourgisei kalitera i lesxi tha prepei na dinetai ena xroniko diastima stous simmetexontes wste na mporoun na psaksoun kai na agorasoun to eka..."

εννοείται ότι θα έχουμε 1 ολόκληρο μήνα (να το αγοράσουμε + να το διαβάσουμε), απλώς παράλληλα θα τρέχουν και οι διαδικασίες για το επόμενο.
Π.χ Το "νικητήριο" της Ισπανόφωνης (της ψηφοφορίας που κάνουμε τώρα) θα διαβάζεται όλο τον Οκτώβρη! :)
Ταυτόχρονα όμως θα τρέχουν : 1. οι υποψηφιότητες για το επόμενο Poll (1-15 οκτωβρίου) 2. η ψηφοφορία (16-28 οκτωβρίου)
:)

Νομίζω ένας μήνας είναι καλά.
Αν δούμε ότι δεν μας βγαίνει, θα επιμηκύνουμε το διάστημα στην πορεία :)


message 30: by Polytimi (new)

Polytimi | 13 comments Οπότε και η ψηφοφορία είναι μεχρι τις 28 του μήνα τώρα δηλαδή?στις 28 θα ξέρουμε ποιο βιβλίο να πάρουμε?


message 31: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Polytimi wrote: "Οπότε και η ψηφοφορία είναι μεχρι τις 28 του μήνα τώρα δηλαδή?στις 28 θα ξέρουμε ποιο βιβλίο να πάρουμε?"

16-30 , χίλια συγνώμη..!μπερδεύτηκα!


message 32: by Michael (new)

Michael Kotsarinis (exlibrismichael) | 187 comments Χμμ, κάτι έχεις με τις ημερομηνίες μου φαίνεται. Μήπως υποφέρεις από καμιά άρνηση εγκατάλειψης του καλοκαιριού; :D :D :D


message 33: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments Τα βιβλία που είναι στην ψηφοφορία δεν μου φαίνονται και τόσο δυσεύρετα οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για ένα μήνα. Ωστόσο θα επικοινωνούν όλοι από εδώ και θα λένε για τυχόν εμπόδια που βρίσκουν.Εγώ ελπίζω τελικά το νικητήριο βιβλίο να το έχουν στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου και να μην καταφύγω στην αγορά του...


message 34: by Polytimi (new)

Polytimi | 13 comments και στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου να μην υπάρχει,ίσως υπάρχει στην εθνική βιβλιοθήκη :)


message 35: by AnaΣtaΣia (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments Roseta wrote: "Anastasia wrote: "tha ithela episis na episimanw kai to eksis, gia na leitourgisei kalitera i lesxi tha prepei na dinetai ena xroniko diastima stous simmetexontes wste na mporoun na psaksoun kai n..."

Etsi tha einai poli kala!
Anypomonw... :)


message 36: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Eri wrote: "Τα βιβλία που είναι στην ψηφοφορία δεν μου φαίνονται και τόσο δυσεύρετα οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για ένα μήνα. Ωστόσο θα επικοινωνούν όλοι από εδώ και θα λένε για τυχόν εμπόδια που βρίσ..."

Συμφωνώ, στη φάση που είμαστε οι περισσότεροι οικονομικά δεν είναι εύκολο να προχωράμε στην αγορά βιβλιών. Ομολογώ ότι και εγώ ψάξω " το νικητήριο βιβλίο" στην δημοτική βιβλιοθήκη, δεν θα ήθελα να βρεθώ στην θέση να μην μπορώ να συμμετάσχω στη λέσχη επειδή δεν μπορώ να βρω το βιβλίο ή να πρέπει αναγκαστικά να το αγοράσω...

Αναμένοντας τα αποτελέσματα...


message 37: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments FOR POLYTIMI: Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα,σπουδάζω Ρέθυμνο!Έχουμε όμως μία βιβλιοθήκη που είναι από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες της Ευρώπης οπότε πιστεύω να μπορώ να τα βρω..βέβαια θα κάνω μία mini έρευνα να δω..θα δούμε,είμαι αισιόδοξη!
FOR BIONDATINA: Στην ανάγκη θα το ψάξουμε στο internet μήπως το βρούμε σε pdf κάαατι θα κάνουμε! :)


message 38: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Eri do not worry, we will try our best :)


message 39: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Biondatina wrote: "Eri wrote: "Τα βιβλία που είναι στην ψηφοφορία δεν μου φαίνονται και τόσο δυσεύρετα οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για ένα μήνα. Ωστόσο θα επικοινωνούν όλοι από εδώ και θα λένε για τυχόν εμπό..."

