Goodreads Malaysia discussion

22 views
Acara Buku/Aktiviti Kelab Buku > Jualan Buku IPT (Akademik) di USIM

Comments Showing 1-5 of 5 (5 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Nor, dari khutubkhanah USIM (new)

Nor (norazzahmomin) | 1548 comments Mod
Tarikh : 10 - 17 Januari 2010

Tempat : Ruang Legar Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah (FPQS), USIM, Nilai.

Masa : 9.00 pagi - 7.00 petang.

Jemput hadir. Walaupun dikatakan jualan buku akademik, saya pasti ada buku2 lain juga yang dijual.


message 2: by Isma (new)

Isma | 682 comments buku terbitan USIM selalunya tak menggeramkan saya untuk membeli(bukan suruh boikot), pernah baca buku USIM pasal wakaf, pusaka, tapi tak menarik..hehe


message 3: by Nor, dari khutubkhanah USIM (new)

Nor (norazzahmomin) | 1548 comments Mod
Isma wrote: "buku terbitan USIM selalunya tak menggeramkan saya untuk membeli(bukan suruh boikot), pernah baca buku USIM pasal wakaf, pusaka, tapi tak menarik..hehe"

he..he..mungkin dah sifatnya buku ilmiah..jadi selalunya kurang menarik..


message 4: by Hilman (new)

Hilman | 492 comments ooo..USIM...kalau tak silap saya, ada lect kat USIM buat research pasal kehidupan penagih/banduan selepas di bebaskan...ingatkan buku tu di beri percuma masa exibition PECIPTA 2009, rupanya kena beli...huhuhu


message 5: by Nor, dari khutubkhanah USIM (new)

Nor (norazzahmomin) | 1548 comments Mod
Buku tu ada kat perpustakaan ni..nak percuma buat Inter Library Loan, antara Library UTM dengan Library USIM.


back to top