Out of Reality discussion

13 views

Comments Showing 1-6 of 6 (6 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Elica (new)

Elica Ilieva | 46 comments Понеже почнах да пиша за моите два акаунта (един който не знам как се е появил на бял свят) реших, че трябва да имаме тема където да пишем подобни глупости...Или направо да си кажем неща свързани с форума, разни недоумения и тем подобни.


message 2: by Elica (new)

Elica Ilieva | 46 comments BleedingDust wrote: "Ели, признах те, че си зле... не помниш, че имаш два акаунта :Д Уби ме! "

Еми са Кас кво да се прави. Заплесията при мене е страшно много. И квато съм влюбена-загубена стана още по-зле ама кво да направя. Това е живота...заплесия. Но не сериозно не помня че имам два акаунта. Аз май от толкова регове вече не помня по колко пъти си правя. И във фейса имам два акаунта ама си спомних че единия съм го правила докато тука не и не. Ама карай.


message 3: by Debs ❀ (new)

Debs ❀ (taralin_debs) | 105 comments При мен проблема е че ползвам 2-3 имена ама паролите... докато налучкам коя точно съм ползвала и с кое име... минава цяла вечност :) Хубаво е човек да е влюбен, всичко е хубаво и розово. Не вижда разните мизерници дет ти троват живота ежедневно и смърдят на комини, от които те заболява главата/синозита... Не ни е лесно на нас "разлюбените" както казва една моя даскалка :)


message 4: by Elica (new)

Elica Ilieva | 46 comments Хахаахахх. Аве вярно си е за влубените и разлюбените. Абе аз паролите вече всички съм си ги сложила еднакви, че почнах да се бъркам и стана много объркващо и реших вече всички пароли да са ми еднакви. Но ако имаш много регове е досадно да сменяш на една парола всичко. Аз си отделих специално време за това сменяне и изясняване.
Абе да ти кажа пак виждаш и лошите работи ама поне не е толко зле. Се пак някой е до теб и може да запълниш времето с дейности който са много близо до забравата. XD


message 5: by Debs ❀ (new)

Debs ❀ (taralin_debs) | 105 comments Охооо, дейности хаха. Да права си, така си е! Има кой да те подкрепи в труден момент и знаеш, че не си сам. Можеш да разчиташ на някого. Дори и когато се изложиш ще знаеш, че някой там те обича. Дори и да ти се смее на провала... няма да чувства това всъщност... както и да е отнесох се отново.


message 6: by Elica (new)

Elica Ilieva | 46 comments Мда и аз мислех да го напиша това ама малко отнесено звучи. Ако майка не беше дошла туко що и да знам че след малко ще иска да си приказваме(аз живея при баба ми и дядо ми за незнаещите)щях да ти кажа да се метнем на скайп. Мда хубаво е да имаш някой. То и приятелите вършат работа, но си е друго да имаш човек който да ти е хем близък, хем приятел, хем любим. То той ми е най-добрия приятел и ако се разделим(всъщност все някога ще се разделим)много ще ме боли, но какво да се прави. "Спомена разказва за това което живота никога не връща" Обичам я тази мисъл.


back to top