Απολύτως κατανοητό.
Όμως δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση παρά να το αγοράσουμε, αν δεν μπορούμε να το βρούμε από κάπου.
Επίσης, βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει και να συμμετέχουμε πάντα. Δεν είμαστε σχολείο :) Διαβάζουμε κάτι όλοι μαζί, για να μιλήσουμε για αυτό μετά, για να'χουμε παρέα και ν'ανταλλάξουμε απόψεις.
Δεν υποχρεούται όμως κανείς να το κάνει κάθε μα κάθε μήνα.. Συμμετέχουμε, όταν θέλουμε και όταν μπορούμε από άποψη χρόνου, διάθεσης, χρημάτων..
Φτιάξαμε αυτή τη λέσχη για δική μας χαρά,για να μοιραζόμαστε την αναγνωστική μας εμπειρία συγχρονισμένα, δεν πρόκειται για κάτι το υποχρεωτικό.


message 40: by Roseta (new)

Roseta (lydiaroseta) | 26 comments Mod
Michael wrote: "Χμμ, κάτι έχεις με τις ημερομηνίες μου φαίνεται. Μήπως υποφέρεις από καμιά άρνηση εγκατάλειψης του καλοκαιριού; :D :D :D"

Ακριβώς!


message 41: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments Biondatina wrote: "Eri do not worry, we will try our best :)"

Εννοείται!Δεν υπάρχουν εμπόδια όταν υπάρχει θέληση!

Roseta wrote: "Biondatina wrote: "Eri wrote: "Τα βιβλία που είναι στην ψηφοφορία δεν μου φαίνονται και τόσο δυσεύρετα οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα για ένα μήνα. Ωστόσο θα επικοινωνούν όλοι από εδώ και θα ..."

Όσο ενθουσιασμό νιώθω για την λέσχη ανάγνωσης άλλα τόσο δεν το βλέπω υποχρεωτικό :****


message 42: by Polytimi (new)

Polytimi | 13 comments Eri wrote: "FOR POLYTIMI: Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα,σπουδάζω Ρέθυμνο!Έχουμε όμως μία βιβλιοθήκη που είναι από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες της Ευρώπης οπότε πιστεύω να μπορώ να τα βρω..βέβαια θα ..."

Χμμ,τότε εντάξει,ελπίζω να το έχετε :) !Πω πω, Ρέθυμνο! Τι καλά!


message 43: by Biondatina (new)

Biondatina | 29 comments Roseta, αν για κάποιο λόγο ένοιωσες ότι μειώνω με τα λόγια μου τη λέσχη ζητώ συγνώμη.

Διαβάζω πολλά βιβλία μέσα στο μήνα, ευτυχώς ανακάλυψα το goodreads μέσω μιας ακόμα βιβλιοφάγου φίλης μόλις μερικούς μήνες, και ίσα ίσα με χαρά αναμένω τα αποτελέσματα για το βιβλίο που θα διαβάσουμε.
Μεταξύ δύο τριων φίλων έχουμε μια άτυπη λέσχη ανάγνωσης αφού τα βιβλία κάνουν δανειστικό κύκλο ανάμεσα μας και μετα συζητάμε για τους χαρακτήρες, ποια σκηνή μας άρεσε, τι νοιώσαμε, που μας ταξίδεψε... κλπ. Είναι άτυπο, φιλικό και αναμέσα σε τρεις ανθρώπους.
Αναμένω λοιπόν με χαρά ποιο βιβλίο θα "κερδίσει" ... για να συμμετέχω σε έναν μεγαλύτερο κύκλο...

