Out of Reality discussion

10 views
It's all about the members! > Как мина денят ви..

Comments Showing 1-2 of 2 (2 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Debs ❀ (new)

Debs ❀ (taralin_debs) | 105 comments Темата за оплаквания и... пак оплаквания. Добре де, може и някой да е имал хубав ден - кой знае...?!

Моя - тъп и много скучен. Нормално като за даскало... прецакаха ме да отида в 10 часа за някакъв тъп модул, който така и не се състоя. За сметка на това висях 3 часа, вместо да се наспа и т.н.
Най-забавната част беше, когато се събрахме 3 класа в мизерния физкултурен салон. Както и да е... Седя си аз на раздумка до една пейка и чувам как нещо в кошчето до мен се движи. Виждам в последствие как нещата в него започват да се местят и в един момент една малка мишка се показва до ръба. Моя милост в изблик на радост и страшен смях я уплаших и се скри. След 5 мин. всички налични от класа ми бяхме около кошчето и дебнехме малкото "нещо" да се покаже. След още 5 мин. едни смутари сложиха кофата на средата на игрището и дебнехме мишката. Естествено тя излезе и мина като Спиди Гонзалес покрай мен за да се удари многократно в стената, докато си намери дупката. Страшна веселба беше!


message 2: by Polina ♆ , ...just another soul... (new)

Polina ♆  (linfreakable) | 170 comments Mod
Аз си имах план (най-мразя да имам план, защото винаги се проваля и обикновено искам да убия човекът, заради който се е провалил, но продължавам усърдно да си правя планове)- днес трябваше да се кача у баба ми и да пиша. Това и стана. Написах 9/5 от Алтерна. Кажи речи до средата е готова, но НООО! реших да се прибера да изчистя преди майка да дойде и да пиша още...е, не! Майка се обади да и нося пари да ходи да се постригва, че решила да остави една нейна колежка да я постриже, ама оная я ошмулила като за световно. Дадох и парите, викам : Аз се прибирам. Тя: Айде ела с мен! Аз: Телевизора работи! Тя: Аре ма! Аз: Камината ще угасне... Тя не и не. Заведе ме в хотела (Дипломат Плаза: ако слушате фреш вероятно сте го чували)да ходи на фризьор. Точно там, където целия град се изсипва и има хора и ще ме видят, а аз не бях за гледане. Мързи ме да се гримирам и ето защо не бях...Вероятно плашех...Не знам, криех се през цялото време под шапката и яката на якето. Подробности. Накрая се прибрахме изчистих, звъни Смит: Аре у Надя. И аз си дадох сметка, че деня така и така ми отиде и викам: Добре! Ще умра от скука там, ще играем карти и ще се моля нещо да ме тресне там на място. Както и да е.
Иначе добро дело направих - пуснах СМС в помощ на Хаити. Най-накрая. Все забравях номера, понеже мозъка ми отказва да помни ненужни неща и така.
Е, това до момента бе моя ден.


back to top