Goodreads Malaysia discussion

41 views
Arkib (50 Buku Setahun 2010) > buku `aqilah 31 saja..huhu

Comments Showing 1-21 of 21 (21 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by `Aqilah (last edited Aug 15, 2010 11:21PM) (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 1. la tahzan gadisku -najla mahfuzah
err cuma baca separuh,x menepati citarasa..

2. Nyanyian Tanjung Sepi -noor suraya

3. Nota Fikir Untuk Zikir
buku ni ada sikit mcm buku tere liye..thing happen for reasons..err..ke saya sorg fikir mcm tu???

4. u turn ke jalan lurus

5. Terasing

6. Rembulan Tenggelam Di Wajahmu
4/5 bintang :)

7. Mencari Locus Standi

8. ahmadinejad:singa baru dunia islam (re read)

9. Jaja & Din

10. manisnya cinta -anis ayuni

11. Kau Yang Kusayang

12. Coffee Break Tales

13. Pelangi

14. Panggil Aku Dahlia

15. Kebun Mimpi

16. selaut kasih -azilawati

17. Kau Yang Kusayang

18. Tenggelamnya kapal Van der Wijck

19. Handle with Care

20. Laskar Pelangi: The Phenomenon


message 2: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments eh..baru perasan ada dua buku tajuk tenggelam..hehe..


message 3: by Khairul Hezry, I hate people but not you. You, I like. (new)

Khairul Hezry | 2357 comments Mod
`aqilah wrote: "1. la tahzan gadisku -najla mahfuzah
err cuma baca separuh,x menepati citarasa.."


Haaa, tak abih baca buku...tak leh masukkan dalam senarai :p

(Saja dengki)


message 4: by Naimisa (new)

Naimisa | 72 comments no. 7 & 18, sudah dibaca. Uh...malas betul saya ni...


message 5: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments 'Aqilah,

Welcome to GR-MY 50 books challenge.


message 6: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments Aidura wrote: "'Aqilah,

Welcome to GR-MY 50 books challenge."


terimakasih aidura...:)

Haaa, tak abih baca buku...tak leh masukkan dalam senarai :p

(Saja dengki)"


bagi can la...org lain dah 80 lebih...hehe


message 7: by Kataklicik (new)

Kataklicik | 714 comments Taraaaakkkk....! No can do Aqilah, sebab mmg kalu tak abih, tak leh kira...

(tak dengki tapi teringin nak jadi Aidura who polices the list hehehe)


message 8: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments Kataklicik wrote: "Taraaaakkkk....! No can do Aqilah, sebab mmg kalu tak abih, tak leh kira...

(tak dengki tapi teringin nak jadi Aidura who polices the list hehehe)"


hahahhaa....okay2...

20. Rahsia Bisnes Orang Cina


message 11: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 23. Lelaki Berkasut Merah

akhirnya bergerak juga...huhu...


message 12: by Aina (new)

Aina Dayana | 985 comments Sudah 23, boleh lagi. Insya Allah sempat capai 50 ni :D


message 13: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments mudah mudahan...malunya dgn org lain...huhu


message 14: by `Aqilah (last edited Oct 29, 2010 01:34AM) (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 24. Sinergi menarik bukunya,nak buat ulasan tp belum ada kesempatan

25. Bujang OK Sure Kaya

cepat! kejar...25 to go!!!!!


message 15: by Hilman (new)

Hilman | 492 comments cepat, cepat...sempat lagi ni...

3 buku seminggu, hujung minggu marathon...sempat...

(hehehe...nasihat org, aku pun tak baca buku lagi hari ni...huhuhu)


message 16: by Aidura (new)

Aidura (sofira) | 1472 comments @`Aqilah, insya-Allah sempat mencapai sasaran 50 buku.

Hendak 1001 daya, tak hendak 1001 dalih!! ;)


message 17: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 26.Buatmu Kekasih
(ceh, baca novel cinta laju je...)


message 18: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 27.Petanda Di Langit Dan Di Bumi - Bagi Golongan Yang Berpemikiran
akhirnya habis jugak baca..berebut dengan anak buah yang di sekolah rendah dan ayah yang berusia 74 tahun sebab buku ni banyak gambar makhluk ciptaan Allah yang menarik..:)subhanallah


message 20: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 29.Atas Nama Cinta
emosi saya membacanya...benci dengan tuan locke!


message 21: by `Aqilah (new)

`Aqilah (aqilahazahari) | 48 comments 30. rona bosphorus -zaid akhtar

31. Jangan Bersedih Jadilah Wanita Yang Paling Bahagia
by Dr.Aidh Bin Abdullah Al-Qarni (Penulis asal), Muhammad Huzaifah (Penterjemah)
buku terakhir untuk tahun ni,supaya lebih bersemangat menyambut tahun baru..kerja baru..tempat baru..hehe


back to top