همون حسی که با خوندن صد سال تنهایی داشتم، بعد از خوندن این کتاب اومده سراغم و حالا مطمئن شدم این حس شامل تمام آثار ادبیات لاتین میشه!
اسامی بکار برده در کتاب های لاتین، به شدت سخت و غیرقابل یادآوری هستن. البته ادبیات روس هم دست کمی ندارند!
این کتاب شامل 9 داستان کوتاه هست که هر داستان بطور میانگین 10 صفحه اس.
بین داستان ها هیچ ارتباطی وجود نداره و فضای هر داستان با بقیه متفاوته. حتی سبک نگارش هم در هر داستان فرق داره و طبق معمول داستان هایی که سیال ذهن بودن رو نفهمیدم! :))
اگر نظر شخصی خودم رو بخوام بگم، 4 داستان بسیار خوب بودن، 3 داستان متوسط و 2 داستان که کلا نفهمیدم! :))
چندتا از داستان ها هم پتانسیل این رو داشتن که مجزا تبدیل به یک رمان طولانی بشن و بیشتر بهشون پرداخته بشه ولی بورخس همه داستان ها رو خیلی شسته و رفته جمع کرده بود. از حق نگذریم مترجم خوب و متن روان بود. کتاب بسیار خوش خوان هست.
البته که کتاب خوبیه و ارزش خوندن رو داره و به دلیل حجم پایینش یک شبه میشه تمومش کرد.
ولی خب من بشخصه بعد از دیدن اسم بورخس انتظار بیشتری داشتم. نویسندگان بزرگی داریم که داستان های کوتاه زیادی دارند که هر داستانشون ارزشش برابره با یک رمان طولانی! اسم نمی برم! :))