Various is the correct author for any book with multiple unknown authors, and is acceptable for books with multiple known authors, especially if not all are known or the list is very long (over 50).
If an editor is known, however, Various is not necessary. List the name of the editor as the primary author (with role "editor"). Contributing authors' names follow it.
Note: WorldCat is an excellent resource for finding author information and contents of anthologies.
Koca bir kıtanın kültürünü her perspektiften irdelemek için vazgeçilmez ve zaruri bir kaynak. Tüm avrupa, balkanlar, yakın asya, ortadoğu, kafkasya ve nice coğrafyaların kültürel yaşayışlarını ve gündelik ritüellerini kavramanın yanısıra; klasik edebi ve sanat unsurlarının fundamentalist esintilerinin yapıtaşlarını anlamanın da en kısa yolu. Russell'dan Nietzsche'ye Michelengelo'dan Dante'ye, bir sürü düşünce insanını kavramak için bir pencere. Ben ekümenik onaylı müjde yayınlarının çevirisini tercih ettim, yine de pek çok kaynaktan yararlanmakta fayda var.