Goodreads Malaysia discussion

67 views
Arkib III > Link buku dalam discussion

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Siti (new)

Siti Rahmah | 174 comments minta maaf la nak tanya sikit. macam mana kita nak buat link buku dalam topic/komen/discussion?

heeee..saya tau add buku, beri komen, add kawan je...yang lain2 tu x berapa nak pandai

ada sesiapa boleh tolong...terima kasih


message 2: by Khairul Hezry, I hate people but not you. You, I like. (new)

Khairul Hezry | 2357 comments Mod
Klik "add book/author" kat atas comment box tu. Cari judul/edisi buku yg dikehendaki. Klik "add". Secara otomatik keluar di comment box.

Contoh: Saya minat buku Kama Sutra sebab banyak ilmu di dalamnya.


message 3: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments add buku Tiga Kali Seminggu Tiga Kali Seminggu by Faisal Tehrani

yang macam tu ke?

1. klik "ADD BOOK/AUTHOR"
2. taip nama buku atau pengarang yang dikehendaki
3. klik "button SEARCH"
4. klik sama ada nak "add LINK or COVER"
5. klik "button ADD"


message 4: by Siti (new)

Siti Rahmah | 174 comments oooo....senang je...

terima kasih daun keladi,
kalau ada pertanyaan saya tanya lagi


message 5: by Clerk Can (new)

Clerk Can | 146 comments adakah aku sorang je yang perasan link yang diberi oleh khairul atau orang lain takde sense of humor?


message 6: by Fariza (new)

Fariza | 736 comments encik_kerani wrote: "adakah aku sorang je yang perasan link yang diberi oleh khairul atau orang lain takde sense of humor?"

Perasan.. Malas nak layan je.. hahaha


message 7: by Norziati (new)

Norziati | 378 comments hahahaaaa...


message 8: by Siti (last edited Mar 01, 2011 05:08PM) (new)

Siti Rahmah | 174 comments encik_kerani wrote: "adakah aku sorang je yang perasan link yang diberi oleh khairul atau orang lain takde sense of humor?"

erkkkk...saya hanya baca reply tu and test...


message 9: by Clerk Can (new)

Clerk Can | 146 comments "Nothing is more discouraging than unappreciated sarcasm."


message 10: by Khairul Hezry, I hate people but not you. You, I like. (new)

Khairul Hezry | 2357 comments Mod
encik_kerani wrote: ""Nothing is more discouraging than unappreciated sarcasm.""

I know.


back to top