Jump to ratings and reviews
Rate this book

לגדול עם הילד: עקרונות גישת המונטסורי

Rate this book
הספר משלב בין שני ספריה של דר' מריה מונטסורי-

The Absorbent Mind- עוסק בעקרונות הגישה החינוכית ומכיל את סיכומי הרצאותיה של ד'ר מונטסורי שהועברו במסגרת הכשרת מורים בהודו.

The Montessori Method– המדריך המעשי למונטסורי אותו גם כתבה ד'ר מריה מונטסורי.

אלה הספרים שאני הייתי צריך כהורה, כותב נועם שחף, לא מי שיגיד לי "איך" לגדל את הילד, אלא מה אני כהורה צריך לראות כדי לדעת איך לבחור ולפעול בעצמי. אלה היו מורי הנבוכים שעזרו לי להבין את השפה של הילדים, איך הם רואים את העולם, מה הם צריכים ממני כדי לגדול, ומה עוזר להם לפתח כח רצון ותחושת מסוגלות במעלה הדרך מרמת העיקרון ועד לרמת המעשה.

263 pages, Paperback

1 person is currently reading
1 person want to read

About the author

Maria Montessori

581 books710 followers
Maria Montessori was an Italian physician, educator, philosopher, humanitarian and devout Catholic; she is best known for her philosophy and the Montessori method of education of children from birth to adolescence. Her educational method is in use today in a number of public as well as private schools throughout the world.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
0 (0%)
4 stars
2 (66%)
3 stars
1 (33%)
2 stars
0 (0%)
1 star
0 (0%)
Displaying 1 of 1 review
Profile Image for Ma'ayan Si.
100 reviews2 followers
July 4, 2023
מעריכה מאוד את ההנגשה של כתביה של מריה מונטסורי אך לא אהבתי את העובדה שהספר ערוך בסגנון חופשי. גיליתי את זה רק בסוף הספר אך לאורך כל הספר כשקראתי הרבה חלקים הרגישו לי לא הגיוניים וכאשר קראתי שהעריכה היא חופשית ושנועם שחף הוסיף קטעים משלו בשילוב כתביה של מונטסורי הכל הסתדר. לא לטעמי אך שוב, מעריכה את ההנגשה. התמונות והעצות הפרקטיות נהדרות.
Displaying 1 of 1 review

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.