Eyes wide open discussion

20 views
Discutii generale > Ambitii literare 2010?

Comments Showing 1-4 of 4 (4 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Claudiu (new)

Claudiu (cyber) Cu ce ambitii literare ati pornit acest an?
Doriti sa cititi mai mult? Mai putin? Mai mult din ceva anume? Autori noi?

Post!


message 2: by Andreea (new)

Andreea (andreea-culina) | 3 comments Anul asta am vrut sa citesc mai mult in engleza, dar pana la urma mai mult am citit in italiana, si continui sa-mi cumpar carti (am mai cumparat alte 3 de curand XD). Aici oricum nu gasesc prea multe carti in engleza, dar am de gand sa dau o tura prin biblioteca oraselului si sa vad ce carti au, poate am noroc sa gasesc ceva dragut.. si de preferabil in engleza xD


message 3: by [deleted user] (new)

Pentru anul asta planuisem sa ma pun cu burta pe literatura romana, capitol la care o duc cam prost, totusi am terminat doar cateva romane si in rest m-am lasat tentata de literatura universala, din nou .__. . Sper totusi ca pana la sfarsitul anului sa fi terminat macar zece-cincisprezece alte carti din literatura romana. Fiind inca in perioada de "in love" cu Kafka, sper sa gasesc toate volumele lui ca sa ii termin de citit opera, din moment ce am citit mai mult din cea antuma. La fel si cu Hesse.
Hmm, de asemenea mi-am propus sa citesc mai multa poezie. Pana acum, anul acesta, nu am deschis nici un volum de poezie; bine ca mi-am amintit acum.


message 4: by Raluca (new)

Raluca | 2 comments Mda...desi intru in bac anul asta si ma confrunt cu emotii inca de acum, am de gand sa citesc mult si total pe langa programa(>.< those books ...weren't actually...awsome)
Vreau sa cunosc mai bine universul unor scriitori britanici. Probabil ca voi citi carti de autori precum: Edgar Allan Poe, George Orwell, C.S.Lewis, J.R.R. Tolkien , Penelope Fitzgerald. (sper doar sa gasesc cam tot ce-mi doresc la biblioteca)

Nu voi neglija nici genul meu favorit, si-anume thriler- psihologic. Sper sa gasesc multe carti^^/ autori care l-au abordat.

Si-n cele din urma, dupa ce termin cu admiterea, promit sa caut cele mai recente carti fantasy si sf, pentru ca mi-e rusine cat de in urma am ramas cu ele. (cand eram mica le ... rontaiam 'la propriu' si cu multa pofta :)) )
Promit sa editez pe parcurs si sa va zic de reusesc sa ma tin de aceste ...ambitii.


back to top