Blossom Books Read-a-thon discussion

132 views
Read-a-thon Experience > Hebben jullie al leuke ervaringen gehad met andere Read-a-thons?

Comments Showing 1-22 of 22 (22 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Audrey (new)

Audrey | 7 comments Mod
Dit is mijn eerste Read-a-thon. Meestal lees ik op mijn dooie gemak mijn boeken uit, maar dit lijkt mij een erg leuke ervaring! Omdat ik nog nooit heb deelgenomen aan bijvoorbeeld de 24u-Read-a-thon, ben ik (en andere nieuwtjes waarschijnlijk ook) erg benieuwd als jullie grappige, leuke of slaperige herinneringen te delen hebben.


message 2: by Eline (new)

Eline (elineallthefeels) | 9 comments Mod
Ik heb aan meerdere Read-a-thons meegedaan, alleen de 24 hour read-a-thon van afgelopen weekend was echt serieus. Ik had zo'n erge bookhangover aan het eind, je kon me wel schieten. Het was echt heel erg xD. En toen, een paar uur later, pakte ik vrolijk weer een ander boek op :P


message 3: by Audrey (new)

Audrey | 7 comments Mod
Ellie wrote: "Ik heb aan meerdere Read-a-thons meegedaan, alleen de 24 hour read-a-thon van afgelopen weekend was echt serieus. Ik had zo'n erge bookhangover aan het eind, je kon me wel schieten. Het was echt he..."

Haha! That's how you need to do it! :)


message 4: by Annabel (new)

Annabel (boekenwormmom) | 4 comments Ik heb ook wel aan meerdere read-a-thons meegedaan, ik vond het altijd wel leuk. Maar nu ik mama ben van twee kids heb ik wat minder tijd om te lezen. Maar dit weekend heb ik vrij gepland haha.


message 5: by Esmée (new)

Esmée D'Costa (esmedcosta) | 39 comments Ik heb zelf nog nooit eerder mee gedaan aan een read-a-thon, maar had er al veel leuke verhalen over gehoord en het lijkt me dus super leuk om mee te doen!


message 6: by Esmée (new)

Esmée D'Costa (esmedcosta) | 39 comments Ik heb zelf nog nooit eerder mee gedaan aan een read-a-thon, maar had er al veel leuke verhalen over gehoord en het lijkt me dus super leuk om mee te doen!


Annemieke / A Dance with Books (adancewithbooks) Ik heb al een aantal read-a-thon's gedaan. Drie keer Dewey's 24h read-a-thon, en een aantal die ruim een week duurde. De ene keer gaat beter dan de andere, haha. Maar altijd leuk om te doen.


message 8: by KindleandBook (new)

KindleandBook | 1 comments Heb al aan meerdere read-a-thons meegedaan, niet altijd met succes om mijn doelen ook te halen, maar vindt het altijd wel leuk, stimuleert me wat meer te lezen en minder op internet rond te hangen.


message 9: by Zwart (new)

Zwart Raafje (zwartraafje) | 10 comments Dit is mijn derde leesmarathon. Mijn allereerste was die van Craving Pages en vorig jaar deed ik mee aan die van Books & Kisses. Die eerste twee keer had ik nog niet de gewoonte om blogposts vooraf in te plannen. Dit keer heb ik dat wel gedaan, dus ik hoop dat ik daardoor wat extra leestijd heb gewonnen. :)


message 10: by Novalynda (new)

Novalynda Black | 13 comments Ik heb alleen nog maar meegedaan aan de (Inter) National Readathon-day 2015, waar je op 24 januari tussen 12 en 16 lokale tijd moest gaan lezen. Ik heb toen Harry Potter 4 uitgelezen, het schoot lekker op.


message 11: by Daniëlle (new)

Daniëlle (whatdaniellereads) | 1 comments Ik heb tot nu toe aan twee read-a-thons meegedaan. Allebei goed bevallen, dus laat deze maar komen!


message 12: by Anneke (new)

Anneke (verhaalverliefd) | 6 comments Ik heb nog nooit echt aan een read-at-thon meegedaan, want ik had vorig jaar echt geen tijd. Dit jaar wil ik wel actief mee doen :)


message 13: by Iris (new)

Iris (carpelibranl) Ik heb vorig jaar aan de Bout of Books readathon meegedaan en dat is me prima bevallen! Leuke mensen en challenges. Heb er ook van geleerd om realistische leesdoelen tr stellen. Elke dag een boek is helaas niet haalbaar voor mij...


message 14: by moonleafdruid (new)

moonleafdruid (everbookish) Ja een paar via Tumblr, die zijn altijd leuk, en één van een Nederlandse blog Oh My Books vorig jaar.


message 15: by Kirsten (new)

Kirsten Snijders | 7 comments Ik doe altijd pogingen tot mee doen met readathons. Vorig jaar heb ik wel meegedaan met de BooktubeAthon, heb toen alleen niet meegedaan met de challenges maar dit jaar ben ik van plan om ook daar weer aan mee te doen. En dit is de eerste keer dat ik meedoe met de Blossom Books Readathon.


message 16: by Liz (new)

Liz Hartevelt (the-clockworkheart) | 10 comments ik heb vorig jaar (en de jaren daarvoor) aan meerdere readathons meegedaan en die bevielen eigenlijk altijd wel. Vind het altijd wel fijn om te doen.


message 17: by Odette (new)

Odette Brethouwer (odettebrethouwer) Ik heb al vaker een readathon gedaan met de goodreadsclub Books Ever After en is me iedere keer heel goed bevallen, maar dit is de eerste Blossom Books readathon voor mij! Heb er heel veel zin in!


message 18: by Joany (new)

Joany Vries (joanydevries) Ik doe mee aan readathons wanneer ik kan. In het verleden heb ik o.a. meegedaan aan de Dewey's 24 hou readathon, de Bout of books readathon en de Booktubeathon. Ik vind het superleuk hoe dit soort events van lezen iets heel sociaals maken. Ik ben in contact gekomen met zo'n leuke mensen dankzij readathons.

Trouwens, direct na de BBReadathon ga ik doodleuk verder met de Bout of Books readathon. Ambitieus? Maybe. Leuk? Definitely!


message 19: by Mary (new)

Mary Eerste keer, maar ik merk dat ik er me er nog meer op moet toeleggen.
Heb gisteren tv gekeken met mijn vriend (serie die we samen volgen) ipv lezen.
Vandaag nieuwe poging!


message 20: by Zwart (new)

Zwart Raafje (zwartraafje) | 10 comments Ik heb de afgelopen jaren al aan enkele leesmarathons meegedaan. Dit keer probeer ik vooral mee te doen vermits ik de laatste tijd steeds minder aan lezen lijk toe te komen. Het contact met andere lezers én leuke challenges zijn natuurlijk een extra pluspunt.


message 21: by Anneke (new)

Anneke (verhaalverliefd) | 6 comments Ik vind de challenges ook echt heel erg leuk, al ben ik er vrij slecht in elke keer mee te doen, haha :P
@ Joany: De Bouts of Books readathon ken ik niet, lijkt me leuk! Ik ga hem opzoeken.


message 22: by Samantha (new)

Samantha (chronicvillainy) Ik heb nog nooit meegedaan aan een Read-a-thon. Lijkt me heel leuk, maar gezien ik aan het afstuderen ben moet het maar even wachten tot ik klaar ben. :P


back to top