Jump to ratings and reviews
Rate this book

Οι δρόμοι της καρδιάς

Rate this book
Το δρόμο της καρδιάς ή το δρόμο της λογικής; Η Χριστίνα ακολουθούσε πάντα τον δεύτερο. Το δρόμο της καρδιάς τον είχε αποφασίσει νωρίς στης ζωή της, από φόβο μην πληγωθεί. Τι κι αν έτσι πλήγωνε άλλους, και περισσότερο απ' όλους το γιο της; Κάποια στιγμή κατάλαβε πως έχει και η καρδιά τη λογική της, κι αλίμονο αν την αγνοήσεις. Προσπάθησε να επανορθώσει μα δεν πρόλαβε. Κι έτσι ο Φοίβος ο γιος της, βρέθηκε μετά το θάνατο της να παλεύει με τους ανέμους που έσπειρε στη ζωή του η μητέρα του.

8 pages, Audiobook

First published January 1, 2007

2 people are currently reading
29 people want to read

About the author

Όμηρος Αβραμίδης

29 books12 followers
Ο Όμηρος Αβραμίδης (English: Omiros Avramidis) γεννήθηκε στην Κύπρο το 1939. Σπούδασε ελληνική και γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως καθηγητής σε σχολεία της Κύπρου. Το 1974-1975 σπούδασε εφαρμοσμένη γλωσσολογία στη Σορβόνη με υποτροφία της γαλλικής κυβέρνησης και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως μεταφραστής και επιμελητής βιβλίων και ως υπεύθυνος σύνταξης σε διαφορους εκδοτικούς οίκους. Η σημερινή του επαγγελματική δραστηριότητα περιλαμβάνει εκτός από τη μετάφραση και τη συγγραφή, και πρακτόρευση ξένων εκδοτικών οίκων στην Ελλάδα.

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
12 (16%)
4 stars
27 (36%)
3 stars
22 (30%)
2 stars
10 (13%)
1 star
2 (2%)
Displaying 1 - 7 of 7 reviews
Profile Image for Δήμητρα Κόμτσια.
Author 1 book21 followers
December 4, 2020
Πολύ καλύτερο από το βιβλίο ‘’ο δρόμος του φεγγαριού’’. Το βιβλίο μιλά για ένα έρωτα που δεν μπορεί να εκδηλωθεί..Ωραία πλοκή και καλογραμμένο βιβλίο.Η ιστορία είχε καλύτερη εξέλιξη που δεν κούραζε.Το μόνο αρνητικό που εντόπισα είναι το τέλος του μιας και θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό..
Profile Image for Amaryllis Skourla.
47 reviews6 followers
November 1, 2020
Το αγόρασα όταν πρωτοβγήκε και το διάβασα σε ταξίδι επιστροφής με πλοίο από νησί. Τότε, αρκετά χρόνια πριν, το είχα βρει καταπληκτικό και μάλιστα θυμόμουν την αίσθηση ελπίδας που μου είχε αφήσει ολοκληρώνοντας το. Φέτος, έτυχε να μου τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον και επέλεξα να το διαβάσω πάλι. Δυστυχώς, αυτή την φορά ολόκληρη η πλοκή μου φάνηκε ξεπερασμένη, κλισέ και καθόλα προβλέψιμη. Επίσης, δεν ένιωσα τα συναισθήματα των ηρώων που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα και δυνατά.
Απογοητεύτηκα από αυτή την δεύτερη ανάγνωση τόσο που ίσως να προτιμούσα να είχα μείνει με την αίσθηση της πρώτης.
Profile Image for Angelina Baxevani.
6 reviews
July 17, 2023
Ένα εύκολο, εύπεπτο, γρήγορο σε πλοκή μυθιστόρημα, ιδανικό για "ξαπλώστρα" παραλίας.
Profile Image for Fotoula B..
11 reviews3 followers
September 14, 2008
Άλλο ένα βιβλίο του Αβραμίδη, που όπως τα υπόλοιπα δεν κουράζει όταν το διαβάζεις. Καλό για να περνάει η ώρα σου, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως με ενόχλησε ότι ήταν και εντελώς προβλέψιμο, και ήδη από τις πρώτες σελίδες είχα καταλαβει τι ακριβώς γίνεται & θα γίνει αργότερα :P..
Profile Image for Μαρία Ηλιάδου.
Author 3 books25 followers
June 30, 2016
Δε θα το πρότεινα. Αν και έχει ανατροπές, είναι υποτονικό, επειδή η πλοκή δεν είναι δομημένη με τρόπο που να εκπλήσσει.
Profile Image for Georgette Nanou.
534 reviews14 followers
March 7, 2014
Eυχάριστη ιστορία.Το τέλος αναμενόμενο.Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο
Displaying 1 - 7 of 7 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.