Goodreads Malaysia discussion

53 views

Comments Showing 1-27 of 27 (27 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Hello semua!

Kalau ada sesiapa yang berminat nak tengok senarai buku yang saya sudah baca untuk tahun ini, boleh la jengok di laman Book Challenge saya.

>Johnny's Book Challenge

Saya lebih suka berinteraksi di situ sebab saya selalu update menggunakan telefon bimbit saja.

Have fun and happy reading!


message 2: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments done.

so far so good. :)


message 3: by Topek (new)

Topek Ketopekan (topekketopekan) | 25 comments Boleh pinjam tak buku2 Encik Johnny? :)


message 4: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Boleh. Saya lantik Cik @oked_ jadi go-between a.k.a. runner saya. Heheh... :)


message 5: by Topek (new)

Topek Ketopekan (topekketopekan) | 25 comments Kenapa? Kita meet up je lah. Cik @oked_ di johor, sangat jahu dari kediaman saya :(


Faizah Roslaini | 825 comments Mod
lantik lah saya saya saya! Saya die hard fan en johnny


message 7: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Faizah Roslaini wrote: "lantik lah saya saya saya! Saya die hard fan en johnny"

amacam topek... hang setuju?


message 8: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Saya ada FAN! Ohmai...

:)

Cik @oked_ ada gak datang KL. Nanti dia boleh je jadi runner. Aura misterius saya perlu di jaga.

;P


Faizah Roslaini | 825 comments Mod
Johnny wrote: "Saya ada FAN! Ohmai...

:)

Cik @oked_ ada gak datang KL. Nanti dia boleh je jadi runner. Aura misterius saya perlu di jaga.

;P"


MENGADA. Tapi alang alang pinjam buku bagila pinjam cd the smiths ke sekali. Saya ingat nak upgrade sketlah taste saya dalam music


message 10: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments CD The Smiths saya dah tak tau kat mana dah. Nasib baik dah di MP3 kan. Tapi rasanya, kalau nak jumpa fan yang lebih arif mengenai mereka, hubungi @j_stratslinger. Dia memang betul die-hard FAN!


message 11: by Topek (new)

Topek Ketopekan (topekketopekan) | 25 comments Andaikata Cik @oked_ dan En @j_stratslinger boleh, masakan Makcik @faizahroslaini dan saya tidak boleh berjumpa dgn En @JohnnyRempit? Kami pun die-hard-fan juga!


message 12: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Yang pernah jumpa saya Cik @oked_ je. @j_stratslinger tak pernah jumpa. Dia tak misterius macam saya.

:)


message 13: by Topek (new)

Topek Ketopekan (topekketopekan) | 25 comments Aidura wrote: "Faizah Roslaini wrote: "lantik lah saya saya saya! Saya die hard fan en johnny"

amacam topek... hang setuju?"


Saya kurang setuju. Nak bertentang mata sendiri dengan En @JohnnyRempit; Hero Malaya ;D


message 14: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Topek wrote: "Aidura wrote: "Faizah Roslaini wrote: "lantik lah saya saya saya! Saya die hard fan en johnny"

amacam topek... hang setuju?"

Saya kurang setuju. Nak bertentang mata sendiri dengan En @JohnnyRempi..."


hahaha... hang dah femes johnny weyyy.

tak semena-mena dapat julukan Hero Malaya terakhir! keh,keh,keh. (gelak sambil guling-guling atas karpet).


message 15: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Ekhem...

Patut la tersedak-sedak siang tadi. Nama saya di seru.

:)

Nak maintain status Hero kena la misterius. Cuba tengok Batman, Superman, Green Hornet dan Kato. Identiti mereka semua 'rahsia'.

Baru la Hero.

:)

P/S : Harap-harap @faizahroslaini tidak minum teh sambil membaca post ini. Keyboard basah amat lah rumit untuk di kering kan.


message 16: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Johnny wrote: "Ekhem...

Patut la tersedak-sedak siang tadi. Nama saya di seru.

:)

Nak maintain status Hero kena la misterius. Cuba tengok Batman, Superman, Green Hornet dan Kato. Identiti mereka semua 'r..."


@johnny,

betul, betul, betul.

semakin misterius, semakin ramai die-hard-fan.

menten johnny, jangan tak menten. ;P


message 17: by Faizah Roslaini (new)

Faizah Roslaini | 825 comments Mod
Nasib baik En J masukkan contoh Green Hornet dan Kato, kalau tidak mesti saya minta twitpic gambar berspender di luar. No? OK bye!


message 18: by Topek (new)

Topek Ketopekan (topekketopekan) | 25 comments Spender di luar? Oh, my! Nampaknya, saya yang tersedak! ;D *lap keyboard*


message 19: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Ha-aleph-meem-boi...

:)


message 20: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Johnny wrote: "Ha-aleph-meem-boi...

:)"


itu secret code ke untuk "amboi"? :)


message 21: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Woot!

Dah bulan Jun, dan buku yang sudah dibaca lebih dari separuh target untuk tahun ini.


message 22: by Faizah Roslaini (new)

Faizah Roslaini | 825 comments Mod
Cheeee.. Tahniah ya. Nanti saya belanja ketam gegemok


message 23: by Norain (new)

Norain | 687 comments Ketam apa???


message 24: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Ketam masak cili.

:)


message 25: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments Johnny wrote: "Ketam masak cili.

:)"


Ketam masak cili yg mana ketamnya semua gemok2 belaka kot. Takdak yang kuruih-kuruih naaa... hehehe


message 26: by Johnny (new)

Johnny B. Rempit (johnnyrempit) | 287 comments Target untuk tahun ni hampir tercapai.

:)


message 27: by Faizah Roslaini (new)

Faizah Roslaini | 825 comments Mod
Uh uh.. kena cari ketam nampaknya..


back to top