Psikolojik danışmanlık yapan Alkım, yeni görevinin yakışıklı ve başarılı iş adamı Kaan Soyalp adındaki adamın ta kendisi olduğunu öğrendiğinde hayatı hızla yön değiştirir. Soyalp Şirketler Grubu baş mimarı ve CEO’su Kaan Soyalp, uygunsuz bir videosunun basına sızdırılması nedeniyle büyük itibar kaybeder ve hiç istemese de profesyonel yardım almayı kabul eder. Fakat danışmanının, bir kafede gördüğü ve ilk andan itibaren aklından çıkaramadığı o kadın olduğunu öğrenince işler tam tersine döner. Birbirlerine duydukları yoğun çekim aralarında tekrar belirdiğinde ikisi de buna karşı koymayı başaramaz ve kendilerini bir çıkmazın içinde bulurlar.
Alkım, Kaan’ın geçmişindeki sırları, bastırılmış travmasını ortaya çıkarmayı başarıp Kaan’a ulaşabilecek; Kaan ise Alkım’ın tabularını yıkıp onunla birlikte sonunda çok istediği o mükemmel hayata sahip olmayı başarabilecek midir?
O kadar kötü yazılmış bir kitaptı ki nereden başlasam bilemiyorum.
BBD'yı yazanla bu kitabı yazanın aynı yazar olduğuna inanmak zor benim için. Yazımı BBD'ye kıyasla çok kötü çünkü.
Kitabın konusunun arka kapakta yazanla hiçbir alakası da yok. Doğru düzgün bir konusu da yok aslında. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor yani.
Karakterler desek o kadar karaktersizler ki 400 sayfa boyunca bir arpa boyu yol almıyorlar zaten. Bütün kitap boyunca beni krize sokup durdular.
Bütün mesleki etikleri hiçe saymaları zaten tamamen ayrı bir konu. Hikayenin geçtiği lokasyonların gerçekte var olamayacak kadar saçma oluşu ayrı bir konu.
Anlatmaya başlarsam yine krizlere gireceğim o nedenle burada bırakıyorum. Kısacası okumayın. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Okuyarak kazanacağınız baş ağrısından kaçınmış olursunuz.