Γέρος απ' τη νεανική μου ηλικία πορωμένος να ζω συμβατικά κουρασμένος απ' την αρχή της εφηβείας μ' ένα σκουλήκι να μου τρώει την καρδιά.
Έμμετρη ποίηση που εναλλάσσεται με ελεύθερο στίχο, ύφος και μορφή που θυμίζει έντονα τη γραφή του Καρυωτάκη και το ρυθμό των ποιημάτων της Beat Generation. Η μελαγχολία, τα υπαρξιακά ζητήματα κυριαρχούν και εκφράζονται με λυρισμό και ταυτόχρονα με μια έντονα απαξιωτική στάση προς την καθημερινότητα. Το μόνο μειονέκτημα ήταν τα εκφραστικά και γραμματικά λάθη των αγγλικών του ποιημάτων, το οποίο είναι περισσότερο σφάλμα του συντάκτη και του εκδοτικού οίκου παρά του ίδιου του ποιητή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην sweet jane, χωρίς την οποία όχι μόνο δε θα κατάφερνα να διαβάσω τη συγκεκριμένη συλλογή - καθώς τα αντίτυπα είναι δυσεύρετα - αλλά δε θα γνώριζα καν την ποίηση του Χανδρινού.