Ana Fitriana

Add friend
Sign in to Goodreads to learn more about Ana .


False Beat
Ana Fitriana is currently reading
by Vie Asano (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
Drupadi
Ana Fitriana is currently reading
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

progress: 
 
  (page 70 of 152)
"Ah, wahai Putri Drupadi, malangnya nasibmu 😢" Jul 15, 2018 07:45AM

 
The Devil Who Tam...
Rate this book
Clear rating

 
See all 21 books that Ana is reading…

Ana ’s Recent Updates

Ana Fitriana started reading
False Beat by Vie Asano
False Beat
by Vie Asano (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Ana Fitriana and 2 other people liked Ten Alten's review of Dia, Tanpa Aku:
Dia, Tanpa Aku by Esti Kinasih
"Sedih baca ini, apalagi untukku yang mengalami langsung gimana perasaan waktu ditinggal. Terutama penyesalan dan rasa bersalah. Emosinya kental banget di sini. Aku nangis pas Ronald meninggal, dan pas dia kembali. Gatau kenapa rasanya sedih banget..." Read more of this review »
The Dark Between Stars by Atticus Poetry
"Puisi di bab awal agak berat untuk dicerna. Saya suka puisi-puisi pada bab "Between".
Tapi puisi Atticus memang juara sih.

My favorite:
Sometimes, to be alone is the best company."
Ana Fitriana rated a book it was ok
Patisserie, Hotel and You by Moonkong
Rate this book
Clear rating

Awas!! Spoiler bertebaran!

Novel ini bercerita tentang cinta segi tiga (ngggg... Ini juga nggak gitu kentara banget sih) antara Puspa-Ardhian dan Segara. Tapi ceritanya nggak sekadar kisah cinta 3 makhluk Tuhan ini aja sih. Ada bumbu-bumbu lainnya ter
...more
Fairish by Esti Kinasih
" Bangeett. Belah2an puding aja bisa bikin ngakak sekaligus ngerasa bego. Oh oh juaranya pas pameran lukisan. Itu berkesan banget. Hahahahaha "
Ana Fitriana is on page 62 of 381 of Patisserie, Hotel and You: Maafkan akuu mbak penulis, tapiii ini kenapa kelakuan 3 tokoh utamanya pada geje banget dah. Apalagi Ardhian noohh. Hahahaha masyaallah geje banget daaahh.
Patisserie, Hotel and You by Moonkong
Rate this book
Clear rating
Ana Fitriana started reading
Patisserie, Hotel and You by Moonkong
Rate this book
Clear rating
Ana Fitriana rated a book it was ok
A Sweet Mistake by Vevina Aisyahra
A Sweet Mistake
by Vevina Aisyahra (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Sweet mistake

Aku kira Sweet Mistake ini cerita tentang cowo ciwi kuliahan biasa. Ternyata nggak ding, aku kecele. Konfliknya lebih kompleks dari sekedar anak kuliahan. Btw, aku missing deh, ini tokohnya kuliah jurusan apa yak? Setting kampusnya cuma
...more
Ana Fitriana started reading
A Sweet Mistake by Vevina Aisyahra
A Sweet Mistake
by Vevina Aisyahra (Goodreads Author)
Rate this book
Clear rating
Ana Fitriana rated a book liked it
When Lightning Strikes by Brenda Novak
Rate this book
Clear rating
More of Ana 's books…
John Green
“I'm not saying that everything is survivable. Just that everything except the last thing is.”
John Green, Paper Towns

Tan Malaka
“Bahwa kebiasaan menghafal itu tidak menambah kecerdasan, malah menjadikan saya bodoh, mekanis, seperti mesin.(Pendahuluan - Perpustakaan page 24)”
Tan Malaka, Madilog

Jojo Moyes
“So this is it. You are scored on my heart, Clark. You were from the first day you walked in, with your ridiculous clothes and your bad jokes and your complete inability to ever hide a single thing you felt. You changed my life so much more than this money will ever change yours.

Don’t think of me too often. I don’t want to think of you getting all maudlin. Just live well.

Just live.

Love,

Will”
Jojo Moyes, Me Before You

Yyib badge
Aditya ...
200 books | 78 friends

Manzila
223 books | 205 friends

ijul (y...
792 books | 823 friends

Katheri...
1,924 books | 1,433 friends

Davira ...
4 books | 76 friends

Cahya W...
207 books | 136 friends

Biondy
1,730 books | 509 friends

Reina Tan
470 books | 243 friends

More friends…



Polls voted on by Ana

Lists liked by Ana