Jump to ratings and reviews
Rate this book

خندیدن هنر است

Rate this book
خنده چیست؟
خنده می‌تواند شکل‌ها و رنگ های متفاوتی داشته باشد. همه‌ی آدم‌ها می‌خندند اما نه به یک موضوع مشابه. خنده به مقابله با خشم، به چالش کشیدن قدرت و ایجاد پیوند میان انسان‌ها کمک می‌کند. خنده با ارزش است. نماد شادی زندگی و روی خوش نشان دادن به دیگران است. باید گفت خنده فلسفه‌ای است که با آن می‌توان به کودکی خود بازگشت.

64 pages, Paperback

First published January 1, 2009

1 person want to read

About the author

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
0 (0%)
4 stars
1 (50%)
3 stars
1 (50%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 - 2 of 2 reviews
Profile Image for Seyed Hashemi.
218 reviews96 followers
May 15, 2025
خندیدن هنر است؟
کشکولی در خنده.


0- "خنده" بسی اساسی‌تر از چیزی است که به نظر می‌آید. از نقد سیاسی گرفته است تا انقیاد افکار جولانگه خنده است. با خنده می‌توان جمعیتی را فریفت و فریب داد از آن سمت می‌توان با همان خنده وضعیت را به سخره گرفت.

1- در این کتاب که کشکولی در خنده است، یعنی خرواری اسم و نکته در مورد مفهوم خنده، کمدی و طنز در کتاب است.

2- از این لحاظ یه ذره کتاب ناجالب است (صرفا کشکولی در یکسری بحث جالب است)، اما از آن سمت همین فقره مفید است، یه متن کوتاه و پر از جزئیات داری که برای ذهنی که مسئله طنز بسیار برایش اساسی است، محتوای اساسی برای رجوع در چنته دارد.


زیاده حرفی نیست. البته از اسامی و بخش‌های مختلف این کتاب حتما بعدا خیلی استفاده خواهم کرد.
Displaying 1 - 2 of 2 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.