Editura All

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Editura.

http://www.all.ro/
https://www.goodreads.com/editura_all

Loading...
“- Iubitul meu scump și drag și sincer, mă iubești, nu-i așa?
- La nebunie. Aș renunța la tot pentru tine, știi foarte bine asta, ți-am spus-o în nenumărate rânduri.
- Ai renunța, nu? Să deduc că mă iubești...
- Te iubesc!
- Cam cât cu aproximație?
- Enorm. Mi-aș da viața pentru tine, fără să clipesc, ori de câte ori ar fi nevoie.
- M-ai lăsat praf. Să ți-o dai pentru mine – impresionant. Și fără ca măcar să clipești – impresionant de-a dreptul... Înseamnă că tu nu-ai cum să nu mă... Ce părere ai, mă iubești?”
Vlad A. Popescu

Guillaume Musso
“Treizeci de secunde...
Îi venea greu să o recunoască, dar fusese emoționată să-l revadă pe Sebastian. Era la fel de nesuferit, obtuz, nedrept, înțepenit în certitudinile lui, dar era liniștită să-l aibă alături de ea în acea încercare.
Patruzeci de secunde...
Când erau căsătoriți, nu se simțise niciodată la înălțime, convinsă că dragostea lor nu se baza decât pe o neînțelegere, că mai devreme sau mai târziu Sebastian își va da seama de greșeala lui și o va vedea așa cum e în realitate. Trăise cu spaima că va fi părăsită.
Cincizeci de secunde...”
Guillaume Musso

Abby McDonald
“Deja își închipuia mansarda lor din Brooklyn și nopțile pierdute prin barurile din Lower East Side. Covrigii. Central Park. Ei doi patinând sub luminițele de Crăciun. Mănușile călduroase și îmbrățișările lui Dakota. El avea să compună muzică, iar avea să-și lanseze cariera. Îi aștepta o viață perfectă. Numai ei doi împotriva lumii, așa cum plănuiseră.
- Când plecăm?”
Abby McDonald, Jane Austen Goes to Hollywood

“- Iartă-mă, Elli, iartă-mă că fac ceea ce fac, îi zise Jacques în timp ce alegea ingredientele. Voiam să amân cât mai mult clipa asta, până aș fi simțit că e momentul potrivit.

Dar momentul potrivit nu ar fi venit niciodată, iar Jaques știa asta foarte bine. După cinci decenii petrecute pe lume asta, știa și el că momentul potrivit nu vine niciodată. Dacă toutl în viață ar veni la așa-zisul moment potrivit, nu ar mai exista copii și nu s-ar mai perpetua specia umană.
...
De altfel, omul nu încetează să spere până în ultima clipă că va câștiga premiul cel mare la loterie sau că un desert aducător de fericire va face posibilă o ultimă întâlnire înainte de despărțirea de ființa iubită.”
Ben Bennett, Il ristorante degli chef innamorati

“Mi-am dat seama că te iubesc atunci când am înțeles că nu mă deranjează defectele tale. Le ai de când erai micuță, nu ai scăpat nici acum de ele, dar pe mine nu mă deranjează. Ce dacă ești usturător de directă, tranșant de sinceră și uneori malițioasă.”
Diana Sorescu

220 Goodreads Librarians Group — 115226 members — last activity 6 minutes ago
A place where all Goodreads members can work together to improve the Goodreads book catalog. Non-librarians are welcome to join the group as well, to ...more
year in books
Iulia
765 books | 153 friends

Dana
1,501 books | 115 friends

Alexandra
1,038 books | 90 friends

Ana-Maria
801 books | 265 friends

Glenn R...
1,029 books | 4,109 friends

Daniela
1,482 books | 150 friends

Geta Cr...
201 books | 259 friends

Alin G.
667 books | 189 friends

More friends…Polls voted on by Editura

Lists liked by Editura