Eyes wide open discussion

12 views
Club de lectura > Sugestii de lectura pentru Ianuarie

Comments Showing 1-19 of 19 (19 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Deci...citim romance luna asta.
Va astept primele 3 sugestii si motivatia.
Spor.


message 2: by Andreea (new)

Andreea Irina (andreeairina) A walk to remember - Nicholas Sparks. Vazut filmul si as vrea sa citesc si cartea. Desi romance ain't my thing at all, sa zicem , pe luna asta.


message 3: by Niyar (new)

Niyar | 32 comments Eu propun "fata de hartie" de Guillaume Musso.Abia am primit cartea cadou,si din ce am rasfoit pare un romance bun.in plus am inteles ca a fost una din cele mai bune carti aparute in 2010..sau de citit in 2011.Nu stiu exact.Astea au fost recomandarile cu care am primit cartea.
Alte propuneri?


message 4: by Niyar (new)

Niyar | 32 comments Imi retrag propunerea.Cartea este extrem de prost tradusa si are un limbaj total aiurea.Subiectul este cat se poate de banal.Per total cartea mi se pare plictisitoare.E ceva ce ai putea citi daca chiar nu ai altceva de facut.Eu am citit o prin metrou si sincer,cred ca as fi preferat sa ma uit la oamenii din jur.Eu de obicei cand incep o carte,incerc sa o si termin.Din pacate regret ca am ales sa fac asta in acest caz.
Oricum vad ca nimeni nu mai propune carti.Sunt curioasa de ce s-au mai inscris in clubul asta daca nu au de gand sa treaca macar din cand in cand pe aici si sa propuna un titlu.
Cred ca mai bine alegem tema pentru luna urmatoare...


message 5: by Mihaela Diana (new)

Mihaela Diana Ciocan Propun Dama cu camelii-Dumas, pentru că e scurtă, ușor de citit, dar o carte bună zic eu. Clasică. Aș reciti-o oricând.


message 6: by Carroline (last edited Jan 15, 2011 12:30PM) (new)

Carroline | 4 comments Iata ca vin si eu in sfarsit cu o propunere: "Lorelei-Ionel Teodoreanu".Este un roman foarte frumos pe care pur si simplu l-am "devorat".O carte de citit si recitit,mai ales pentru fanii genului.


message 7: by Daiana (last edited Jan 18, 2011 05:00PM) (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Unbearable lightness of being de Milan Kundera, foarte diferit de romanul tipic de dragoste.


message 8: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Totusi, why on earth romance >.>?


message 9: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Fiindca romance s-a votat ca fiind genul pentru luna asta. Pe pagina principala a grupului vezi ca avem deja un poll cu cartea ce urmeaza a fi citita.


message 10: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Thanks, but no thanks. I'll skip this month.


message 11: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Te asteptam poate luna viitoare. Si asa se pare ca avem mai multi care voteaza decat avem lume care citeste ce se voteaza...deci cine stie, poate poate candva incep si restul sa activeze. Pastram speranta.


message 12: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Well eu nu apuc niciodata sa sugerez ceva si pana atunci de obicei se sugereaza primele 3 carti de care eu nu m-as atinge nici moarta -.-". Eh, norocul meu :(


message 13: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Oricum nu am acces la cartile de autori romani >.<


message 14: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Pai nu cam asta era intreg scopul acestui grup de lectura? Sa citim lucruri pe care altfel nu le-am atinge? Eu nu-s fan romance, dar as incerca o luna o carte, doar de varietate.
Nimeni nu e obligat sa participe sau nu...dar macar stiti de ce v-ati inscris in asta.


message 15: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments I would rather make good use of the little time I have, thank you ^^. If you guys can afford the luxury of reading anything, fine, my reasons for joining this were born out of pure curiosity.


message 16: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Te astept luna viitoare cu sugestii de tematica si carti atunci. Iti pastrez una din pozitii tie special atunci, ca sa putem zice ca toti membrii au avut ocazii egale sa contribuie si sa participe la acest experiment.

Si ca fapt divers, n-a fost votat nici un autor roman pana acum (din cele doua carti care au fost pe lista de lectura a grupului).


message 17: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Nu trebuie sa-mi pastrezi o pozitie in mod special, doar ca as vrea daca poti sa-mi spui cam in ce data se propun atat. Nu-mi trebuie tratement preferential, eu am spus ca din moment ce nu-mi permit sa citesc chiar orice carte, nu voi lua parte atunci cand sunt carti care chiar nu-mi starnesc nici cel mai mic interes.

Si de ce sa nu fie 4-5 propuneri? Zic ca ar fi mai divers. Dar e alegerea ta.


message 18: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Uita-te la cate voturi avem si cred ca ai sa-ti dai seama imediat de ce pornim votarea cand avem 3 propuneri si atat.


message 19: by Daiana (new)

Daiana Catioiu (mittwoch) | 24 comments Asta pentru ca nici nu sunt prea multi membrii. Mai ales la cati mai 'activeaza' pe a-e.


back to top