Eyes wide open discussion

16 views
Club de lectura > Terry Pratchett & Neil Gaiman - 'Good Omen' - Topic de discutie *fara spoilere*

Comments Showing 1-10 of 10 (10 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Bun, imi cer scuze de intarzierea acestui prim post. Am fost un pic ocupat zilele astea iar saptamana viitoare voi fi disparut prin stranii strainatati. Asa ca deschid de acum si vedem ce si cum.

Dupa cum bine stiti, prima carte de lecturat a clubului este cea din titlu.
Pentru cei ce veti lua aceasta carte la lecturat, va invit sa va impartasiti impresiile cu noi aici. Doar evitati spoilerele pentru cei ce n-au citit inca.

Acestea fiind zise, spor la lectura.


message 2: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Ok...am fost si eu plecat o saptamana, si totusi nici o impresie?

Citeste cineva cartea?


message 3: by Vlad (new)

Vlad (1484) | 6 comments O citesc, dar debia m-am apucat, si inca nu am o impresie, cand gasesc o impresie o transmit.


message 4: by Adrian (new)

Adrian Rêveur | 9 comments Read it till about the 70th page and then just dropped it. the book is too damn awfully boooooooooooooooring. Honestly watching paint dry is more entertaining.


message 5: by Beatrice (last edited Oct 04, 2010 04:58AM) (new)

Beatrice (reinoir) Eu o primesc maine de la iubita mea Amarantha pentru ca n-am gasit-o pe altundeva - actually, this week i didn't look after the book *shame on me* And liiiikee, in a few days I will come with an opinion.


message 6: by Magdalena (last edited Oct 11, 2010 01:53AM) (new)

Magdalena Revlis | 6 comments tinand cont ca am propus cartea dar nu am apucat inca sa comentez, scuzele mele, sper ca si ceilalti au facut ceva progrese cu cititul.

incepusem deja cartea in momentul in care am facut propunerea, deoarece mi se parea a fii una care se incadreaza in genul fantasy. si nu m-am inselat :D

are un ritm alert iar personajele sunt bine conturate si pline de umor, unul caracteristic britanic dar totusi umor :))

voi reveni cu o impresie dupa ce toata lumea va fi citit cartea, nu doresc sa fac nici spoiler nici sa anunt personaje inainte ca cititorii sa le descopere singuri


message 7: by Vlad (last edited Oct 06, 2010 01:25AM) (new)

Vlad (1484) | 6 comments Am terminat-o :D, si mi-a placut, speram sa rad mai mult dar am ras in alt mod, poate chiar mai placut decat cum speram sa rad.

A fost mai ciudata la inceput, ca te asalteaza cu o sumedenie de personaje si de informatii aparent fara noima, dar tocmai asta le face sa fie amuzante; plus notele de la subsolul paginii si ele amuzante si fara noima.

Si da merita sa treci peste cele "70 de pagini foarte plictisitoare" ca sa realizezi la sfarsit de ce, si poate cum de :), iar finalul merita toata asteptarea.

Shadwell e genial, eu zic ca e pirat si cowboy si explorator si vanator de balene si astronaut si cateodata si vidanjor, dar el defapt nu stie toate astea pentru ca are un fix, si de aia mi-a placut cel mai mult de el, e antieroul perfect.

Dar lucrul pe care l-am apreciat cel mai mult a fost faptul ca nu s-a incercat sa se impuna o parere despre ceva anume, si ca totul e lasat la voia sortii, si ca totul sa fie cat mai uman posibil, si din cauza asta am zambit la finalul cartii :), dar poate ca ultimele fraze din carte trebuiau scoase deoarece din punctul meu de vedere nu-si aveau rostul...


message 8: by Magdalena (new)

Magdalena Revlis | 6 comments hmmmm, cam pustiu threadul, nu a mai terminat nimeni de citit aceasta carte?

Vlad sunt de acord cu tine, la inceput e putin ciudata, ai impresia ca nu se leaga ceva, autorii sar de la o idee la alta si asta te cam nedumereste, insa dupa ce isi intra in fagas e chiar distractiv de citit.

Ca personaj preferat este Crowley si cred ca toata lumea il iubeste :D. Aziraphale face un joc memorabil, mai ales in apropiere de ultimele capitole :D

Asadar cu riscul de a ma repeta, nu a mai terminat nimeni cartea?


message 9: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Mi-a placut cu Aziraphale descrierea sa initiala, ca in rest Crowley si Adam au furat spectacolul pentru mine.


message 10: by Niyar (new)

Niyar | 32 comments ok.am uitat sa mai postez pe aici.Am citit si eu cartea.Nu mi-a placut atat de mult incat sa o recomand si altora,dar a fost o lectura placuta, plictisitoare pe alocuri.
Prima parte a fost de-a dreptul boring.La un moment dat chiar am vrut sa o las balta,dar am tot revenit,si am tot citit inceputul de vreo 3 ori sa pot sa imi amintesc exact povestea.
Acum sa enumar putin si ce mi-a placut: modul in care a fost scrisa cartea, umorul total diferit si originalitatea caracterului personajelor.
Personaj preferat: Crowley.:D
Alte pareri??


back to top