Το παραπάνω μου σχόλιο δεν ήταν ένσταση για τα βιβλία αλλά σκέψη για το αν θα μπορέσω να συμμετέχω σε κάτι που θα μ'αρεσε πολύ. Ίσως μάλλον από ενθουσιασμό μοιράστηκα τη σκέψη μου μαζί σας... και μεταφέρθηκε λάθος ως ένσταση.


message 44: by Eri (new)

Eri (Entelvais) | 7 comments Polytimi wrote: "Eri wrote: "FOR POLYTIMI: Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα,σπουδάζω Ρέθυμνο!Έχουμε όμως μία βιβλιοθήκη που είναι από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες της Ευρώπης οπότε πιστεύω να μπορώ να τα βρω..."

χαχαχα μόλις έκανα αναζήτηση και δεν έχουμε κανένα! Για όλους τους συγγραφείς έχουμε άλλα βιβλία ..μάλλον τα συγκεκριμένα δεν είναι και τόσο δημοφιλή.Δεν πειράζει θα βρούμε την άκρη...:)


message 45: by AnaΣtaΣia (new)

AnaΣtaΣia | 33 comments Episis mporoume na kanoume kai to eksis: Opoios kai AN exei se Pdf i se kapoia elektoniki morfi to ekastote vivlio mporei na enimeronei me ena minima edw tous ipoloipous wste na tous to stelnei me mail an theloun..
Etsi mporei na lithei, en meri, i talaiporia anevresis...


message 46: by Polytimi (new)

Polytimi | 13 comments Eri wrote: "Polytimi wrote: "Eri wrote: "FOR POLYTIMI: Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα,σπουδάζω Ρέθυμνο!Έχουμε όμως μία βιβλιοθήκη που είναι από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες της Ευρώπης οπότε πιστεύω ν..."

ισχύει, positive thinking :P από online μόνο αυτό το δείγμα βρήκα πάντως (μιας και είναι το φαβορί):
http://www.psichogios.gr/datafiles/vi...

αν το βρω σε μέρος που μπορώ να το νοικιάσω ίσως σκανάρω και όσα μπορω :P


message 47: by Olga (new)

Olga (olgapol) | 37 comments Το συγκεκριμένο είναι ολοκαίνουριο οπότε λιγάκι δύσκολο να υπάρχει ήδη σε δανειστικές βιβλιοθήκες :(


message 48: by Marina (new)

Marina (mparisinou) | 6 comments Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω αλλά φοβάμαι πως θα μου είναι δύσκολο να προμηθευτώ τα βιβλία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ζω στην Καλιφόρνια κ΄θα πρέπει να τα παραγγέλνω online από την Ελλάδα. Θα θέλουν τουλάχιστον 2 βδομάδες να φτάσουν.

Αν αποφασίζαμε εκ των προτέρων για τα βιβλία των επόμενων 2-3 μηνών θα μπορούσα να τα παραγγέλνω όλα μαζί.

Φυσικά αν για τους περισσότερους αυτό δεν είναι θέμα γιατί έχετε βιβλιοθήκες κ' βιβλιοπωλεία κοντά σας, δεν περιμένω να αλλάξει το σύστημα για μένα ή κανα-δυο άλλους.

Στη χειρότερη περίπτωση θα τα διαβάζω κ' θα βλέπω τα σχόλια όλων εκ των υστέρων. Το σημαντικό για μένα είναι να διαβάζω Ελληνικά για να κρατήσω επαφή με τη γλώσσα.

Κ' ανεξάρτητα, χαίρομαι που δημιουργήσατε αυτή τη Λέσχη!


message 49: by Olga (new)

Olga (olgapol) | 37 comments Marina wrote: "Πολύ θα ήθελα να συμμετάσχω αλλά φοβάμαι πως θα μου είναι δύσκολο να προμηθευτώ τα βιβλία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ζω στην Καλιφόρνια κ΄θα πρέπει να τα παραγγέλνω online από την Ελλάδα. Θα..."

Marina, αν κερδίσει "Η μαγεία των καθημερινών πραγμάτων" μπορείς να το αγοράσεις σε ηλεκτρονική μορφή από τη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός ή από i-tunes:

http://www.psixogios.gr/site/Books/sh...


message 50: by Marina (new)

Marina (mparisinou) | 6 comments 'Ολγα, σ' ευχαριστώ. Καλό site γενικά, θα το έχω υπ΄όψη μου.


« previous 1
back to top