Verbeelding Bookclub discussion

70 views
2015: boek van de maand > Mei: inhaalmaand

Comments Showing 1-15 of 15 (15 new)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by Kathleen (new)

Kathleen (kleintje) | 194 comments Mod
Aaah! Ik was weer heel even vergeten om een poll aan te maken voor een nieuw boek voor de nieuwe maand. Plannen is nog steeds niet mijn sterkste kant, vrees ik. Maar wat denken jullie van een inhaalmaand? Geen nieuw boek deze maand, maar wel het ideale moment om één van de boeken die je nog niet hebt gelezen te verslinden. Of verder te lezen in Nachtfilm zoals bij mij het geval gaat zijn. Lalala.

Welk boek gaan jullie inhalen deze maand?


message 2: by Marina (new)

Marina | 35 comments Oei, dat is een goede vraag. Ik zit zo achter en heb nog een boekenplank vol staan die ik zelf ook nog wil lezen. Help! Ik denk dat ik in een dipje zit!!! Geen idee waar ik moet beginnen of waar ik zin in heb :s


message 3: by Kathleen (new)

Kathleen (kleintje) | 194 comments Mod
Marina wrote: "Help! Ik denk dat ik in een dipje zit!!! Geen idee waar ik moet beginnen of waar ik zin in heb :s "

Ik heb hetzelfde een beetje. Een mini-leesdipje. Dus ben ik nu gewoon wat graphic novels aan het lezen. Dat leest vlot, maar ze zijn snel uit dus vergen geen massa's tijd. Misschien beginnen met het dunste boek in je boekenkast? ;)


message 4: by Dorien (new)

Dorien | 278 comments Ik stel ook vast dat mijn leestempo serieus verminderd is in april ten opzichte van de eerste maanden van 2015. Slechts twee boeken gelezen, eentje bijna uit en nachtfilm dat zonder echte reden half gelezen opzij ligt. Voor mij zal het mei-boek dus ook verderlezen in nachtfilm zijn.


message 5: by Evi (new)

Evi | 18 comments Ik ga ook verderlezen in de boeken waarin ik al in begonnen ben, Night Film en The Pact, en het leesclubboek moet er ook nog door, 'Wanneer wordt het eindelijk weer zoals het nooit is geweest'. En ondertussen blijf ik maar Walking Deads verslinden... :)


message 6: by Leni (new)

Leni (hivernale) Ik ga proberen de boeken van de laatste read-a-thon in te halen :D


message 7: by Marina (new)

Marina | 35 comments Ik heb gekozen voor The girl with all the gifts. De beste manier om uit een leesdipje te komen is een boek te kiezen wat mijn aandacht houd en deze doet dat. Ik ben benieuwd. Het klinkt alvast spannend! :)


message 8: by Jessica (new)

Jessica | 60 comments Ik ga een week op verlof en ik wil toch wel tijd nemen om te lezen. Momenteel ligt klaar The Rosie Effect, What Alice Forgot, Le Petit Prince en 2 graphic novels van Disney Fairies (jep, I love them!). Ik wilde ook graag The Martian lezen, maar die was weer weg in de bib... Als ik dit allemaal uitgelezen krijg, heb ik volgens mij toch wel goed ingehaald :D Ik kijk al uit naar mijn vakantie!


message 9: by Marina (new)

Marina | 35 comments Wow, geniet ervan Jessica :)


message 10: by Gwyllion (new)

Gwyllion | 165 comments Ja, veel plezier!


message 11: by Kathleen (new)

Kathleen (kleintje) | 194 comments Mod
Marina wrote: "Ik heb gekozen voor The girl with all the gifts. De beste manier om uit een leesdipje te komen is een boek te kiezen wat mijn aandacht houd en deze doet dat. Ik ben benieuwd. Het klinkt alvast spannend! :) "

Oooh! Dat is een toppertje. Geniet er van.


message 12: by Haaike (new)

Haaike | 421 comments Mod
Euhm, één maand maar om in te halen, is dat niet wat weinig ;) 't Is alleszins een goede motivator om eens puntje 18 van de Book challenge aan te pakken!

PS: veel plezier op reis, Jessica!


message 13: by Silke (new)

Silke (boekinwonderland) | 19 comments Hier is geen spraken van inhalen. Zit op dit moment 60% voor op mijn lees-doelstelling. Dus het gaat hier vlot. Mei wordt dus mijn "ik - ga - verder - op - dit - elan maand"


message 14: by Eefje (new)

Eefje | 49 comments Bij mij is lezen altijd een beetje inhalen, een deuk proberen te maken in mijn grote nog-te-lezen-stapel. :) Maar ik ga goed met de hoveelheid boeken dit jaar (een aantal stripverzamelalbums tikt snel aan ;) )


message 15: by Jessica (new)

Jessica | 60 comments Ingehaald! Dat ging vlotjes. Ik heb er echt van genoten! :) en mei is nog maar halfweg! Normaal lukt het me nooit om zo'n doelen te bereiken ^^


back to top