Jump to ratings and reviews
Rate this book

دایره المعارف مصور تاریخ یهودیت و صهیونیسم

Rate this book

289 pages, Hardcover

First published January 1, 2014

6 people are currently reading
24 people want to read

About the author

حامد کفاش

3 books1 follower

Ratings & Reviews

What do you think?
Rate this book

Friends & Following

Create a free account to discover what your friends think of this book!

Community Reviews

5 stars
1 (10%)
4 stars
4 (40%)
3 stars
2 (20%)
2 stars
1 (10%)
1 star
2 (20%)
Displaying 1 - 4 of 4 reviews
Profile Image for Shamim Valian.
127 reviews37 followers
Read
January 6, 2024
مجموعه هایی که سایان کار میکنه معمولا خیلی خوب هستن، اما این اثر ویژگی های یک دایره المعارف واقعی رو نداشت، از این نظر که تمام کتاب کاملا جانبدارانه و با حب و بغض و خطاب به اسرائیل و رژیم صهیونیستی انگار نوشته شده و نه به عنوان یک منبع شناخت آیین ها و تاریخ دین یهود!
من بعد از گذروندن چند دوره تاریخ یهود و خوندن چند کتاب دیگه سراغ این کتاب اومدم، صفحات گلاسه و تصاویر رنگی و چینش جذاب صفحاتش هم برام جذاب بود، اما هر چی بیشتر خوندم کمتر اثری از ویژگی های یک دایره المعارف واقعی توش دیدم!
کاش نویسنده ی این متن ها میرفت یه کتاب معمولی مینوشت و نظر خودشو درباره این که چقدر یهودی ها چنین و چنان هستن توی اون میگفت! نه که در یک دایره المعارف که اصل اولیه ی نوشتنش، بی طرفی و جامع و مانع بودن نویسنده ست!
طبق قوانین کشوری حضرت موسی پیامبر اولوالعزمه و تورات از کتب مقدس و دین یهود از ادیان مورد قبول محسوب میشه! این همه خصومت و غرض ورزی و جنگ عقیدتی توی کتابی که قراره تاریخ بگه درست نیست.
5 reviews
June 10, 2020
نظر شخصی من :«کتاب عالی و محشری بود.»

     از ابتدای مقدمه کتاب، شما با مطالب جالب توجهی روبه رو می شوید . پس مقدمه را هم از دست ندهید . مطالب کتاب از توضیحات متناسب و غالبا « قانع کننده ای» برخوردارند . کتاب تا حد امکان بی طرفی را رعایت کرده است . در بخش هایی که مربوط به رفتار ارتش اسرائیل با فلسطینیان در ابتدای تشکیل اسرائیل و یا بررسی عقاید عهد عتیق درباره پیامبران الهی می باشد، نویسنده مثل یک مسلمان نوشته است . عکس ها و نقاشی های بی نظیری در کتاب هستند که بعضی واقعا کمیاب و بعضی بسیار در رسانه های خارجی استفاده می شوند . این فرهنگ نامه هم مانند سایر همتایانش، در واقع اثباتی است بر این نظر که « تصاویر، بهتر از متن ها حرف می زنند .» این کتاب را احتمالا در سال 1395 خریدم و در ظرف مدت 2 ونیم ماه خواندم . پس از آن نیز بسیار به سراغ کتاب آمدم و می توانم بگویم کتاب را تا به حال دو بار کامل خوانده ام و بعضی فصول را تا پنج بار هم خوانده ام ( مانند فصل ایران و صهیونیسم ) .کتاب بسیار جامعی است . در بسیاری از جاهای کتاب خواننده توقع دارد که مطالب بیشتری بخواند، اما اینجا باید به یک مطلب اشاره کرد :

     وظیفه فرهنگ نامه مصور، ارائه کامل و دقیق مطالب نیست و اساس کار فرهنگ نامه های موضوعی، کلیدواژه ها هستند . فرهنگی کامل تر هست که درباره یک مطلب خاص، کلیدواژه های بیشتری در اختیار خواننده قرار دهد . برای همین شاید بررسی کل متون عهد عتیق در یک فصل، کمی بی انصافی باشد در حق اینچنین موضوع پربحثی، اما این کتاب به شکلی خوب و عالی، کلیدواژه های مورد نیاز خواننده برای تحقیقات شخصی بیشتر را ارائه می دهد .

     احتمال خیلی قوی تمام بخش های کتاب را با یک سرعت نمی خوانید و بسته به حالتان، بعضی فصل ها را در یک شب بعضی دیگر را در یک هفته می خوانید . چرا که کتاب به وسعت بالایی از اطلاعات می پردازد . به طور مثال، روزهای اول که کتاب را خریده بودم، برای من دو فصل «سیر تاریخی یهود» و «ایران و صهیونیسم» جذاب بود و علاقه ای به خواندن مطالب مربوط به رسوم و آیین های یهودی نداشتم . دو سال پیش که با زبان عبری آشنا شدم، خواندن این فصل ها برایم جذاب تر شد و امسال که بحران سیاسی در اسرائیل رخ داده بود، باعث شد تا با علاقه ی بیشتری به فصل های مسائل داخلی اسرائیل برگردم .

نمره : ۴.۴ از ۵
Profile Image for Masoumeh.
7 reviews
July 1, 2015
بسیار عالی و موشکافانه مسئله ی یهودیت و صهیونیسم باز شده است. همراه با تصاویر بسیار و رنگی ...یک دایرة المعارف جامع
Read
May 8, 2016
هر چند بعضی قسمتها ویکی پدیایی و ناقص و حتی در موارد کمی غلط بود، اما در کل کتاب بسیار خوب و جامعی بود و از خوندنش لذت بردم
حداقل به عنوان شروع و پایه مباحث در مورد یهودیت و صهیونیسم کتاب خوبی است
Displaying 1 - 4 of 4 reviews

Can't find what you're looking for?

Get help and learn more about the design.