Goodreads Malaysia discussion

152 views

Comments Showing 1-17 of 17 (17 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments Saya nak promote penanda buku hasil tangan saya & team.

Visit: http://lolacraft.blogspot.com

tq.. (^___^)


message 2: by Nor, dari khutubkhanah USIM (new)

Nor (norazzahmomin) | 1544 comments Mod
Selalunya saya guna penanda buku percuma yang saya dapat ketika membeli buku2 di pelbagai booth semasa Pesta buku.


message 3: by Lolliepop (new)

Lolliepop (snhz) | 246 comments ohoh..menarik2!!tapi, penanda tu kalau tempah, kena ambil sendiri ke? atau hantar guna pos??


message 4: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments saya prefer pos. senang terus sampai ke rumah (^___-)


message 6: by Fath (new)

Fath A | 51 comments waah.
Selalunya saya guna kad topup atau duit seringgit untuk penanda buku.
Sesekali apa salahnya kan hadiahkn diri?


message 7: by Xara_fatima (new)

Xara_fatima | 255 comments wah menariknya penanda buku. sesuai untuk dihadiahkan kepada sahabat ulat buku :)


message 8: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments betul betul betul... hehe


message 9: by Lolliepop (new)

Lolliepop (snhz) | 246 comments teringin nak beli..tapi saya baca di blog tu kna bayar guna akaun Maybank..sukar sikit la..


message 10: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments (^__-)


message 11: by Zaidah (new)

Zaidah (zyedz) | 17 comments Lolliepop wrote: "teringin nak beli..tapi saya baca di blog tu kna bayar guna akaun Maybank..sukar sikit la.."

Setuju, kalau ada CIMB atau bank2 lain mungkin lagi mudah. The wants' factor to get the bookmark still does not exceed the laziness of going to Maybank Cash Deposit ATM.


message 12: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments boleh je nak guna cimb.. cuma state dlm order form tu if takde akaun maybank.. nanti saya cuba advice yg terbaik utk kedua2 pihak.. :)


message 13: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Lolliepop wrote: "teringin nak beli..tapi saya baca di blog tu kna bayar guna akaun Maybank..sukar sikit la.."

Kalau ada akaun CIMB, boleh gunakan servis TRANSFER INTER-BANK ke Maybank. Caj servis dikenakan rm2. ;)


message 14: by Aina (new)

Aina Dayana | 983 comments Oh terasa mahu mencelah ;) Saya ada juga jumpa laman lain yang menjual penanda buku di buat daripada benang kait -> http://krafaina.blogspot.com

Terjumpa laman ini sewaktu mencari penanda buku kain. Ada sesiapa yang pandai buat? Saya nak tempah :)


message 15: by Rara (new)

Rara (raramokhtar15) | 34 comments Rasanya laman yg anda sertakan itu turut menerima tempahan kan? :)


message 16: by Nazmi, Editor Sastera Berita Harian (BH), cerpenis dan novelis (new)

Nazmi Yaakub | 2428 comments Mod
Masih beroperasi?


message 17: by Aina (new)

Aina Dayana | 983 comments En Nazmi, saya tak pasti. Jika dilihat, entri terakhirnya pada 2013.

Syra, ya, dulu dia terima tempahan lain juga.


back to top